Brigádník

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Brigádník

Příspěvek od Tms0411 »

Další příběh ze série o Petře a Tomovi!=)))

Konečně týden dovolené. Už jsem v ní ani nedoufala, po tom co jsme jí s Tomem museli už potřetí přeložit, kvůli jeho pracovnímu vytížení. Akorát jsem předala náhradní klíče od našeho domu sousedce. Její syn Marek u nás na zahradě totiž bude dělat brigádu. Prostě se nám o vše bude během dovolené starat. Tedy aspoň takový byl plán, než dorazil ten můj „miláček“ domů, se zprávou, že musí nutně do firmy kvůli nějakému velkému problému. Nedokážete si představit, jak jsem byla vytočená. Seřvala jsem ho na dvě doby, že zase mám po dovolené a pak jsem za ním drsně práskla dveřmi.

„Zmetek jeden. Takhle zase vše pokazit.“ Řekla jsem si pro sebe a začala jsem přemýšlet, co vlastně teď budu dělat? „No co. Tak se aspoň pořádně opálím.“ Oblékla jsem si své nejoblíbenější tmavě zelené bikini a vyrazila jsem na zahradu rozplácnout se k bazénu. Ještě jsem se pořádně prohlédla v zrcadle a lehce jsem se pleskla po svém pevném kulatém zadečku. „Jsem já to ale kočka.“ Zalichotila jsem si a hned jsem se tomu musela zasmát. U bazénu jsem se uvelebila na lehátku a začala chytat bronz. Když jsem už měla záda dostatečně osmahnuté, tak jsem se otočila a chtěla si krásně opálit i předek. Věděla jsem že na naší zahradu není vidět a tak jsem si v klidu sundala horní díl a tak vystavila své pevné kozičky slunečním paprskům.

Asi jsem musela usnout, protože mě po chvilce probudil šramot u nás na zahradě. Když jsem se rozkoukala, tak jsem si všimla Marka, jak nade mnou stojí a upřeně sleduje má odhalená ňadra. „Dobrý den, myslel jsem, že jste pryč. Přišel jsem vám posekat zahradu, jak jsme se domluvili.“ Nejdřív mi vůbec nedošlo, že před ním ležím vlastně skoro nahá. Došlo mi to jen díky tomu jeho konsternovanému pohledu, který ani o kousek nehnul z mých koziček. Rychle jsem se zakryla ručníkem a řekla mu, že se bohužel dovolená nekoná, ale že tu může zůstat a posekat tedy tu zahradu. Chvilku mu trvalo, než se rozhoupal a vyrazil do kůlny pro sekačku. Musím uznat, že mě to docela potěšilo. Bylo na něm vidět, že se mu líbím. Nechala jsem ho tedy pracovat a ulehla jsem zpět na lehátko. Najednou se mi ale začaly hlavou honit různé myšlenky. Začalo mě docela vzrušovat to, že jsem tu skoro nahá před tím puberťákem, který po mě pořád po očku pomrkával. Není ani divu, když jsem měla sex naposledy před měsícem. Jinak na to vůbec nebyl čas. Tedy Tom ho neměl. Mé myšlenky se stávaly čím dál tím zvrhlejšími a já se nakonec přistihla jak si lehce masíruji přes plavky svou teď už totálně promočenou kundičku, při představě jak se tu celá Márovi oddávám a dovolím mu si se mnou krásně pohrát. „Bože já musím být zvrácená, když mě napadají takové věci.“ Ale co. Vlastně za celou situaci může Tom. Asi toho využiji a pořádně ho vytrestám. Pomalu jsem si dodávala odvahy a začala jsem plánovat jak toho klučinu svedu.

„Máro, prosím tě. Mohl by si mi namazat záda? Dnes to sluníčko děsně pálí.“ Ani nevím jak, ale normálně ta prosba, ze mě sama vyletěla, až jsem byla sama sebou překvapená. Mára na mě chvilku koukal a pak řekl. „Ale jistě. Hned jsem u vás.“ Během minutky byl u mě a já mu podávala lahvičku s krémem a přitom jsem si lehla na břicho aby měl ke mně dobrý přístup. Bylo na něm vidět, že je hodně nervózní a to se mi moc líbilo. Rychle mi krém nastříkal na záda a začal ho pomalu roztírat od středu nahoru mezi lopatky a pak dolů, až k zadečku. Vždy když mi sjel rukou až k okraji plavek, tak jsem jakoby lehce zasténala. Nedalo se přehlédnout, že to na něho má velmi dobrý účinek. Ať se snažil sebevíc, tak svou erekci nemohl schovat a podle toho co za stan se mu na kraťasech udělal, to vypadalo na slušnou výbavu. Hned jsem si pro sebe řekla, že toho prostě musím mít v sobě. Když na mě nemá čas Tomáš, tak holt bude muset zaskočit tady Mareček.

