Kolej - SÉRIE

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Princ_dom
Příspěvky: 55
Registrován: sob 24. říj 2015 20:13:07
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od Princ_dom »

Jsem rád že se autor rozhodl pokračovat! Doufám že to nebyl poslední díl...
pepe
Příspěvky: 766
Registrován: sob 26. črc 2014 15:29:59

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od pepe »

To byl vzdycky muj sen, odevzdat klice od pasu cudnosti milenci. Je to takova bezmoc, kdyz o vasem penisu a orgasmu rozhoduje chlap, ktery suka vasi pritelkyni. Moc hezka povidka, budu se tesit na dalsi dil
Lapua
Příspěvky: 39
Registrován: pát 22. srp 2014 12:25:17

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od Lapua »

Kolej XI

"Tak klíče jsem odevzdala, tak už Tě můžu rozvázat", prosnesla přítelkyně potom, co se vrátila. Odvázala mě od postele a začala se se mnou mazlit. Bylo to příjemné až do chvíle, co sjela rukou dolů a zmáčkla mi pás cudnosti. Silikon je přeci jen poměrně měkký, takže není problém ho zmáčknout a mě se hroty bolestivě zaryly do žaludu. "Bolí to?", zeptala se mě přítelkyně asi v reakci na to, jak jsem zakňučel. Aniž by čekala na odpověď, tak ho zmáčkla ještě mnohem víc. "To je docela sranda", usmála se na mě přítelkyně a líbala mě dál. Horší bylo, že mě to vzrušovalo a hroty už odváděly svou práci dál. Potom jsme se zvedli z postele a pokračovali jako normální pár. Udělali jsme si výlet, stavili se na večeři a až večer zazvonil přítelkyni telefon.

"Ano pane, děkuji", zakončila přítelkyně telefonát. Bylo mi jasné, že program na večer nám už byl určen. Jakmile jsme se vrátili na kolej, tak se přítelkyně pustila do převlékání a já čekal, co se bude dít. Vzala si na sebe krajkové černé prádlo i s podvazkovým pásem a podvazky, přesně tak jak to mám rád. Samozřejmě jsem docela trpěl při pohledu na ní pokusem o erekci. Teprve až teď jsem si všiml, že má nízko na zádech, těsně nad zadečkem nové tetování. Nic konkrétního, jen takový ornament. Už byla oblečená, tak přes sebe přehodila svůj saténový župánek a šli jsme za milencem.

Jen co nás pustil dál, tak si přítelkyně svlékla župánek a klekla si na kolena. Já to měl asi udělat taky, protože jsem od něj chytil solidní facku, takže jsem nakonec klečel vedle ní. "Hodná čubička, tak se do toho dáme", pochválil jí. "Ta moje děvka chtěla zase zkusit sex ve třech, tak když už seš tady blbečku, tak Tě taky zapojíme", oznámil mi a já čekal, že dostanu klíč. Místo toho mi podal docela velký připínací penis s výřezem přesně na pás cudnosti. Ani mě nenapadlo odporovat takže jsem si ho nandal a pak mě usadili do křesla. Přítelkyně nasadila kondom na trčící umělý penis a pořádně ho namazala lubrikantem. Pak si sundala kalhotky a namazala kundičku (aby se milenec nemusel zdržovat jejím vzrušováním) a pomalu si na mě začala nasedat. Chvíli to trvalo, protože ten umělý penis nebyl zrovna nejmenší, ale podařilo se. Bylo vidět, že je zvyklá i když se mnou anální sex nikdy neprovozovala a výslovně mi zakázala se jí na to i ptát. "Čekám až poprosíš debile", zaznělo zepředu suché konstatování. "Pane prosím Vás, ošukujte svojí čubku jak uznáte za vhodné a stříkejte kam je Vám libo", poníženě jsem pronesl s vědomím, že on je jediný člověk, který má klíč od mého pásu cudnosti.

Prosba mu zjevně stačila, protože přítelkyni vrazil penis do kundičky až doraz, což jsem ovšem pocítil i já, tím jak mi zadečkem přimáčkla pás cudnosti. Tím jak jsem vyjekl se ovšem nenechal rozhodit, sebral její kalhotky a nacpal mi je do pusy. Pak jí šukal jako smyslů zbavený a já trpěl při každém přírazu. Přítelkyně se nejdřív nechávala jen pasivně píchat, ale po snad deseti minutách už nám do toho rytmicky vzdychala. Připadal jsem si jako jejich sexuální hračka, zamčený, nadržený, vlastně jenom držák na připínací penis. To se ovšem nedalo říct o těch dvou. Milenec jí šukal jako stroj a přítelkyně vzdychala na celé kolo. To, že se do ní udělal, jsem poznal až podle vytékajícího spermatu, které kapalo z její kundičky až na můj zamčený penis. "To nebylo špatný", pronesl milenec, který vstal a vyfotil si nás jestě oba v křesle. "Pojď mě očistit čubko a pak koukejte vypadnout", pronesl. Přítelkyně na nic nečekala, pomalu vstala celého ho očistila jazykem. Pak jsme si sebrali věci a milenec za námi zabouchl. Neušlo mi, že z mé přítelkyně, která šla přede mnou, ještě vykapává jeho semeno...
childe
Příspěvky: 236
Registrován: úte 20. pro 2016 13:52:18

