Maruška

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
fme
Příspěvky: 27
Registrován: ned 12. čer 2016 23:44:07
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Maruška

Příspěvek od fme »

Už z prvních obrázků bylo jasné, že jsem se nemýlil. Video natočené z mobilu začínalo, pohledem na Maruščinu tvář v detailu. Lokty byla opřená o stůl a v rukou držela mobil. Asi někde u nich v práci. Nepoznával jsem to. Sice něco povídala, ale začátek byl bez zvuku, tak jsem vůbec nepochytil co. První zvuky bylo slyšet až v okamžiku kdy někdo zamykal dveře. Jen otočila hlavou, a prohlásila, že je připravená podle pokynů. „Tak se do toho pusť.“ Prohlásila a zadívala se zpět do telefonu. Záběr se pořád neměnil. Nevěděl jsem, co se tam pořádně děje. Maruška se zadívala do kamery telefonu a kousla se ne jedné straně do rtu. Zavzdychala. Pořád jsem viděl jen její obličej. Malou chvíli jako by se nic nedělo, jen vzdychala a přivírala oči. Po minutce se začala pomalu pokyvovat dopředu a dozadu, asi jí začal šukat. Bylo vidět, že přiráží čím dál víc razantněji. Pohledem se přestala se věnovat telefonu a jen si to užívala. Bylo vidět, že si začala pomáhat rukou. Byla to rychlovka. Za par minutek byl konec, musela se hodně tlumit, aby nebylo slyšet jak křičí. Pak se ještě malinkou chvilku asi dojížděla. To už telefonu nevěnovala vůbec žádnou pozornost. Pak střih a konec. No video to bylo spíš takové hodně o vlastní představivosti. Možná o to víc mě to rajcovalo. Robert šukal Marušku a já viděl pouze její obličej. Zbytek jsem si mohl pouze domýšlet. Samozřejmě to, ale stačilo k tomu abych si s pérem v ruce užil i já.
Hned jsme chytl do ruky telefon na volám jí. Maruška v dobré náladě, ani nepozdravila. „Tak co na to říkáš?“ No musel jsem se trochu smát. „Ahoj, no. Pohonil jsem si pěkně, ale kdyby to bylo víc porno než umělecký, tak by se mi to asi líbilo víc.“ Zarazila se. „Aha, tys ještě nedostal to od Roberta? Zavolám mu ať ti pošle taky odkaz. To jeho se ti asi bude teda líbit víc.“ Pokračovalo to řečma o cestě, holkách a podobně. Když jsme se loučili, ještě jsem jí jednou připomněl, že čekám i to druhé video. Jen mi řekla. „Miluju tě, ty můj úchyle.“ A že to zařídí a rozloučila se. Sice už bylo kolem osmé, ale tím, že je to víc na severu, tak tam v tuhle dobu už je dlouho světlo, tak jsem si říkal, že vyrazím do centra. Na pokoji bych to čekání asi nevydržel. Půl hodinky pěšky. V centru mi jen pípnul telefon. „Máš to na té samé adrese. R.“ Žádná procházka nazpět. Rychle do taxíku a na hotel. Nečekal jsem na to, až přijedu na hotel, pustil jsem stahování už v autě do telefonu. LTEčko, šlo to o hodně rychleji než na hotelu. Než jsme dojeli video bylo už na telefonu. Vyběhl jsem nahoru. Hned za dveřmi jsem ze sebe stáhl kalhoty a udělal si pohodlí v posteli.
Video začalo tím, že Robert pokládá telefon na zem mezi nohy Marušky, která je předkloněná a opřená o stůl a následně jí stahuje sukni. Kalhotky opravdu neměla. Jak měla nohy od sebe, tak jsem měl nádherný výhled na její broskvičku. Dneska poprvé byla úplně vyholená. Bylo vidět, že si i Robert stahuje kalhoty, aby se potom ničím nemusel zabývat. Pak si přikleknul a začal jí pomalu lízat zezadu kundičku, moc tomu dávat nemusel, asi jí ta celá situace velmi vzrušovala. Pak stoupl za ni, nasadil jí špičku ještě ani ne úplně stojícího péra na kraj kundičky, kterou párkrát krátce projel okolo vchodu a pak jí ho tam třemi čtyřmi tahy vrazil až skoro po koule. Úplně jsme na videu slyšel, jak to čvachtá a jeho koule jí pleskají o kundičku. Bylo to úžasný. Bylo vidět, jak přidala svůj prst k dílu trošku poškrtala a udělala se. Bylo vidět, že i Robertovi zacukalo v koulích a pouštěl to do ní. Bylo vidět, jak ještě pomalinku přiráží, ale pak z ní docela rychle měkký vyklouzl. Než se sehnul pro telefon, tak bylo vidět, jak z Marušky vytekla pěkná dávka mrdky a spadla někde dolu vedle telefonu. Tím video končilo. Sice jsem se udělal hned jak ho do ní vrazil, ale erekce mě neopustila a do tohohle okamžiku. Byl to nářez. Mnohem lepší než to, co posílala Maruška. Hold jsem asi na ty tvrdší věci.
Díky tomuhle pohledu videa jsem si představoval sebe, jak ležím na zádech, Maruška obráceně nade mnou. Něco jako 69tka, ale navíc do ní zezadu buší Robert. Já to vidím z blízka, navíc ji lížu a ona mě kouří nebo honí. Možná trochu bezmyšlenkovitě beru do roky telefon a volám jí, aby to domluvila, až se na víkend vrátím. Tahle nová představa mě neuvěřitelně brala. Hned jsem to na ní vysypal. Říkala mi, že když viděla to video od Roberta, že si říkala přesně to samé. „Být tam tak navíc tvůj jazyk, to bych kňučela. Jen si to představuji a už jsem zase mokrá. Nevím, co se to děje. Jen bych šukala. Budeme to muset nějak vymyslet, holky nemůžeme každý víkend někomu cpát.“ Souhlasil jsem, bohužel mě samotného nic nenapadalo. Za chvíli mi volala nazpět ona a hned to ze sebe začala sypat. „To, je jedno nějak to vymyslíme. Tu hodinku si na ně někdo najde. Hele, musíš mi, ale slíbit jednu věc. Do víkendu žádné honění. Jasný dneska naposledy a do víkendu se ho ani nedotkneš?“ Jen ze mě udiveně vypadlo „Co?“ „No, jak jsem říkala. Ani se ho nedotkneš. Dneska večer teda ještě jednou můžeš, ale pak do víkendu nic. Všichni tři uděláme to samé. O to to bude větší zábava a vzrušení pro všechny.“ Slíbil jsem jí to a druhou rukou jsem si už zároveň dopřával poslední radost na další čtyři dny dopředu.
Ještě mi popřála dobrou noc. Dodělal jsem rozdělanou práci jen s fantaziemi, šel se osprchovat a spát. Následovalo poměrně hodně práce od rána do noci, takže se to dalo zvládnout. V letadle domů, už to bylo horší, ale dal jsem to. Čekal jsem, co se bude dít na letišti, ale žádné překvápko se nekonalo. Firemní doprava a hodina a půl v zácpě. Domů jsem se dostal až hodně pozdě. Holky už spaly, Maruška mě krásně přivítala. Ta abstinence udělal svoje. Šukal bych ji hned ve vstupu. Nenechala se. „Víš cos slíbil. Musíme vydržet do zítřka. Před obecním domem bude nějaká šaškárna pro děti, tak jsem přemluvila Marťu (holka, že sousedství, co si přivydělá tím, že naše holky hlídá, studuje VŠ, a hlavně je spolehlivá) ať je tam vezme. Mělo by tam být malování na obličej, bude se jím to líbit.“ Sice jsem hodně škemral, ale vydržela i když na ní bylo vidět, že by se s radostí taky nechala protáhnout. Když jsem se ráno probudil, dívala se na mě a usmívala se. „Dneska nás čeká trochu netradiční dobrodružství…“ chvíli se na mě zadívala, políbila mě a šla holkám udělat snídani…
Uživatelský avatar
diner22
Příspěvky: 191
Registrován: pon 22. srp 2016 20:43:02
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: sex je náš koníček
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1141

