Diskuse o kandaulismu, cuckold v lehké formě (bez extrémů)
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
Je fakt, že občas také přemýšlím, kterou část lidského těla někdo vůbec vyfotil.
Tady jsem na první pohled měl pocit, že ten modrý klínek uprostřed jsou kalhotky a přemýšlel, jestli je to focené zepředu nebo zezadu. Až po rozkliknutí a zvětšení mi došlo, co to vůbec je ...
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
Je fakt, že občas také přemýšlím, kterou část lidského těla někdo vůbec vyfotil.
Tady jsem na první pohled měl pocit, že ten modrý klínek uprostřed jsou kalhotky a přemýšlel, jestli je to focené zepředu nebo zezadu. Až po rozkliknutí a zvětšení mi došlo, co to vůbec je ...
Aha máš pravdu .. no tak to je fakt pěkně vidět kundicka paničky
Já autorovi dávám za tu fotku palec nahoru. Kunda tam je a navíc je to rébus, na kterém si procvičíme mozkové závity
Já autorovi dávám za tu fotku palec nahoru. Kunda tam je a navíc je to rébus, na kterém si procvičíme mozkové závity