Diskuse o kandaulismu, cuckold v lehké formě (bez extrémů)
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
Discopříběh 2 - to samozřejmě ano
Jenže tam to byl jen humor - on ani nevěděl, že ona je šlapka (dělala to za jeho zády) - takže to vlastně kandaulismus v žádném případě není
Stejně tak Kamarád do deště 2 - na Vaculíka nasadili šlapku a oni se do sebe zamilovali, ale ona ještě chvíli pokračovala s kurvením se - což ale jeho uráželo. To už trochu náboj mělo.
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
dckandaul píše:Nevím ale připadá mi že se poslední dobou z každý nevěry a nebo znásilnění dělá styl kanada nebo cuckold.. Kurva vždyť kanda je o ukazovani a cuckold o zdileni manzelky partnerky. A to hlavne je o dohode tech dvou. Když se rozhodne ona že zahne tak je to nevěra. A tam patří Langmajer a i ten Lupínek z Rapla. Příště byla jen nevērnå rajda. .
Kategorizovani “tak toto je kanda” a tak toto “ je cuckold” je nejvetsi omyl na svete. Aapon uchylky nekategorizujme jako zakony je o tak strasne individualni, ze kazdy ma svuj pohled a kazdeho berou jine fantazie. Škatulkování je cesta oficiálních vědních oborů, institucí. To my tu nejsme.
dckandaul píše:Nevím ale připadá mi že se poslední dobou z každý nevěry a nebo znásilnění dělá styl kanada nebo cuckold.. Kurva vždyť kanda je o ukazovani a cuckold o zdileni manzelky partnerky. A to hlavne je o dohode tech dvou. Když se rozhodne ona že zahne tak je to nevěra. A tam patří Langmajer a i ten Lupínek z Rapla. Příště byla jen nevērnå rajda. .
Kategorizovani “tak toto je kanda” a tak toto “ je cuckold” je nejvetsi omyl na svete. Aapon uchylky nekategorizujme jako zakony je o tak strasne individualni, ze kazdy ma svuj pohled a kazdeho berou jine fantazie. Škatulkování je cesta oficiálních vědních oborů, institucí. To my tu nejsme.
Já bych si prosil činit rozdíl mezi pedofilií a footfetishem
Sice ano, ale to je offtopic, bavime se o kanda a cuckold..... mimochodem pedofilie je sexualni orientace a foot fetish uchylka, to je dost podstatny rozdil
Naprostý souhlas. Pustil jsem si to. Bylo to přesně tak. Takže: Neplést lhostejnost (třeba opileckou) s kandaulismem. Kandaulismus je, že Ti někdo šuká partnerku a tebe to vzrušuje, nebo to přímo chceš. Ne že když se to stane, tak je Ti to jedno. Případně Ti nevadí její nevěra. Rozdíl je ve dvou slovech: nevadí mi to x chci to.
Máš velké plus - být tak nadšený (zvědavý, nadržený), že jsi si to vyhledal a pustil záběr.
A to myslím v dobrém a fakt obdivně.
Pro kandaulismus je nadšení občas nutné.
A zároveň chválím sám sebe, že jsem si to dobře zapamatoval - ten záběr na mě tehdy fakt zapůsobil. Takové věci Československá televize běžně nevysílala
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
Včera jsme s ženuškou zkoukli film Tátova Volha. Nejde zde o opravdový kandaulismus, ale spíš o volný vztah. Ale výrok Elišky Balzerové "dohodli jsme se, že se můžeme vídat i s jinými" je kouzelný. Asi ho budeme používat. I když u nás se "vídá s jinými" jen manželka.