Virtuální SEX (chatování o sexu)

Diskuse o kandaulismu, cuckold v lehké formě (bez extrémů)
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
Odpovědět
TomiHovy
Role ženy: ženu nemám
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Re: Virtuální SEX (chatování o sexu)

Příspěvek od TomiHovy »

Hledám lidí na on-line zábavu (kdo ví, kam se to vyvine), já 31 let. Páry či kandu na dlouhé a detailní povídání, samozřejmě můžou být i fotky přítelkyně/ ženy na více sexy hrátky.

Rád proberu nejrůznější fantazie i limity. Chci objevovat svojí sexualitu jako bull, ale i těch druhých jako cuckold či HW. Nebráním se lehčímu povídání (fantazie, jak vemu tvojí na rande), až po tvrdé zacházení ( ponižování cuckokda pro radost před zraky tvojí lásky).

Otevřen tomu navázat přátelský vztah a postupně se dostat více do hloubky kandaulismu.
Romero2315
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: ahoj je mi 30 let jsem ve vstahu 11 s moji pritelkyni a mam rad kdyz nekdo ma zajem o jeji kundicku

Příspěvek od Romero2315 »

TomiHovy píše: sob 04. lis 2023 9:05:24 Hledám lidí na on-line zábavu (kdo ví, kam se to vyvine), já 31 let. Páry či kandu na dlouhé a detailní povídání, samozřejmě můžou být i fotky přítelkyně/ ženy na více sexy hrátky.

Rád proberu nejrůznější fantazie i limity. Chci objevovat svojí sexualitu jako bull, ale i těch druhých jako cuckold či HW. Nebráním se lehčímu povídání (fantazie, jak vemu tvojí na rande), až po tvrdé zacházení ( ponižování cuckokda pro radost před zraky tvojí lásky).

Otevřen tomu navázat přátelský vztah a postupně se dostat více do hloubky kandaulismu.
Ahoj moji ženu todle začlo bavit si tahle psát a hrát po pismenkach tak pokud mas zájem a budeš postupovat tak jak si to napsal na začátku tvé nabydky tak mi nápis
! Rada se pozná s někým a pak po poznání si hraje
mlady_par_vč
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od mlady_par_vč »

TomiHovy píše: sob 04. lis 2023 9:05:24 Hledám lidí na on-line zábavu (kdo ví, kam se to vyvine), já 31 let. Páry či kandu na dlouhé a detailní povídání, samozřejmě můžou být i fotky přítelkyně/ ženy na více sexy hrátky.

Ahoj, co píšeš mě zaujalo, pokud chceš, můžeme probrat více ;)
xdragox

Příspěvek od xdragox »

Pokec o moji milf třeba hodnocení a poslech jak heka. Někdo teď
Jaanscz

Příspěvek od Jaanscz »

Zdravím najdu nějakého kandu/cuckolda který by se rad dělil o svojí ženu pres net? Společná komunikace všech nebo jen já s ní,flirtování i normální pokec atd., dlouhodobě .Poskytneš mi ji jako virtuální milenku vše je o domluvě a chuti. Napiš a domluvíme se.
Boss-Men
Role muže: je BULL

Příspěvek od Boss-Men »

Nabídl by mi někdo ženu nebo přitelkyni na ponižování po netu dohodnem pravidla?
Naposledy upravil(a) Boss-Men dne pon 11. pro 2023 12:09:59, celkem upraveno 1 x.
DLKE

Příspěvek od DLKE »

Nejaký sympatický parik okolo 40tky ? Popísať o sexe? Príjemné príbehy, len tak. vlber alebo WhatsApp?
My parik :)
Qwert160

Příspěvek od Qwert160 »

Nějaká žena? Mě 33.. těším se
Drogerista

Příspěvek od Drogerista »

Moji ženě se zalíbilo uspokojování přes Skype on-line, pokud máš chuť dej vědět.
Qwert160

Příspěvek od Qwert160 »

Hledám cokoliv virtuálního s ženou, mě 33let, VŠ, 99kg, ideálně lechtivé dopisování.
Odpovědět