Re: Maruška

Příspěvek od diner22 »

Dobrý, jsem zvědav co Maruška zase vymyslí. Chce to nějakou pěknou úchylárnu.
pajda1
Příspěvky: 204
Registrován: pon 05. zář 2016 23:16:20
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Maruška

Příspěvek od pajda1 »

Báječné a úžasné čtení. Pokračuj prosím.
hotpair40
Příspěvky: 330
Registrován: sob 09. dub 2016 19:44:55
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=479

Re: Maruška

Příspěvek od hotpair40 »

Chlape ,kde ty na to chodis ? Ale pokracuj ,uz dlho tu nebolo nieco tak dobre. Uz sa tesim na pokracovanie ,tak sup sup za pc a pokracuj
Grif
Příspěvky: 59
Registrován: ned 12. srp 2018 10:26:00
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Maruška

Příspěvek od Grif »

Super pokracuj a poradnou uchylarnu. Rajcuje me to.
vinklar
Příspěvky: 1513
Registrován: ned 21. srp 2016 12:16:52
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Maruška

Příspěvek od vinklar »

Moc pěkný díl, už se těším na další.
96tom
Příspěvky: 419
Registrován: pát 01. pro 2017 18:46:47
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Maruška

Příspěvek od 96tom »

opět VELMI RAJCOVNÍ
venskym
Příspěvky: 68
Registrován: pon 18. dub 2016 8:09:12
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Pár slov o nás: Jsme pár, kde jsem kandaulista, ale partnerka zatím nemá pro to pochopení.