„Děkuji ti. Teď ještě ze předu.“ Mrkla jsem na něj a při tom jsem se otočila na záda a lehla si. Mareček na mě koukal jak na svatý obrázek a nebyl schopný ničeho. „Tak šup. Přeci nechceš abych se spálila že?“ „Nene to nechci“ A hned na to mi na bříšku přistála spousta opalovacího krému. „To je trošku moc. Budeš to muset pořádně rozetřít.“ A pak jsem se na něho tak rajcovně usmála. Hned začal krém roztírat po celém mém bříšku, ale bylo ho opravdu hodně. Pak se zeptal. „Mám vás natřít úplně všude?“ „Samozřejmě. Úplně všude.“ Chvíli se ještě snažil rozetřít krém po bříšku, ale pak jednou rukou pomalu zajel na mé pravé prso a lehce ho prohnětl a promazal. Já se jen usmála a lehce zasténala. V zápětí se to samé opakovalo i u mého levého prsíčka, se stejným zvukovým efektem. Po chvilce už mé kozičky zpracovával mnohem aktivněji a vmasírovával mi do nich přebytečný krém. Já se u toho začala lehce kroutit a vrnět jako kočka. Byl z toho chudák úplně mimo, ale mé tělo namazal naprosto dokonale. „Děkuji ti Marečku. Teď běž prosím shrabat tu posekanou trávu a já si zatím zaplavu.

Hned jak Marek odběhl pro hrábě, jsem vstala a smyslně jsem se protáhla. Pak jsem pomalu šla kolem bazénu a samozřejmě jsem při tom nezapomněla pořádně kroutit zadečkem. Jak jsem předpokládala, tak to na něj mělo značný vliv a tak se moc na to shrabování nedokázal soustředit. Hodně mě to pobavilo, že ho mám takhle v hrsti a můžu si s ním pěkně pohrát. Když jsem došla až na konec, tak jsem si na boku lehce povolila tkaničku od spodního dílů a pak rychle skočila do bazénu. Uplavala jsem tři délky a pak jsem se zastavila u hrany, přímo naproti Markovi. Pomalu jsem se vyhoupla nahoru a pak jsem vylezla z vody a narovnala jsem se. Když jsem pohlédla na Marka, tak mě jeho výraz velice potěšil. Byl totiž úplně ztuhlý a nedokázal své oči odtrhnout od mé odhalené mušličky. Při tom skoku do vody, mi totiž spodní díl sjel a já tam teď stála před ním úplně nahá. „Omlouvám se ti Marečku. Nevím jak se to mohlo stát, že mi ve vodě plavky povolily. Donesl by si mi prosím ručník?“

Ihned vystartoval jako střela a během chvilky mi ho podával. „Jsi můj hrdina. Co bych si tady bez tebe počala?“ A pak jsem ho lehce políbila a vyrazila jsem, už zabalená ke svému lehátku. „Marečku? Nebude ti vadit, když si tu lehnu nahá? Stejně si mě už viděl. Určitě nejsem první žena, kterou vidíš nahou že?“ „Ne-nevadí. Ne-nejste, ale žádná nebyla tak krásná jako vy“ „Jen nepovídej, ale děkuji ti. Jsi moc milý.“ Vida, můj plán zatím vychází. Potěšila mě celá situace. Lehla jsem si na lehátko na záda a při tom jsem dala nohy dost od sebe, aby měl Mára dobrý výhled na mou lasturku. Vzala jsem si sluneční brýle, abych ho mohla lépe sledovat a bavila jsem se tím, jak se snažil nenápadně nakukovat do mého rozkroku a úplně mě hltal pohledem. Po chvilce jsem se snažila dělat, jako že jsem usnula, abych ho vyprovokovala k nějaké akci. Hned jak shrabal trávu, se ke mně pomalounku přišoural a pěkně zblízka si mě nahou začal prohlížet. Neuvěřitelně mě to celé vzrušovalo, čehož si jistě musel všimnout, protože moje prcinka byla už celá otevřená a totálně mokrá, od mých šťáviček.