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od childe »

Hezký příběh, určitě pokračuj dál.
AndyGa
Příspěvky: 63
Registrován: ned 07. srp 2016 23:51:27
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od AndyGa »

Krásné, prostě nám musíš napsat další pokračování! :).
Uživatelský avatar
mira123
Příspěvky: 178
Registrován: stř 03. zář 2014 7:25:55
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: život je příliš krátký, abychom odkládali své sny na později
Bydliště: Praha

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od mira123 »

super příběh,,,,,krásně si je oba ochočil a ovládl......jen tak dále
Lapua
Příspěvky: 39
Registrován: pát 22. srp 2014 12:25:17

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od Lapua »

Kolej XII

Pak jsme zamířili do sprchy, přítelkyně vystříkaná a spokojená, já zamčený, nadržený a ponížený. Samozřejmě si nenechala ujít příležitost a důkladně mi umyla pás cudnosti, který byl od semena jejího milence. Jak jsem u toho trpěl asi netřeba popisovat. Zbytek víkendu už proběhl klidně, přeci jen sexuálních zážitků už bylo dost. Jen na noc, když se ke mě přítelkyně přitulila, tak si dala záležet na tom, aby mi kolenem tlačila na zamčený penis - no zrovna moc dobře jsem se nevyspal. Ráno mi oznámila, že příště přijede ona za mnou a půjdeme na nějakou akci. Rozloučili jsme se s tím, že se za dva týdny uvidíme.

Ty dva týdny uběhli docela v pohodě, já si zvykal na nový pás cudnosti a bolestivé ranní erekce a na to, že přítelkyně mi telefon vezme jen když se jí chce, nebo zrovna může. Jednou mi zavolala v noci, ale nebylo slyšet nic víc, než mlaskání její kundičky a zvuky sexu a vzdychání. Aniž by mi cokoli řekla, tak na konci zavěsila. Zbytek noci jsme strávil tím, že jsem si představoval co se tam dělo.

Podle plánu jsem jí vyzvedl na nádraží a šli jsme ke mě. Překvapilo mě, že má na řetízku kolem krku klíček. Jakmile jsme dorazili, tak chtěla, abych jí umyl a celou oholil včetně kundičky a pak si nechala masírovat záda a nakonec nohy. Když byla odpočinutá a dokonale hladká tak jsme měli vyrazit na tu její akci. Sbalila si akorát pár věcí do kabelky, vzala si černá miniaturní tanga - v podstatě jen tři tenké proužky látky, krátkou sukni,boty na podpatku, černou podprsenku a vypasovanou košili, kterou si zavázala tak, aby jí končila těsně pod prsama.

Cestovali jsme poměrně dlouho, až na kraj města. Když jsme vystoupili, tak se přítelkyně rozhodla, že mi chce dát obojek a co hůř, ještě si mě povede na vodítku jako pejska. Ještě, že jsme byli na kraji města a už bylo docela šero. Cestou jsme naštěstí nikoho nepotkali. Pak jsme došli k nějaké klubu, či co to bylo. Neznal jsem to, ale přítelkyně se přivítala s vyhazovačem, dostala od něj klíče a táhla mě kamsi dovnitř. Vešli jsme do menší místnosti se sloupem uprostřed, nejspíš to byl nějaký sklad. Tam přítelkyně vytáhla pouta, připoutala mě za ruce ke sloupu a aniž by se mě na cokoli ptala, tak mi stáhla kalhoty i trenky. Pak se sklonila a odemkla mi pás cudnosti. Penis se mi hned postavil a ona mi to začala dělat rukou a u toho mě líbala. Netrvala dlouho a začal jsem šíleně stříkat. Chvíli počkala a pak se ke mě začala lísat a přejížděla mi kundičkou po ochablém penisu. Ten se mi znovu postavil a tak mi to udělal podruhé. Užíval jsem si ty šílené pocity dlouho odepíraných orgasmů a ani jsem neměl chuť přemýšlet, proč to najednou dělá. Pak zhasnula, nechala mě tam přivázaného, zamknula za sebou dveře a odběhla. Po tmě jsem si užíval dozvuků orgasmů - přeci jen to bylo největší uspokojení, za víc jak půl roku.

