to neznamená, ale sledují jí dlouho, a v této tématice se také pohybuji nějakou dobu, ale je to spíše tak 50 na 50, někdo dokonce píše, že se mu zmenšil a po vysazení pásu se mu do dvou měsíců vrátila velikost i erekce, takže dle mě to na každého působí asi jinakTomasb2 píše: ↑pon 02. pro 2024 22:26:38To přeci ale neznamená, že když napíše nějaká ženská na netu takovou zprávu, že to musí být pravda.CuckEss píše: ↑pon 02. pro 2024 18:30:03Na netu je česká "Red Queen" dnes psala že její otrok za rok v kuse zamčení ho má ted o dva cm menšího, ale čeho se bojíte? Když by ti naši kašpárkové stačily ženám, tak nás nezamykají a nechají ho šukat do sebe a né do klece, proto hledají na sex někoho lepšího, nás mají na to pohodlí a lásku.
Pásy cudnosti, klícky na penis PORADNA
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: moje paní je Ess, hrajeme si zatím slovně, sem tam nějaká uvazovačka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pásy cudnosti, klícky na penis PORADNA
rekordy: bez orgasmu 74 dní
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Ahoj všem,
Asi bych potřeboval poradit již delší dobu se s přítelkyní snažíme o to, abychom našli symbiózu. A pomalu to k tomu spěje, momentálně mě zamyká už pár měsíců do pasu cudnosti, ale většinou na den, dva max 3 a poté mě udělá. Ona je spíše v posteli submisivní, ale já také. Je možné z tohoto vztahu dostat více, jak ji přesvědčit k většímu zamykání trestům apod. Ukazoval jsem ji spousty videí a článků. Ale nikdy se nechce udělat bez toho, abych byl taky. Když jsem zamčený, dělám první poslední, ale stejně to asi moc nechápe. Co cuckolding jak se toto může vyvrbit?
Asi bych potřeboval poradit již delší dobu se s přítelkyní snažíme o to, abychom našli symbiózu. A pomalu to k tomu spěje, momentálně mě zamyká už pár měsíců do pasu cudnosti, ale většinou na den, dva max 3 a poté mě udělá. Ona je spíše v posteli submisivní, ale já také. Je možné z tohoto vztahu dostat více, jak ji přesvědčit k většímu zamykání trestům apod. Ukazoval jsem ji spousty videí a článků. Ale nikdy se nechce udělat bez toho, abych byl taky. Když jsem zamčený, dělám první poslední, ale stejně to asi moc nechápe. Co cuckolding jak se toto může vyvrbit?
-
Násilím či tlačením určitě ničeho nedosáhneš. Některé ženské na to prostě nejsou. Jestliže chceš dělat cuckolding, pomůže spíše vytvořit nějakou příležitost, než ukazovat články. Zkus ještě vzít někam na zábavu, kde jsou i jiní chlapi, u nás to fungovalo lépe, než zdlouhavé povídání.Neuvedeno píše: ↑pát 13. pro 2024 8:04:03 Ahoj všem,
-
Zdravím,
Jsem nováček v nošení klece… zatím většinou na den, max dva… žena má klíč na řetízku a chodíme tak všude možně.
Chtěl jsem se zeptat, jestli je normální, že jakmile mi dá klec, tak se ze mě stane úpone někdo jinej než normálně… jsem poslusnej, líbám ji nohy, lízám ji jak dlouho chce, když chce, abych chodil po 4 a štěkal, tak to udělám hned… taky to tak mate? Nebo na me klec působí nějak zvláštně?
Jsem nováček v nošení klece… zatím většinou na den, max dva… žena má klíč na řetízku a chodíme tak všude možně.
Chtěl jsem se zeptat, jestli je normální, že jakmile mi dá klec, tak se ze mě stane úpone někdo jinej než normálně… jsem poslusnej, líbám ji nohy, lízám ji jak dlouho chce, když chce, abych chodil po 4 a štěkal, tak to udělám hned… taky to tak mate? Nebo na me klec působí nějak zvláštně?
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...
No, nevím, jestli je normální, aby z tebe nošení klece udělalo někoho jiného.zacatecnik12 píše: ↑stř 15. led 2025 14:21:01 Zdravím,
Ale spíš bych řekl, že není normální, abys na to, abys ji líbal nohy, nebo ji lízal, potřeboval klec. Řekl bych, že většina těch "normálních" to dělá i bez klece.
-
Ja nejsem “normální” kanda
takže nemam potřebu žene normálně lízat nohy, ani ji nemam věcně jako bohyni, co muže sukat každého 
Ale ta klec mi to děla
Ale ta klec mi to děla
-
Mám to stejnězacatecnik12 píše: ↑stř 15. led 2025 18:27:31 Ja nejsem “normální” kandatakže nemam potřebu žene normálně lízat nohy, ani ji nemam věcně jako bohyni, co muže sukat každého
Ale ta klec mi to děla![]()
-
tak jsem rád, že nejsem sám 
mně se to vlastně líbí... ale upřímně si nedokážu představit, co by se mnou udělalo, kdybych byl v té kleci třeba měsíc, když pominu to, že to určitě není zdravé obecně, nicméně... po dni v kleci ji prosím a udělám pro ní všechno, jen aby si mě všimla... fakt nevím, co bych dělal po měsíci

mně se to vlastně líbí... ale upřímně si nedokážu představit, co by se mnou udělalo, kdybych byl v té kleci třeba měsíc, když pominu to, že to určitě není zdravé obecně, nicméně... po dni v kleci ji prosím a udělám pro ní všechno, jen aby si mě všimla... fakt nevím, co bych dělal po měsíci

-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je KANDAULISTA
Chlapi potřebuju radu, kdyz mam klec doma tak pohoda, ale jak sednu do auta tak urputná bolest ze spodu kouli od kroužku? Nejaké figle jak to zmirnit, nebo nejlepe uplně se toho zbavit? Klec je super, ale toto mi vždy znechutí uplně požitek. Díky za rady
-
A když sedíš v práci v kanceláři nebo doma na sedačce tak problém nemáš?