MAPA míst kandaulismus.cz

O kandaulismu, o webu, slovníček pojmů, atd.
Pravidla fóra
Zde není dovoleno zakládat nová témata a diskutovat. Toto forum slouží pouze jako zdroj informací.
Odpovědět
Skritci
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Pro ženu někoho s dlouhou výdrží, kdo by doplnil muže.

Re: MAPA míst kandaulismus.cz

Příspěvek od Skritci »

Zítra někdy dopoledne budeme šukat na cestě u sjezdu D11 Poděbrady. Kdyby se chtěl někdo podívat 😉
Petanek91
Pár slov o nás: Mám rád, když na moji holku koukají cizí muži. Na nudapláži, ve wellness...

Příspěvek od Petanek91 »

Moravaaacek píše: sob 05. říj 2024 10:50:12 Dnes okolo pulnoci v okoli brnenskyho GP okruhu budu nakladat svoji ex :D, kdyby mel nekdo zajem natajno pozorovat, napiste PM, misto jeste upresnim do soukrome zpravy
Příště rád budu špehovat :P
Petanek91
Pár slov o nás: Mám rád, když na moji holku koukají cizí muži. Na nudapláži, ve wellness...

Příspěvek od Petanek91 »

Ahoj, děje se něco hezkýho někde kolem Brna?
Obrázek
tullamore
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od tullamore »

Petanek91 píše: sob 09. lis 2024 14:01:42 Ahoj, děje se něco hezkýho někde kolem Brna?
Obrázek
Mapa míst kandaulistů má být tvůj čurák??? OMG :roll:
Petanek91

Příspěvek od Petanek91 »

tullamore píše: ned 10. lis 2024 9:07:11
Petanek91 píše: sob 09. lis 2024 14:01:42 Ahoj, děje se něco hezkýho někde kolem Brna?
Obrázek
Mapa míst kandaulistů má být tvůj čurák??? OMG :roll:
Promin, to mělo značit místo, které asi místní znají, brněnský lom. Smazat už to nejde :(
Grif
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Grif »

Je tu někdo na smirovani z okoli Rakovnika.Když budu pichat manželku v lese na odpocivadle.
ukino
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od ukino »

H05 píše: úte 08. říj 2024 11:14:52 Dneska budu kolem 17:00 sukat kamaradku, starsi panicku, u Usti nad Labem? Nenajdeme nejakeho smiraka? Ci tip na dobre misto?
Tak snad to byla ta moje
sawyer91
Pár slov o nás: Stag - Vixen

Příspěvek od sawyer91 »

Ahoj nevím jestli založit nové vlákno nebo by se to dalo používat i tady, ale ku příkladu manželka občas někam vyrazí s holkami z práce nebo někam jdeme spolu a jsme domluvení, že když za ní přijde nějakej sympaťák tak s ním může odejít, ona sama se samozřejmě stydí tak nevyvíjí vlastní iniciativu. Tak, že by se dalo napsat kdy a kam vyrazí a podle fotky jí tam zkusit oslovit? Máme profil na Amatérech nějaký randíčka s chlapama už jsme měli a trojku máme taky za sebou a tohle bychom klidně rádi zkusili :-) nepřijde mi to jako úplně špatnej nápad. Jestli už tu nějaké takové vlákno je předem se omlouvám ale nenašel jsem ho.
mata-1
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Hledám pár či ženu kde bych se mohl přidat či ti ji zneužít.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mata-1 »

sawyer91 píše: stř 13. lis 2024 7:32:23 Ahoj nevím jestli založit nové vlákno nebo by se to dalo používat i tady, ale ku příkladu manželka občas někam vyrazí s holkami z práce nebo někam jdeme spolu a jsme domluvení, že když za ní přijde nějakej sympaťák tak s ním může odejít, ona sama se samozřejmě stydí tak nevyvíjí vlastní iniciativu. Tak, že by se dalo napsat kdy a kam vyrazí a podle fotky jí tam zkusit oslovit? Máme profil na Amatérech nějaký randíčka s chlapama už jsme měli a trojku máme taky za sebou a tohle bychom klidně rádi zkusili :-) nepřijde mi to jako úplně špatnej nápad. Jestli už tu nějaké takové vlákno je předem se omlouvám ale nenašel jsem ho.
Ahoj a odkud je žena, rád bych jí někde potkal :-)
sawyer91
Pár slov o nás: Stag - Vixen

Příspěvek od sawyer91 »

mata-1 píše: stř 13. lis 2024 8:46:27
sawyer91 píše: stř 13. lis 2024 7:32:23 Ahoj nevím jestli založit nové vlákno nebo by se to dalo používat i tady, ale ku příkladu manželka občas někam vyrazí s holkami z práce nebo někam jdeme spolu a jsme domluvení, že když za ní přijde nějakej sympaťák tak s ním může odejít, ona sama se samozřejmě stydí tak nevyvíjí vlastní iniciativu. Tak, že by se dalo napsat kdy a kam vyrazí a podle fotky jí tam zkusit oslovit? Máme profil na Amatérech nějaký randíčka s chlapama už jsme měli a trojku máme taky za sebou a tohle bychom klidně rádi zkusili :-) nepřijde mi to jako úplně špatnej nápad. Jestli už tu nějaké takové vlákno je předem se omlouvám ale nenašel jsem ho.
Ahoj a odkud je žena, rád bych jí někde potkal :-)
Nejsem si jistej jestli ona tebe, už jen z toho důvodu, že já píšu o koze a ty o voze 🙈😅 jinak abych ti odpověděl kousek západně od Prahy
Odpovědět