Kolej - SÉRIE

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
BullOlomouc
Příspěvky: 109
Registrován: ned 02. říj 2016 16:10:03
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: V současné době se vyskytuju kolem Žamberka.

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od BullOlomouc »

Lapua píše:Kolej XV

Večer jsem seděl u notebooku a prohlížel web, když mi najednou přestala fungovat klávesnice i myš a objevilo se nové okno, které jsem nemohl zavřít. Byl to záběr z nějaké kamery, která se hýbala. Po chvíli pohyb přestal a já koukal na svou přítelkyni, jak je přehnutá přes stůl a přivázaná ve společenské místnosti u ní na koleji. Byla široce rozkročená, přivázaná za ruce i nohy. Na krku měla ten nerezový obojek a byla úplně nahá. Trochu vyděšeně koukala do kamery, když v tom někdo nahý a se stojícím penisem k ní přišel a ze zadu a jí začal šukat. Bylo vidět, že nejdřív přítelkyně trochu trpěla ale netrvalo dlouho a začala si to užívat. Já jen seděl a zíral do notebooku načež jsem pocítil tlak v pásu cudnosti a pocit bezmoci, protože jsem s tím nemohl nic dělat. Po snad čtvrt hodině tvrdého šukání k ní přistoupil zepředu další chlap a narval jí svůj naběhlý penis do pusy. Oběma rukama jí držel za hlavu a brutálně ji šukal snad až do krku. Vůbec nebral ohled na to, jak se přítelkyně dáví. Byla tam bezmocná, svázaná a šukaná ze dvou stran jako nějaká děvka. Ještě pěknou chvíli trvalo, než se ten první do její kundičky vystříkal a odešel, načež ten druhý zvýšil sílu svých přírazů a když to vypadalo, že se už udělá, tak jí rychle vytáhl penis z pusy a postříkal jí celý obličej. Přítelkyně vyčerpaně oddychovala, když v tom přišel někdo další, se snad ještě větším penisem než měli ty dva před ním, chytil jí za boky a začal jí šukat na novo. Po chvíli ji vzal za vlasy a zaklonil jí hlavu do zadu, takže koukala přímo do kamery. Semeno jí pomalo kapalo z tváře na zem, pod vlivem jeho přírazů. Už ani moc nepůsobila, že si to užívá, spíš se nechávala šukat. Netrvalo mu to moc dlouho a vystříkal se do ní také. Přítelkyně pak jen vyčerpaně oddychovala a čekala co s ní budou dělat dál. Za chvíli přišli dva co jí odvázali a v podstatě odvlekli mimo dosah kamery. Pak někdo vypnul i tu kameru.

Bylo již po desáté večer a já zjistil, že už se ani nemůžu zpátky přihlásil do notebooku. Tak jsem ho vypnul a rozhodl jsem se jít spát. Připadal jsem si bezmocný, zamčený v pásu cudnosti a vzrušený. Dlouho do noci jsem přemýšlel co tam s ní dělají a v kolika. Zjevně z ní měli jen sexuální hračku, kurvičku. Chtěl jsem se jít projít ale pak mi došlo, že to mám vlastně zakázané. Strávil jsem tedy dlouho, nadrženou noc, protože jsem stejně nemohl spát.Druhý den, když už jsem se konečně dostal do notebooku, tak jsem tam našel nové video - bylo to šukání přítelkyně ze včerejšího večera...
Super, jen pokracuj! :)
Uživatelský avatar
Lucky35
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 07. črc 2016 23:55:33
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od Lucky35 »

Určitě pokračuj, je to super.
kohout50
Příspěvky: 2600
Registrován: úte 06. zář 2016 9:44:12
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet
Bydliště: Náchod

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od kohout50 »

Jo pokračuj,moc rajcovní
Lapua
Příspěvky: 39
Registrován: pát 22. srp 2014 12:25:17

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od Lapua »

Kolej XVI

Pomalu jsem se vcítil do nové role, co mi byla přidělena. Domů jsem se vždy snažil dorazit před devátou večer, na porno jsem koukat nemohl (respektive mohl, ale buď tam přítelkyně píchala mě, nebo někdo cizí ji) a smířil jsem se i s tím, že přítelkyně ví, kdy a kam chodím. Vlastně už mě ani nepřekvapilo, že mi přišel dopis z banky, že vystavili na základě plné moci další kartu a e-banking k mému účtu. Tak na to chtěla podepsat ten papír, potvora. Jinak mi ani nezavolala, nenapsala, vlastně jsem neměl tušení co a s kým dělá.