Za nedlouho se ozvalo rachocení klíče v zámku, ale naštěstí vešla dovnitř přítelkyně. Podívala se na mě a pak si přede mě klekla a začala mě pusou vzrušovat. Poté mě začala nádherně kouřit. To uměla, jen se mi toho potěšení moc často nedostávalo. Když cítala, že to na mě jde, tak přestala a nechala mě se vystříkat před sebe. Potom vytáhla nějakou láhev a donutila mě z ní pít tak, že mi zacpala nos a já musel vypít co mi nalila do úst abych se neudusil. Po prvním loku mi došlo, že je to nějaký alkohol, nejsíš vodka. Opakovala to, dokud do mě nedostala většinu té láhve. Nebylo mi z toho úplně nejlíp, ale stejně jsem nemohl nic dělat. Jakmile uznala, že to stačí, tak vyndala z kabelky roubík se třemi popruhy a nandala mi ho. Roubík byl pevně zafixován jak kolem hlavy, tak ještě vrchem, takže jsem nemohl vůbec protestovat. Nasadila mi pás cudnosti, odpoutala mě od sloupu, svlékla do naha a spoutala ruce za zády. Nechápal jsem co se děje, ale vzhledem k alkoholu a prožitým orgasmům jsem vlastně ani neprotestoval. Pak mě na vodítku odtáhla ven.

Přišli jsme do větší a bohužel dobře osvětlené místnosti, kde bylo několik křesel, stůl a asi 7 lidí. Poznal jsem jejího milence, ale zbytek jsem neznal. Jenže všichni byli oblečení a seděli v křeslech, zatímco já byl úplně nahý, na vodítku, spoutaný a zamčený v pásu cudnosti. Nikdo neprojevoval žádné pohoršení a překvapení, takže nejspíš věděli, že mě tam takhle přivede. "Tak tohle je můj přítel, teď už teda spíš pejsek", pronesla vítězoslavně přítelkyně a donutila mě si kleknout. Padli nějaké otázky na můj pás cudnosti a přítelkyně na to se smíchem zareagovala. "Je zamčený, protože je na sex nepoužitelný, vždyť se mu ani pořádně nepostaví a kromě toho, mě už stejně šuká někdo jiný, viď?", pronesla přítelkyně a pokynula ke svému milenci. "Ale pokud to chcete vidět, tak Vám to klidně ukážu", pronesla přítelkyně, klekla si ke mě a sundala mi pás cudnosti. Pak si sundala tanga a sukni, lehla si přede mě a chvíli si hladila svou krásně hladkou a pěkně mokrou kundičku. Letmo jsem si všiml, že někteří si to představení natáčí na telefony. "Tak pojď pejsku, pojď mě šukat, můžeš se do mě i vystříkat, když budeš chtít", zavolala na mě a přítáhla si mě za vodítko. Došel jsem k ní po kolenou a chvíli zkoušel třít svůj ochablý penis o její krásně mokrou kundičku. Bohužel, vzhledem k tomu, že mi to teď třikrát udělala a pak mě docela opila tak se mi odmítal postavit. Ruce jsem měl spoutané za zády, takže jsem si ani nemohl nějak pomoct. "Tak tady to vidíte a to je zamčený několik týdnů", prohlásila přítelkyně i když věděla, že to není pravda. Já jsem bohužel díky roubíku nemohl ani protestovat.

"Tak když mě nechceš šukat, tak mám někoho, kdo se o mě postará. Stejně má mnohem větší penis a výdrž než Ty...", prohlásila, zvedla se a šla za svým milencem, který si mezitím už honil svůj penis. Mě za sebou táhla na vodítku jako psa. "Tak se koukej jak se uspokojují ženy", houknul na mě její milenec, když na něj nasedala, hezky čelem ke mě. Pak na něm začla divoce jezdit a občas ho u toho políbila. Prsa se jí houpala při každém přírazu s řetízkem s klíčkem uprostřed. Byl to pro mě dost ponižující pohled, musel jsem se z bezprostřední blízkosti koukat, jak jeho velký penis zajíždí do její kundičky a ona u toho krásně vzdychá. O tom, že nás někteří stále natáčeli už ani nemluvím. Šukali dlouho, o dost víc, než bych vydržel já. Pak se do ní konečně vystříkal. Přítelkyně vstala, povalila mě na záda, sundala mi roubík a přitiskla mi svou vystříkanou kundičku na obličej. Už jsem na nic nečekal a začal jí čistit jazykem. U toho bohužel došlo k tomu, že se mi penis postavil. Pochopitelně si toho všichni všimli a já jen poslouchal jejich narážky, zatím co jsem lízat vystříkanou kundičku. "A chcete vidět, jak náš sex vypadá obvykle?", zeptala se přítelkyně, když měla pocit, že už jsem odvedl svou práci. Většina souhlasila...
childe
Příspěvky: 236
Registrován: úte 20. pro 2016 13:52:18

