Soused z pláže

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Domkanda
Příspěvky: 1566
Registrován: ned 09. říj 2016 18:28:25
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Re: Soused z pláže

Příspěvek od Domkanda »

rostak píše:Hezke, tesim se na pokracovani. Nudismus je rafinovany zpusob, jak praktikovat kandaulismus :-)
Pravdivě - čistý nudismus mě nikdy nezaujal - nazí jsou všichni. Ale z první kapitoly - jít k pláži jen v kratších tričkošatech - ano, to má náboj 8-)
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
MILINI
Příspěvky: 34
Registrován: pát 09. říj 2015 14:55:54
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Soused z pláže

Příspěvek od MILINI »

Tak pokračování nezklamalo a klidně bych četl dál..). Se mi jak to doplňují tématickými fotografiemi. Určitě napiš jak už tu někdo psal reakci z jejího pohledu.
Uživatelský avatar
Rarach
Příspěvky: 244
Registrován: pon 07. srp 2017 18:21:29
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1210
Kontaktovat uživatele:

Re: Soused z pláže

Příspěvek od Rarach »

MILINI píše:Tak pokračování nezklamalo a klidně bych četl dál..). Se mi jak to doplňují tématickými fotografiemi. Určitě napiš jak už tu někdo psal reakci z jejího pohledu.
Díky, fotky jsou reálné, alespoň máte představu, jak má mrška vypadá.
MILINI
Příspěvky: 34
Registrován: pát 09. říj 2015 14:55:54
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Soused z pláže

Příspěvek od MILINI »

Vypadá krásně už jsem ti ji chválil i v těch šatech..)
Uživatelský avatar
Rarach
Příspěvky: 244
Registrován: pon 07. srp 2017 18:21:29
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1210
Kontaktovat uživatele:

Re: Soused z pláže

Příspěvek od Rarach »

Díl 3. Rybářský večer

Když se Barunka vyspala, tak jsme se naobědvali a vyrazili znovu na pláž.

Odpověd na mou otázku, jestli měla ptáka mezi nohama, než přišla domů, zodpovězena nebyla a ani jsem ji neopakoval. Kdyby mi to chtěla říct, tak by to udělala. Ví, že tu představu mám v hlavě a že bych se na ni nezlobil, ba naopak.

Tomáš vypadal trochu nesvůj, když jsme dorazili, jak kdyby čekal, co se bude dít. Jen jsme se pozdravili a Barunka se šla hned opalovat a já se šel potápět, abych trochu vyčistil hlavu. Když jsem se vracel, Tomáš se skláněl nad Bárou a natíral ji záda a nešlo si nevšimnou, že jeho péro vzětšilo objem. Nestál mu, ale v klidu také nebyl.

Když mě uviděl, hned se omlouval, že jsem tu nebyl a že ho Bára o to poprosila. Odpověděl jsem mu, že není problém, nemůžeme dopustit, aby si spálila záda. Schválně jsem ji nenápadně kouknul mezi nohy a viděl, jak se ji lesknou pysky. Že by kapičky lásky z jeho doteků? Nebo natíral i něco víc než záda? Tolik otázek a žádné odpovědi.

Než jsme odešli, tak Bára nadhodila, že ve vedlejší vesnici je rybářský večer a že bychom mohli vyrazit. Všichni jsme souhlasili a Tomáš navrhl, že vezme auto, abychom si mohli dát s Bárou víno a měli hezkou noc.

Barunka se na večer připravovala, jako kdyby šla na rande. Oholila si broskvičku, vybrala si nejlepší šaty (fotka níže z večera) a připravila si botky na podpatku. Že si nevzala žádné spodní prádlo, to mě nepřekvapilo. Podprdu pod tyto šaty nenosí a bezkalhotková dovolená byla moji výhrou.

Tomáš si nás vyzvednul přímo u apartmánu. Na sobě měl bílé polotriko a kraťasy. Evidentně byl také naostro, protože byla vidět boule v rozkroku. Vyrazili jsme.