Asi si dodal odvahy, protože se najednou ke mně naklonil a lehce mi rukou přejel po broskvičce od pahorku, přes poštěváček až k dírce. Já už teď opravdu znatelně zasténala svým narůstajícím vzrušením a instinktivně jsem pokrčila levou nohu a dala jí ještě víc od sebe. Tím se má prcinka krásně rozevřela a vytekl z ní pramínek mé šťávičky. Hned na to mi Mára jedním prstem lehce vnikl do útrob mé dírky a já ucítila ten jemný tlak a pomalu vnikající prstík. „Achhh hmmm jooo.“ Začala jsem už dost nahlas vzdychat, což mu dodávalo odvahy a tak po chvilce zrychlil své zásuny a ihned na to do mě vrazil i druhý prst a začal mě teď už mnohem razantněji prstit. Já tekla jako řeka a v kundičce a v podbříšku se mi začalo rozlévat to příjemné teplo přicházejícího orgasmu. „Anooo, taaak, jooo, achhh, jooo, ACHHH!.“ A bylo to tu. Nádherný orgasmus projel celým mým tělem. Bože to byla slast. Mára tím byl evidentně zaskočený, protože rychle vyskočil a poodstoupil ode mne. Já na něho pohlédla celá udýchaná a řekla jsem mu. „Tedy Marečku, to bylo něco. Takhle mě nedokáže udělat ani Tomáš. To by chtělo odměnu.“

Rychle jsem po něm chňapla a přitáhla si ho k sobě. Ani se nestačil rozkoukat a už měl kraťasy i s trenkami stažené u kotníků a já přitom držela v ruce asi to největší péro, jaké jsem kdy viděla. „To je tedy nádherný macek. Už si s ním obšťastnil nějakou slečnu?“ Mára jen zakroutil hlavou, jako že ne a pak na sucho polkl. Hned jak mi došlo, že budu jeho první, se má prcinka rozevřela snad ještě víc. „Tak dnes se to změní.“ A hned jsem si ten jeho obří klacek zasunula pomalu do pusinky a krásně jsem ho začala olizovat a sát. Okamžitě mu ještě trošku povyrostl a pořádně ztvrdnul. Tedy řeknu vám, to bylo něco. Jeho péro bylo vážně nádherné. Pěkně jsem mu ho zpracovávala ve své lačné pusince a rukou mu při tom masírovala jeho plné kuličky. Mára jen slastně oddychoval a užíval si tu mou kuřbičku. Opravdu, jsem si na tom dávala hodně záležet, aby si to na poprvé užil. Hned jak mu v něm začalo pocukávat, jsem si ho vytáhla z pusinky a několika rychlými tahy ho dovedla k mohutnému výstřiku, při kterém mi postříkal celý obličej a kozičky. Byla toho opravdu hromada. „Páni, to je nálož. Ty si dlouho nestříkal viď?“ A oba jsem se začali smát. Co mě ale překvapilo, bylo to, že mu vůbec neklesl. Byl pořád nádherně tvrdý. „Koukám, že tu někdo ještě nemá dost? Tak to musíme rychle napravit.“

Okamžitě jsem si klekla na lehátku na všechny čtyři a pokynula mu aby šel za mě. „A teď ho do mě prosím, konečně vraž. Chci ho cítit v sobě.“ Rychle mě chytil rukama za zadeček a pokusil se ho do mě zasunout. Lehce jsem mu rukou pomohla a pak už jsem si jen užívala ten pocit, vnikajícího obřího údu do mé úzké prcinky. Mareček začal lehce přirážet, ale stále ve mně nebyl ani z poloviny. Pokusila jsem se mu vycházet vstříc, což zapříčinilo, to že se do mě stále hlouběji zasouvalo to jeho kopí a způsobovalo mi při tom obrovskou slast. V hlavě mě hned napadlo že Tom takhle hluboko ve mně ani zdaleka nebyl, ani mě nedokázal tak krásně roztáhnout. Bože, vždyť já jsem v ní cítila snad každou žilku na tom jeho čůrákovi. „Hezky mě mrdej Marečku. Děláš to moc dobře.“ Mé vzrušení narůstalo s každým jeho přírazem do mě. Pevně mě držel za zadeček a hobloval mě jako správnou děvku. Jeho mládí mu dodávalo energii a tak mě po chvilce už opravdu řádně mrdal a má kunda mlaskala pod jeho přírazy a kozičky mi lítaly ze strany na stranu. „Bože, jooo, takhle mě mrdej. Přesně takhle. Rychleji, jooo, anooo, achhh.“ Hekala jsem na celou zahradu a užívala jsem si tu super šukačku. Mareček byl k neutahání a drsně plenil mou kundu. To jeho péro mě dostávalo do jiných sfér. Takhle rozmrdaná, jsem ještě nikdy nebyla. „Pojď, mrdej mě, mrdej svou děvku, Vystříkej mě, dělej, už budu, jooo, už.. už… JOOOO! Takový orgasmus jsem ještě nezažila. Celá jsem se chvěla a celým tělem mi probíhaly elektrizující výboje a z mé mrdané kundy stříkaly šťávy všude okolo. Bože to je něco. Hned na to jsem se koukla doleva k domu a v okně jsem uviděla mého Toma jak na nás upřeně kouká a při tom si sám honí svého ptáčka. Jinak se to ani nazvat nedalo, v porovnání s tím Marečkovým klackem, který mi udělal tak moc dobře. Mára ještě chvilku přirážel a pak i on dosáhl krásného vrcholu, který vykřičel do celého světa a pak mě napustil svým mlíčím, až po okraj. Teda kde se to v něm ještě vzalo, to tedy nevím. Byla jsem toho úplně plná.

