Virtuální SEX (chatování o sexu)

Diskuse o kandaulismu, cuckold v lehké formě (bez extrémů)
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
Odpovědět
Jaanscz
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Virtuální SEX (chatování o sexu)

Příspěvek od Jaanscz »

Zdravím najdu nějakého kandu/cuckolda který by se rad dělil o svojí ženu pres net? Společná komunikace všech nebo jen já s ní,flirtování i normální pokec atd., dlouhodobě .Poskytneš mi ji jako virtuální milenku vše je o domluvě a chuti. Napiš a domluvíme se.
Qwert160
Role muže: je BULL

Příspěvek od Qwert160 »

Rád bych si s nějakou psal ve stylu že jsem její manžel a ona se kurví ...
Jaanscz

Příspěvek od Jaanscz »

Zdravím najdu nějakého kandu/cuckolda který by se rad dělil o svojí ženu pres net? Společná komunikace všech nebo jen já s ní,flirtování i normální pokec atd., dlouhodobě .Poskytneš mi ji jako virtuální milenku vše je o domluvě a chuti? Napiš a domluvíme se.
tryjanke
Pár slov o nás: Ahoj, vzrusuje me si povidat o všem možném v sexu. Vzrušuje me představ si povídat online se ženou o tom, jak by podváděla svého manžela a nebo si povídat s manželem, jak bychom si užívali společnou. trojku. Je mi 32 :)

Příspěvek od tryjanke »

Hledám pár nebo ženu na erotické dopisování. Je mi 32 a vzrušuje mě si psát o erotice, posílat fotky, sdílet představy atd. Vzrušuje mě představa trojky MMŽ nebo jen já a něčí manželka. Pokud tě to zaujalo, tak napiš SZ. Budu rád za pokec a vzrušení :)
Qwert160

Příspěvek od Qwert160 »

Najdu nějakou ženu nebo jejího manžela na psaní a posílání si fotek? Byl bych rád za baculku a od fotek kalhotek, přes čůrání, až celé postavy a treba i vaši konverzace Já Honza 32 let, 180cm, černé vlasy, modré oči. Budu rád pokud se ozveš. Honza
Gentus

Příspěvek od Gentus »

Ahoj je tu Kanda pár který by mě dál svoji manželku jako virtuální milenku, se kterou bych mohl komunikovat přes WhatsApp. Jsem Kristián 40 185/95 hnědé vlasy.
Qwert160

Příspěvek od Qwert160 »

Noc rád si s nějakou popíšu 😈
Hudsawk

Příspěvek od Hudsawk »

Ahoj..nájdem tu pár s ktorým budem dlhodobo pisat,ona ako moja virtuálna milenka?Dialógy s obomi,fotky,fantázie..
Hudsawk

Příspěvek od Hudsawk »

Ahoj..nájdem tu pár s ktorým budem dlhodobo pisat,ona ako moja virtuálna milenka?Dialógy s obomi,fotky,fantázie..
uboziak21r

Příspěvek od uboziak21r »

prosim je tu dominantny muz na pokec ako by sukal matku takemu zmrdovy ako som ja?
Odpovědět