Barunka si sedla vedle něj a já šel dozadu. Aby si mohla nastoupit, tak šaty šly docela vysoko, až ji trochu odhalily zadeček. Když se posadila, už je neřešila a tak ji bylo vidět celé stehno. Provokovala nejen mě, ale i Tomáše a přitom se tvářila, jako že nic. Díky tomu, že jsem seděl na zadních sedadlech, jsem měl přehled, zda Tom kouká na cestu a nebo jí do klína a i dnes mi to přijde zázrak, že jsme se někde v zatáčce nevyklopili.

Večer se docela ochladilo a vypadalo to na déšť. Pozitivum aspoň bylo, že Barunce krásně stály bradavky, které se rýsovaly přes její lehké šaty a byly pro Tomášovi oči jak červený hadr pro býka. Posadili jsme se poblíž muziky a zašel jsem pro něco k jídlu a pití. Když jsem se vrátil, Bára s Tomem tančili na parketu. Ona nikdy netančí, ale bylo vidět, že s ním se přemohla.

Po pár rychlých místních hitech přišel na řadu zamilovaný ploužák. Tušil jsem, že jeho ruce ji nenechají, tak jsem na ně mávnul, že si jdu na záchod a pro pití, tak ať tančí dál. Trochu jsem popošel, abych měl hezký výhled a čekal, co se bude dít.

Tomáš si Báru k sobě přitiskl a tančili jak jedno tělo. Po chvíli mu začaly ruce sjiždět niž a níž, až se zastavily na jejím zadečku. Bylo vidět, že se ji líbí, jak ji dominantně drží za zadek. Musela být neuvěřitelně vlhká a jestli mu stál, musela jeho ptáka cítít na svém podříšku. Byl to neuvěřitelný pocit. V kalhotech mi to jen hučelo a v duchu jsem ji prosil, ať ho vezme za ruku a odvede někam na pláž a ukáže mu, co její kundička dokáže. To, o čem jsem jen fantazíroval, se teď dělo, přímo předemnou.
Bohužel, písnička brzy skončila a začali hrát opět rychle.

Barunka navrhla, že by bylo super se jít vykoupat, že ji je po tancování teplo. I když jsem čekal, že se do toho Tomáš pohrne, tak odmítnul. Sbalili jsme tedy věci a jeli domu. Bára byla evidentně zklamaná, jak večer dopadl.

V apartmánu mě nadrženě zatáhla do sprchy. Pták mi stál v pozoru už od té chvíle, co spolu tančili. Jen co se ho dotkla, hned jsem se udělal. Tolik spermatu a takovým tlakem jsem snad nikdy nevystříkl. A to ji naštvalo ještě víc. Normálně, když je neuspokojená, tak si pomůže sama, ale dnes si jen lehla do postele a šla spát.


Dodatek:
Příští díl bude poslední. Ale už mám pár dalších témat a slibuji, že budou kratší

Obrázek
MILINI
Příspěvky: 34
Registrován: pát 09. říj 2015 14:55:54
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Soused z pláže

Příspěvek od MILINI »

Výborně napsané Je vidět že je to povídka kterou si s ní prožíval protože se tak stalo a měl jsi z čeho čerpat. Je to velmi vzrušující téma tvůj popis nenechá určitě nikoho chladným. Škoda že to nedopadlo ale to se může stát příště.. .). Barunce to v šatech moc sluší.)
Uživatelský avatar
Rarach
Příspěvky: 244
Registrován: pon 07. srp 2017 18:21:29
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1210
Kontaktovat uživatele:

Re: Soused z pláže

Příspěvek od Rarach »

Díl 4 Rozuzlení - pohled cuckolda (smyšleno)
Za chvíli bude následovat stejný závěr, jen z pohledu Báry (na vaše přání)

Uteklo pár dní, kdy jsme buď výletili my, nebo Tomáš, takže se toho moc nedělo a přiblížila se sobota, předposlední Tomášův den.