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od childe »

Také souhlasím a chci to vidět.
Princ_dom
Příspěvky: 55
Registrován: sob 24. říj 2015 20:13:07
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od Princ_dom »

Teda,pěkný vývoj,copak se bude dít dál?
Lapua
Příspěvky: 39
Registrován: pát 22. srp 2014 12:25:17

Re: Kolej - SÉRIE

Příspěvek od Lapua »

Kolej XIII

Přítelkyně vstala a došla k milenci, který ji podal postroj s umělým penisem, který byl ovšem výrazně větší, než ten, s kterým mě oškukala minule. Pak vzala lubrikační gel a pořádně ho namazala. K pobavení všech přítomných mi začala ochabovat erekce. Začala padat otázky, zda potřebuju mít v puse semeno na to aby mi stál, nebo jak to máme zařízené. "Roztáhni nohy čubko", houkla na mě přítelkyně a na žádný z dotazů nereagovala. Byl jsem dost mimo a i díky alkoholu co do mě před tím nalila, mi teď bylo všechno jedno. Poslušně jsem udělal co po mě chtěla. "Doufám, že si trénoval", zašeptala mi, když se ke mě sklonila. Pak mi začala cpát ten umělý penis do análu. Moc to nešlo, ale ona mě nikterak nešetřila a surově ho rvala dál. Pak mě začala píchat a já tam jen ležel na zádech s nohama roztaženýma a čekal. Jak jsem zaklonil hlavu, tak jsem si všiml dvou kamer u stropu o kterých jsem nevěděl. Pochopitelně obě mířili na nás. Šukala mě takhle snad deset minut, mě už z té bolesti tekly slzy a jen jsem poslušně čekal. "Stačí, na břicho, dělej", oznámila mi nesmlouvavým tónem. Jen co se ze mě zvedla, tak jsem udělal, co po mě chtěla. Pak mě začala šukat znovu, tentokrát na břiše a k tomu mě ještě vzala rukou pod krkem, takže jsem se začal dusit. Nevím, jak dlouho to trvalo, ale najednou se zvedla a odešla. Zůstal sem tam ležel na podlaze jako právě znásilněná děvka. Za chvíli ke mě přišla přítelkyně, chytla mě za vodítko a odtáhla mě pryč.

Ve skladu, kde tohle představení začalo, jsem dostal pás cudnosti, pak jsme se oblékli a vyrazili domů. Já vodítku pochopitelně. Cestou jsme se ještě museli stavit pro nějaký balíček, ale ani jsem nevěděl, co v něm je. Poté co jsme dorazili ke mě, tak se ke mě přítelkyně začala chovat normálně a ani slovem se nezmínila o tom, co se tam dělo. Užili jsme si docela romantický zbytek víkendu, včetně spousty polibků a mazlení.

Než měla odjet, tak si mě ještě přivázala k židli, dala mi roubík, sundala pás cudnosti a pak šla rozbalit ten balíček. Za chvíli se vrátila a pás cudnosti mi opět nasadila, jenže byl teď těžší a trochu studil. Poté bylo slyšet cvaknutí zámečku. "Tak, teď máš v tom pásu GPSku i se senzorem proti sundání, musí se to teda každý týden nabít, ale to zvládneš, nabíječku máš na stole", oznámila mi přítelkyně. Pak mi vysvětlila, že jí občas budou chodit zprávy o mojí poloze, o tom, kdy bych se náhodou dostal z pásu, nebo by se třeba "omylem" vybila baterka. Aby mě to motivovala, tak mi vysvětlila význam toho našeho perverzního představení. Bylo to setkání perverzní společnosti a já byl jedním z bodů večerního programu, všechno je to na kamerách a záznam dostane její milenec. Všechny obličeje jsou digitálně rozmazané, nebo zakryté až na obliče otroka, tedy mě. Takže pokud celý internet nechce vidět jak jsem nemožný v sexu, tak bych měl být hodný. "Jo a do devíti do večera budeš pokaždé doma a běda jak ne, zkontroluju si to...", to mi oznámila, pak mě rozvázala, dala mi pusu a odjela...
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs BOT, bobkobb, glim, ota65, Semrush [Bot] a 186 hostů