Rychle jsem vstala a povídám. „Děkuji ti za nádherný sex. Doufám, že sis to se mnou užil stejně jako já s tebou?“ „Ano…bylo to s vámi úžasné. Už dlouho jsem po vás toužil, ale nečekal jsem, že se to někdy stane skutečností.“ To mě rozesmálo. „No ode dneška to takto budeme dělat častěji, tedy pokud budeš mít zájem?“ V tom na zahradu vešel Tomáš. Na Markovi bylo vidět, že ho tato situace poněkud vyvedla z míry. „Jen klid Marečku, to ti jen Tomáš nese peníze, za tvůj první den na brigádě. Doufám, že tady Márovi dáš pořádný balík, za to jak se tu dnes celý den dřel?“ Tomáš pak vytáhl z peněženky 2000,-Kč a podal mi je. „Tady máš a ještě jednou ti moc děkuji a zítra se zase uvidíme.“ A na rozloučenou jsem ho vášnivě políbila. „A co ty? Nepoděkuješ mu?“ A Tomáš mu hned podal ruku a poděkoval mu. Nakonec to vypadá, že ta dovolená nebude zas tak zkažená!=)))



Obrázek
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
daf2007
Příspěvky: 229
Registrován: stř 03. zář 2014 7:21:17
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno
Kontaktovat uživatele:

Re: Brigádník

Příspěvek od daf2007 »

Moc hezká a rajcovni povídka
dream2263
Příspěvky: 29
Registrován: čtv 29. pro 2016 19:33:46
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: jsem 44letý fakt normální chlap, který občas rád zajde na rande s vdanou "kamarádkou":)

Re: Brigádník

Příspěvek od dream2263 »

Pěkné - piš dále :)
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Brigádník

Příspěvek od Tms0411 »

daf2007 píše:Moc hezká a rajcovni povídka
Díky!=))) Budu rád, za jakoukoliv inspiraci!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Brigádník

Příspěvek od Tms0411 »

dream2263 píše:Pěkné - piš dále :)
Díky!=))) Jakmile bude nová inspirace, tak přidám něco nového!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Brigádník

Příspěvek od Tms0411 »

Koukám, že čtenářů je tu spousta, což jsem rád!=))) Neměl by tedy někdo nějaký nový nápad, co by mohl Tom s Petrou ještě zažít? A klidně to může být i pořádná divočina. Nebráním se ničemu!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Skarbax
Příspěvky: 158
Registrován: ned 21. srp 2016 20:37:11
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Brigádník

Příspěvek od Skarbax »

Pěkné jako vždy.
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Brigádník

Příspěvek od Tms0411 »

Skarbax píše:Pěkné jako vždy.
Díky!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Algore
Příspěvky: 52
Registrován: pon 12. úno 2018 10:29:19
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Sme pár, som dominantný Kanda.

Re: Brigádník

Příspěvek od Algore »

Parádna poviedka kámo (: ! Až teraz som si ju prečítal. Nabudúce mi ju môžeš dať predcitat a pošlem ti viac fotiek ktoré sa ti budú hodiť k poviedke
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Brigádník

Příspěvek od Tms0411 »

Algore píše:Parádna poviedka kámo (: ! Až teraz som si ju prečítal. Nabudúce mi ju môžeš dať predcitat a pošlem ti viac fotiek ktoré sa ti budú hodiť k poviedke
Díky!=))) Jakmile něco vytvořím, tak to s tebou proberu!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: bukva, Jenulka a 203 hostů