Dopoledne proběhlo standardně, sešli jsme se na pláži, povídali si, hráli karty a tak. Bára ztratila poslední špetku studu a při kartách seděla tak, že se jí závojíčky od sebe odchlíply a bylo ji vidět až bůhvíkam. Občas si oprašovala prsa a hladila po pipince. Když se blížilo poledne, Tomáš se čím dál víc koukal na hodinky a vypadal nervózně, i když dělal vše pro to, aby to tak nevypadalo. Proto jsem se rozhodl, že vyrazím dříve než obvykle. Vymluvil jsem se, že musím ještě na nákup a že mi to dnes bude trvat déle. Tomáš se na mě podíval a řekl: "Neboj, tady se ji nic nestane, dám na ni pozor". V duchu jsem si odpověděl a vyrazil.
Co mě ovšem překvapilo, byl ledový klid mé drahé, jak kdyby nic neplánovala.

Ale už předem jsem věděl, že domů nepůjdu. Chtěl jsem vědět, co se na pláži děje, když tam nejsem. Vrátil jsem se tam a schoval se v povzdálí tak, abych měj dobrý výhled.
Ale oni nikde nebyli. Až za chvíli jsem je viděl ve vodě. Barunka byla na nafukovacím lehátku a Tom ji ležel u nohou. Měl krásný výhled do jejího klína a na prsa. Barunka si položila ruku na prso a pomalu sjížděla po bříšku do klína. Když se přiblížila k pahorku, roztáhla nohy a prsty si přijela po broskvičce. Tomáš se jen koukal a určitě to neviděl poprvé. Pomalu si prsty zabořila do buchtičky a projížděla si ji. Tak proto byla minule tak roztáhlá.

Tomáš zamířil s lehátkem ke břehu. Bára se zatím laskala a bylo vidět, že se za chvíli udělá. Tomáš ji něco řekl a ona přestala. Když vylezli z vody, zamířili na Tomovu deku. To co měl mezi nohama, vypadalo monumentálně i na tu dálku.
Položil si Báru na záda a začal ji sát bradavky a rukou ji hladil v klíně. Barunka chytla jeho tlustýho čůráka a pomalu ho honila. Když už se prsíček nabažil, tak se přemístil pusou do jejího klína.
Sama mu roztáhla nohy a nadzvedla zadeček. Chytil ji zespodu za zadek a zabořil svůj jazyk do její jeskyňky. Během chvilinky se Barunka prohla v zádech pod náporem prvního orgasmu. Nechal ji si ho užít a hladil ji jemně po prsou, bříšku a vnitřní straně stehen. Když už vypadala klidná, Tomáš si chytil péro do ruky a už mířil do její jeskyňky.

Nenechala ho a nohou ho odstrčila. Ani já a ani on jsme to nechápali. Ale to trvalo jen chvíli. Něco k němu promluvila a tím ho evidentně uklidnila.
Klekla si před Toma a vzala si jeho macka do ruky. Nejdříve ho jen pomalu honila a druhou rukou si hladila prso a občas zajela mezi pysky. Sklonila se a vzala si ho do pusy. Skoro se ji tam ani nevešel, jak byl tlustý.
Tomáš ji chytnul za kozy a hrál si s nimi. Tahal ji za bradavky, které má hodně sensitivní. Když už ho to moc nebalilo, chytil Báru za stehno a přitáhl si ji tak, aby měl výhled na její broskvičku. Prsty ji přejel přes vystouplou lasturku a pak do ni první zastrčil a další dva následovali v okamžiku. Prstil ji tak, jak jsem se já nikdy neodvážil.

Chtěl jsem vidět víc, tak jsem se přemístil blíže, péro jsem měl od honění úplně rudé, ale pořád mi stál.

Když jsem si našel nový úkryt, byl jsem asi 20 metrů od nich. Viděl jsem, jak Tomovi teče po ruce její šťáva. Když v tom se naše oči potkaly. Koukal jsem na Báru a Bára na mě, když si dala malou pauzu od kouření a zvedla hlavu. Vypadala trochu překvapeně, ale ne rozrušeně.
Stále se na mě koukala a začala mu ho rychle honit. Bylo vidět, že už bude, tak si ho strčila zpět do pusy a nechala ho se ji vystříkat do pusy. V tom jsem se udělal i já.