Re: Maruška

Příspěvek od venskym »

Fakt perfektní
fme
Příspěvky: 27
Registrován: ned 12. čer 2016 23:44:07
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Maruška

Příspěvek od fme »

Dopoledne proběhlo normálně, sekání zahrady, Maruška dovezla nějaké stromky, tak jsem je zasadil a podobně. Blbé bylo, že jsem měl hodně času na přemýšlení o nadcházejícím odpoledni. Věděl jsem, že to odpoledne moc dlouho nevydřím, ale nemohl jsem s tím moc co dělat. Po obědě vyzvedla Marťa holky a vyrazili k obecnímu domu. Hned jak odešla, prohlásila Maruška, že se jde připravit, že pojedeme na krátký výlet. Na to, jak jí všechno dlouho trvalo, tak připravená byla velmi rychle, přišla se mi ukázat. Byla to bohyně, nové prádlo. „Máš volno.“ Skočil jsem do sprchy a byl také v momentě hotový. Když jsem se vrátil do obýváku. Maruška pro mě měla připravené překvapení. „Překvápko!“ Nesmývala se. „Nechceme, aby se nám náhodou nestala nějaká nehoda viď.“ Vůbec se nevěděl, o co jde. „Ještě se budeme muset vrátit na chvíli do koupelny.“ Pořád mi nic nedocházelo, vydala se směr koupelna, tak jsem ji následoval. Když jsem za ní dorazil do koupelny, tak mi to docvaklo.
Na ukazováčku si houpala s klíckou a jen pronesla: „Dneska opravdu moc chci, aby sis oblékl tohle.“ Zakroutil jsem hlavou, že ne. „Opravdu moc prosím. Slíbil jsi mi to.“ Jen jsem se zmohl na další ne, ale to už mi svlékala trenky a nasazovala klícku. Dost mě udivilo, jak je v té manipulaci s ní zručná. Než jsem se nadál, měl jsem trenky zase na svém místě a cítil se dost zvláštně. „Tak a teď můžeme jet, dělám to kvůli tobě.“ Byl jsem trochu mimo. Nijak jsem neprotestoval. Oblíkli jsme se a sedli do auta, řekla mi, že dneska se zastavíme u Roberta, že by to doma asi nedala. Za deset minut jsme byli o něj. Po cestě jsme moc nemluvili. Když se za námi zavřeli dveře od jeho bytu, ticho pokračovalo. Bylo cítit velké napětí a nadrženost. „Tak všichni víme, proč tu jsme.“ Prohlásila Maruška sebevědomě a vyrazila asi do ložnice. Asi tu nebyla tu poprvé. Byl to zvláštní pocit. Nevěděl jsem, co se bude dít. Maruška se u dveří zastavila. Dala mi pusu a řekla mi, ať se svléknu a že tu budu muset počkat, než bude všechno připraveno, že mě zavolají. Třepal jsem se vzrušením. Neřekl jsem ani slovo a začal jsem se svlékat. Robert nás obešel a vešel do ložnice. Maruška mě znovu políbila a odešla šla do ložnice. Dveře nechala lehce pootevřené. Ještě se do nich vrátila a řekla: „Nekoukat. Nech pracovat představivost. O to to bude mít lepší závěr.“ A zase je přivřela.
To už jsem tam stál nahý s klíckou. Stál by, ale když se v klícce vzepřel, tak okamžitě zase změkl a takhle pořád dokola. V ložnici bylo ticho. Bylo slyšet šustění a líbání. Ani se moc nebavili. Nekonečné minuty. Maruška začala vzdychat. Musel jsem se hodně ovládat, abych zvládl jen poslouchat a nenakouknout. Najednou se ozvalo. „Když jsi tak pěkně poslouchal, tak pojď za námi.“ Vkročil jsem do ložnice. Maruška ležela na zádech Robert vedle ní. Rukou jí projížděl broskvičku. „Pojď teď jsi na ředě ty. Lehni si na záda, hlavu k mým nohám.“ Ani jsem se neptal a udělal jsem co chtěla. Když jsem už ležel, tak se zvedla a zaklekla na 69. „Jak jsme si to říkali v pondělí. To je to překvápko pro tebe.“ Zvedl jsem hlavu k její kundičče a začal ji pomalu lízat. Okamžitě začala vzdychat. Mezitím se Robert zvede a obešel ji. Díval jsem se mu na péro z pár centimetrové vzdálenosti, když ji ho přikládal na vchod do kundičky. Krátké tahy, jen špičku, pěkně pomalu. Přitom jsem jí stále lízal. Maruška byla hotová, ještě, než se dostal k tomu, že jí ho tam vrazil a začal ji šukat v normálním tempu. Jejích pár kapek mi skončilo v obličeji. Chytla mě za koule a málem mi je utrhla. Vypadalo to, že Robert přestane a nechá ji chvíli odpočnou, ale obrátila se něj: „Nepřestávej, a pokračuj, dneska to půjde takhle. Jen trochu zpomal.