Virtuální SEX (chatování o sexu)

Diskuse o kandaulismu, cuckold v lehké formě (bez extrémů)
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
Odpovědět
Gaheris
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Oba stejní.

Re: Virtuální SEX (chatování o sexu)

Příspěvek od Gaheris »

Baví nás probírat skutečné situace a zážitky! Najde se tu takový pár? Nejlépe Plzeňsko, lepší Rokycansko! Pište bez obav a předsudků už jsme nedočkaví!
Obrázek
Jaanscz
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Jaanscz »

Zdravím najdu nějakého kandu/cuckolda který by se rad dělil o svojí ženu pres net? Společná komunikace všech nebo jen já s ní,flirtování i normální pokec atd., dlouhodobě .Poskytneš mi ji jako virtuální milenku vše je o domluvě a chuti? Napiš a domluvíme se.
Melounek22
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Pár slov o nás: Ahoj, vzrušuje mě představa nevěry mé přítelkyně, hledám zde pouze virtuální rozptýlení

Příspěvek od Melounek22 »

Ahoj, hledám online kamaráda na pokec o mně a mé holce. Vše ve virtuální rovině. Ideálně něco dlouhodobého, nám je 23 a 24.
Anonym119

Příspěvek od Anonym119 »

TomiHovy píše: sob 04. lis 2023 9:05:24 Hledám lidí na on-line zábavu (kdo ví, kam se to vyvine), já 31 let. Páry či kandu na dlouhé a detailní povídání, samozřejmě můžou být i fotky přítelkyně/ ženy na více sexy hrátky.

Rád proberu nejrůznější fantazie i limity. Chci objevovat svojí sexualitu jako bull, ale i těch druhých jako cuckold či HW. Nebráním se lehčímu povídání (fantazie, jak vemu tvojí na rande), až po tvrdé zacházení ( ponižování cuckokda pro radost před zraky tvojí lásky).

Otevřen tomu navázat přátelský vztah a postupně se dostat více do hloubky kandaulismu.
Taky mne to zaujalo, klidne napis soukromne
Anonym119

Příspěvek od Anonym119 »

Ilowerth píše: ned 29. říj 2023 11:39:57 Podělí se někdo o svojí manželku, přítelkyni jako virtuální milenku?
Muzem skusit
Anonym119

Příspěvek od Anonym119 »

Sympatak13 píše: úte 15. lis 2022 21:41:36 Chce si tady nejakej kanda psat o tom, co bych provadel jeho zene? Nabizim vzrusujici psani pribehu se vsemi detaily, obcasnym plnenim ukolu a komentovanim zeny jako takove. Chtel by se tu takto nekdo nechat unaset fantazii? 🙂
Jo napis ss jdu do toho
petule40
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=765

Příspěvek od petule40 »

Jaanscz píše: stř 27. pro 2023 18:18:22 Zdravím najdu nějakého kandu/cuckolda který by se rad dělil o svojí ženu pres net? Společná komunikace všech nebo jen já s ní,flirtování i normální pokec atd., dlouhodobě .Poskytneš mi ji jako virtuální milenku vše je o domluvě a chuti? Napiš a domluvíme se.
Můžeme zkusit
petule40

Příspěvek od petule40 »

Jaanscz píše: pon 11. pro 2023 7:52:37 Zdravím najdu nějakého kandu/cuckolda který by se rad dělil o svojí ženu pres net? Společná komunikace všech nebo jen já s ní,flirtování i normální pokec atd., dlouhodobě .Poskytneš mi ji jako virtuální milenku vše je o domluvě a chuti. Napiš a domluvíme se.
Hm zajímavé mužem zkusit
JohnG
Role ženy: ženu nemám

Příspěvek od JohnG »

Ahoj, ak sa tu nájde žena na prežitie pekných spoločných nielen večerov cez videochat, tak to rad s tebou skúsim. Mám 23r, športovej postavy. Píš správu :)
petule40

Příspěvek od petule40 »

Anonym119 píše: čtv 28. pro 2023 12:00:44
Sympatak13 píše: úte 15. lis 2022 21:41:36 Chce si tady nejakej kanda psat o tom, co bych provadel jeho zene? Nabizim vzrusujici psani pribehu se vsemi detaily, obcasnym plnenim ukolu a komentovanim zeny jako takove. Chtel by se tu takto nekdo nechat unaset fantazii? 🙂
Jo napis ss jdu do toho
Jj taky bych zkusil
Odpovědět