PP - je příjemné být bullem 2

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
bullmaster
Příspěvky: 191
Registrován: úte 07. lis 2017 20:08:00
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Jsem Bull, který dává ženám pravé vzrušení.

PP - je příjemné být bullem 2

Příspěvek od bullmaster »

Protože nevím co s načatým večerem, dávám sem jeden pravdivý příběh. Před 3-4 roky jsem se pravidelně účastnil sexování jednoho páru. Tedy bylo to většinou tak, že kamarád byl ve vedlejší místnosti a poslouchal, jak si jeho přítelkyní užíváme. Ale jak to začalo. Oba něco slavili a v rámci oslav jsme se ocitli ve větším počtu lidí v centru Prahy v jednom známějším havajském baru. Drinky, disco nálada super. Přítelkyně mého kamaráda se jmenuje Tereza. Fajn holka, blond s pár pihama. Postava musím uznat úplně podle mých představ, sportovní, štíhlá, menší prsa..... Šatečky krátký, prostě bylo na co koukat. Fakt je, že ona vcelku moje pohledy opětovala, dali jsme i nějaký tanec a celé to bylo na pohodu. Pak se bavila Tereza s dalšíma holkama a já se ocitnul s Pavlem (můj kamarád a její přítel) sám.

Nějak jsme se dostali k píchání a Pavel mi řekl, že už delší dobu uvažují o scénáři, kdy jí bude píchat na záchodě v baru a ve vedlejší kabince je bude někdo poslouchat a bude se u toho honit. Ten někdo by prý měl být slyšet, prý to Terku bere. Zkoušeli si takhle pustit doma péčko, nekoukali, jenom poslouchali a prý super. Tak jsem prohodil něco ve smyslu, že když to budou chtít realizovat, jsem ještě tady ;-)

Večer běžel a Terka mi v jedné chvíli strčila před nos mobil, kde bylo na obrazovce napsáno "Máte s Pájou dobře zvrhlý nápady".... Nějak mi v tu chvíli došlo, že to asi dneska bude super, ale jak super jsem ještě nevěděl. Po chvíli se oba zvedli a jestli s nimi nepůjdu nahoru. Vyrazil jsem a jaká náhoda, musí si ještě odskočit. Nějak automaticky jsme skončili na dámských. Jedna kabinka obsazená a druhá volná. V té jsme skončili. Nejprve se líbali, já na ně koukám. Pak Pavel začal sahat Terce pod šatečky. Dobrý, říkám si, ona mu rozepla poklopec a honila ho. U toho líbání. No tak jsem ho vyndal a začal jsem honit. Nebyl jsem sice ve vedlejší kabince, ale nějak to nevadilo ;-).

Terka na mne koukla jak honím, vlastně mi na něj koukala dost často. A pak Pavlovi řekla větu, která nás oba dostala "Pájo, já bych ho chtěla". Čekal jsem Pavlovu reakci - podíval se na ní, oči se mu tak divně leskly a říká. "Máš gumu ? Říkali jsme si, že jestli někdy, tak jedině s gumou". Terka řekla že vzala z domova nebo něco takovýho. Na to Pavel řekl "U toho vám svítit nebudu" a z kabinky odešel. Respektive odešel do kabinky vedle, která se předtím uvolnila.

Byl to dokonalej živočišnej sex. Bralo mne to, že mne chce, vlastně i to, že on je vedle a honí se. Bral jsem ji vestoje zezadu, honil, prstil. Udělala se docela rychle a hlavně byla hodně nahlas. Já jsem se takhle rychle udělat nestihl. Klekla si, stáhla mi gumu a začala mne kouřit. Řekla ale, do pusy neeee! Když jsem se blížil k vrcholu, tak mi normálně řekla další úžasnou větu "Nastříkej mi to do kalhotek". Normálně si povytáhla kalhotky a já to nastříkal na vnitřní stranu kalhotek Vzrušenej jsem byl z tý nestydy maximálně.

Po akci jsem vyklidl kabinku a z druhý kabinky vyšel Pavel s boulí na kalhotech. Mířil hned za Terkou. Dozvěděl jsem se pak později, že ji lízal, přes kalhotky, honil se a že prý stříkal jako kůň.

A tak začalo naše přátelství s výhodami.
kohout50
Příspěvky: 2600
Registrován: úte 06. zář 2016 9:44:12
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet
Bydliště: Náchod

Re: PP - je příjemné být bullem 2

Příspěvek od kohout50 »

Super pokračuj
antimusculus
Příspěvky: 399
Registrován: ned 09. dub 2017 17:27:41
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželka zatím dvakrát kouřila jiného. Jednou kamaráda a jedou úplně cizího.
Bydliště: Kyjov a okolí

Re: PP - je příjemné být bullem 2

Příspěvek od antimusculus »

Paráda, hezky napsané
seedLover
Příspěvky: 1048
Registrován: čtv 11. kvě 2017 15:28:49
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: PP - je příjemné být bullem 2

Příspěvek od seedLover »

Vubec se mu nedivim taky bych strikal jako kun kdybych lizal kalhotky od jeji stavicky z jeji mokre kundicky a do toho bych citil chut tveho sperma. Potom jste se schazeli jeste casto? Dival se nekdy na to jak mu jeho krasnou blondynku prcas?
vlaji
Příspěvky: 544
Registrován: ned 27. lis 2016 14:43:27
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: jsme pár a mě začína moc lákat představa,že ji někdo svede
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1184

Re: PP - je příjemné být bullem 2

Příspěvek od vlaji »

Moc hezkej zážitek, těším se na pokračování
Osel
Příspěvky: 480
Registrován: sob 23. pro 2017 12:39:57
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1283

Re: PP - je příjemné být bullem 2

Příspěvek od Osel »

seedLover píše:Vubec se mu nedivim taky bych strikal jako kun kdybych lizal kalhotky od jeji stavicky z jeji mokre kundicky a do toho bych citil chut tveho sperma. Potom jste se schazeli jeste casto? Dival se nekdy na to jak mu jeho krasnou blondynku prcas?
Souhlasim. Lizal bych jeji vonave kalhotky a libal jeji nohy. Nic vic by mi nedovolila kdyby byla krasne uspokojena od meho dobre vybaveneho kamarada.
Odpovědět

Zpět na „Povídky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs BOT, Amazon [Bot], Google [Bot], ota65 a 193 hostů