“ A hned rozjela druhé kolo. Hlavu měla položenou na mém břiše a moc si mě nevšímala. Myslel jsem, že se tak klícka asi rozletí. Když se dostala s toho prvního orgazmu nadzvedla se a koukla se na mě a trochu smutně. „Zlatíčko, budeme to muset dojet takhle. Představovali jsme si to jinak, ale já tady ten klíček od tady toho tvého šperku zapomněla doma. Nezlob se na mě. Dneska to asi zůstane jen na Robertovi. Pomoz mu s tím, jak nejlépe umíš.“ Obrovská frustrace. Robertovi to vůbec nevadilo. Říkal jsem si, proč mě to jen překvapuje. Rychle to přešlo. Byl jsem tam přece kvůli ní. Byl jsem tak natlakovaný, že mi to bylo v ten okamžik skoro jedno. Chtěl jsem odvést co nejlepší práci. To se dařilo. Robertovi začalo během chvíle cukat v koulích. Chytil ji za boky a začal pořádně přirážel. Občas mi jeho koule plácli přes obličej. Byla v momentě. Skoro stejně s ním. Já jí sál a ona řvala jako v nějakém pornu. Bylo to hodně silné. Pro mě kruté. Sesunula se na mě a oddychovala. Jak mi ležela broskvičkou na hrudníku a ona potom dál ke kolenům, tak jsem viděl, jak z ní začíná pomalu vytékat pořádná dávka mrdky. Ležela takhle par minut. Ani jsem nedýchal, aby si to užila. Sedla si, otočila se čelem ke mně a přesedla si moje zamčené péro. Dívala se po mě, třela si o ten můj šperk kundičku. Byla úplně rudá.
„No tak pojď. Rychle domů, tam tě čeká odměna.“ Hodili jsme na sebe hadry a spěchali domů. Holky ještě nebyly doma. V koupelně Maruška sebrala klíček a v podstatě vyběhli nahoru do ložnice. Oblečení jsem ze sebe svlékal už po cestě. Do ložnice jsem vstoupil už nahý, Maruška za mnou. „Lehni si na záda a zavři oči a nech to na mě.“ Úplně mě brněla pánev a okolí. Když tu klícku zdělala, stál mi ve vteřině. Maruška si stáhla kalhotky a sedla si na mě. Ještě si ho nedávala dovnitř, tahala si kunčickou dopředu a dozadu po péru a jen se kousla občas do rtu. Byla úplně mokrá, asi ta Robertova mrdka. Občas si přitom přejela poštěváček prstem. Pak si přesedla na stehna chytila mi ho do ruky a pár tahy mě udělala. Žádné šukání. Prostě manuálka. Krásně to klouzalo. Bylo to tak silné, že to letělo až dozadu za moji hlavu, jak jsem ležel na zádech. Síla toho orgazmu měla úplně jinou úroveň, než na kterou jsem byl zvyklý. Lehla si na mě políbila. „Stálo to za to, co? Těch pár dnů odříkání, viď?“ Vydýchával jsem se a ona se mi dívala do očí. „Promiň za ten klíček, nebyl v tom úmysl.“ Vypadala provinile. „Tam jsi odvedl moc dobrou práci a koupám, že tady bys taky mohl klidně pokračovat.“ Skulila se vedle mě na záda, jednou rukou si chytla nohu pod kolenem a mrkla na mě. Lehl jsem na ni a začal ji znovu pomalu protahovat. „Já už dneska asi nic. Tohle je už jen pro tebe.“ Říkal jsem si, že jí to tak lehko nedám, ale v té vystříkané kundičce jsem moc šancí nedostal. Krásně to čvachtalo a pleskalo, úplně jsem cítil, jak se mi při každém pohybu na ni přilepily koule. Po chvilce bylo vidět, že by to i zkusila, ale to už na mě bylo pozdě. Vystříkla jsem to všechno do ní a ještě v ní chvíli zůstal. Užil jsem si to báječně. Měla pravdu si těch pár dní počkat…
Uživatelský avatar
diner22
Příspěvky: 191
Registrován: pon 22. srp 2016 20:43:02
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: sex je náš koníček
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1141

Re: Maruška

Příspěvek od diner22 »

Opět super počteníčko !
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: bajzic, kohout50, Zmijak 127812 a 207 hostů