Po dalším týdnu se přítelkyně rozhodla, že mě navštíví a taky mi napsala, že si vyzvedla klíček od mého pásu cudnosti u milence. Přijela opět krásně oblečená, vlasy spletené do dlouhého copu, krátký kabátek akorát pod zadeček, černé punčochy a vysoké kozačky. Přivítala mě dlouhým polibkem, v průběhu kterého mi sáhla do rozkroku a bolestivě zmáčkla. Pak jsme si udělali menší výlet a dokonce se stavili na romantickou večeři. Když jsme se večer dostali ke mě, tak už jsem byl celý nadržený a těšil jsem se na nějaké sexuální hrátky. Navzájem jsme se s přítelkyní svlékli, takže jsem zůstal jen ve spodním prádle (a zatím s pásem cudnosti samozřejmě) a přítelkyně byla v hladké černé podrsence, přiléhavých tangách a černých samodržících punčochách. Líbali jsme se a hladili. Přítelkyně už měla úplně mokrá tanga a bylo poznat, jak je vzrušená. Já byl vzrušený snad ještě víc, ale stále zamčený. Pak mi řekla ať ji podám peněženku, že mě pustí z pásu cudnosti. To jsem celý natěšený udělal. Chvíli se v ní prohrabovala, načež mi oznámila: "tak, smůla já ten klíč zapoměla". Docela mě to v tu chvíli šokovalo. "Ale jsem nadržená a chci opíchat, tak dělej a běž se zeptat spolubydlícího, jestli si nechce zašukat", oznámila mi. Chvíli jsem na ní nevěřícně civěl, tak mě kopla patou do rozkroku aby mě rozhýbala. Už nebylo potřeba mě dál napomínat, tak jsem tedy značně v rozpacích vyrazil o místnost vedle. Spolubydlící nejspíš neměl o našem vztahu ani tušení, ale přítelkyně byla pěkná, takže nedalo vůbec žádnou práci ho přesvědčit. Oznámil jsem to přítelkyni a ta prohlásila: "skvěle, tak mě odnes k němu do postele a pak se sem vrať, počkej tady na mě v kleče, já si Tě pak zavolám".

Tak ji tedy vzal do náruče a odnesl jí k němu do postele. Chtěl jsem už odejít, když mě přítelkyně zavolala: "ještě mi sundej kalhotky ať se nezdržujeme". Tak jsem jí tedy opatrně sundal její černá tanga, načež přítelkyně široce roztáhla nohy aby byla vidět její krásně oholená mokrá kundička. Spolubydlící se mezitím svlékl a s trčícím penisem vlezl za ní do postele. Já si šel poslušně kleknout k sobě do pokoje, zamčený, nadržený a v ruce jsem měl její úplně mokrá tanga. Pak jsem jen poslouchal vzdychání a přírazy do mojí přítelkyně. Podle zvuků, co vydávali, tak je to oba naplňovalo - a moji přítelkyni nakonec doslova. Chvíli bylo vzdyšet vzdychání a vrzání postele a potom přítelkyně řvala jako smyslů zbavená. Po zhruba půl hodině se ozvalo zapískání. Opatrně jsem vešel zpátky dovnitř. Spolubydlící už byl ve sprše a moje nahá, právě ošukaná přítelkyně čekala až si jí odnesu zpátky do své postele. Vzala jsem jí tedy do náruče a odnesl. Schválně měla nohu přes nohu aby z ní vyteklo co nejméně semene. Před spaním chtěla ještě udělat jazykem. Vzhledem k tomu, kolikrát už jsem jí lízal po sexu, tak už mi to ani nepřišlo divné. Klekl jsem si mezi její nohy a poslušně lízal její právě ošukanou a vystříkanou kundičku. Měla jí pěkně mokrou a roztaženou. Když se udělala, tak mi akorát popřála dobrou noc a šli jsme spát.
Princ_dom
Příspěvky: 55
Registrován: sob 24. říj 2015 20:13:07
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od Princ_dom »

Doufám, že se nechá od spolubydlící naplnit i druhý den. Jinak pěkné jako vždy :)
AndyGa
Příspěvky: 63
Registrován: ned 07. srp 2016 23:51:27
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od AndyGa »

Parádní!
vinklar
Příspěvky: 1513
Registrován: ned 21. srp 2016 12:16:52
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od vinklar »

Super povídka. Ta ho nešetří :)
BullOlomouc
Příspěvky: 109
Registrován: ned 02. říj 2016 16:10:03
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: V současné době se vyskytuju kolem Žamberka.

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od BullOlomouc »

Nový rok je dávno za námi a další část nikde :/ Doufám, že to nebude jak na Nový rok, tak po celý rok. :)
Skarbax
Příspěvky: 158
Registrován: ned 21. srp 2016 20:37:11
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od Skarbax »

Super, další díly jsou více než vítané do nového roku!
Kundolap
Příspěvky: 41
Registrován: pát 03. bře 2017 22:40:58
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od Kundolap »

Vypadá to, že to do toho nového roku moc nevyšlo, to je škoda. Je to jedna z top povídek.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 203 hostů