Pusou ho ještě dočistila a vysála poslední kapky spermatu z jeho péra.
Přesunula se frndou nad jeho macka, podívala se mi do očí a pomalu si na něj nasedla. Čekal jsem, že ji tam zajede jak nic, když je tak mokrá, ale jeho velikost ji to nedovolila.
Chvíli na něm jezdila a až pak si ho tam vrazila až po koule. Prcala ho, jak nedávno prcala mě a bylo vidět, že už to na ni jde. Napínala se v zádech, propínala prsa, zavírala oči. I když to nebylo vůbec potřeba, Tom ji začal rukou ještě dráždit poštěváček. Hekala hlasitěji a hlasitěji. To co přišlo, se nedá ani nazvat orgasmem.
Byl to výbuch sopky nebo spíš supernovy. Úplně se mu zhroutila na nohy.

Ale i Tomáš se chtěl ještě jednou vystříkat a začal se znovu hýbat.
Tentokrát si ji vzal zezadu jako fenečku. Bára se mi opět podívala do očí. Naštěstí je měl Tomáš zavřené, jak se snažil a bušil do ní, jinak by mě také viděl. Z jejího pohledu bylo vidět, že ho má snad až v krku. Za chvíli už to na Tomáše také přišlo.
I když má Bára ráda semínko přímo do dírky a bere prášky, tak ji pokropil záda. Na Báře jsem viděl, že je trochu zklamaná, že chtěla dávku přímo do lasturky. Lehli si vedle sebe a odpočívali.

Protože to už byl evidentně konec jejich dovádění, odešel jsem do apartmánu a jen Barunce poslal zprávu, že je uvařeno.

Přišla asi za půl hodiny, moc ji nešlo chodit, a když se doma vysvlékla, bylo vidět, jak ji má červenou a napuchlou.

"Jak se ti to líbilo?" zeptal jsem se.
"Bylo to krásné. Nikdy jsem si nemyslela, že něco takového udělám. Cítit jiný penis než ten tvůj, jiné pohyby a energii. Bylo to úplně hypnotizující." odpověděla upřímně. "A tobě se to líbilo?" zeptala se.
"Ano, představy jsou rajcovní, ale vidět tě v reálu, je zážitek na celý život".

Chtěl bych do ní teď vstoupit a vyzkoušet, jaké to je být uvnitř po tak silném péru, ale když jsem ji viděl, tak jsem ji jen políbil. Moc by ji to bolelo a to mé paní nikdy neudělám.


Večeři Tomáš zrušil a nám to ani nevadilo. Zůstali jsme v posteli a o dnešku si ještě povídali. Kolem půlnoci jsem ji požádal o ruku, bez prstýnku a bez super romantiky, jak si každý přestavuje, a ona řekla Ano. Musel jsem ale slíbit, že pokud to bude chtít ještě někdy udělat, tak si sama vybere s kým a kde...

Foto:
Nemám žádné vlastní foto, které by se hodilo. Tak dávám aspoň jedno z internetu, které mě rajcuje a představuji si, že nějak takhle by mu držela...


Obrázek
Uživatelský avatar
Rarach
Příspěvky: 244
Registrován: pon 07. srp 2017 18:21:29
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1210
Kontaktovat uživatele:

Re: Soused z pláže

Příspěvek od Rarach »

Díl 4 - Rozuzlení - z pohledu Báry (smyšleno a sepsáno na přání @AndyGa)

Ráno jsem se probudila s brněním mé pipinky a byla rozhodnutá.

V noci jsem nemohla moc a spát a hodně jsem přemýšlela. Pocity se ve mně přely a pověstný čertík a anděl se trumfovali, kdo mě přesvědčí. Když už jsem byla rozhodnutá, že to dnes udělám a pomiluji se s Tomášem, tak můj vnitřní anděl mě nabádal, že nejsem žádná kurva a že mám být věrná svému princovi (budeme mu říkat třeba Pavel). Když jsem si řekla, že to bude rozumné, ke slovu se dostal zase čertík: „Přeci si nenecháš ujít takovou příležitost. Hezký, zkušený a dobře vybavený chlap se těžko hledá a teď ho máš na zlatém podnose. Jen si vzpomeň, jak tě krásně vyprstil minule. Představ si jeho krásné péro v sobě, jak se dole cítíš plná, když je v tobě a pak, až by tě vystříkal…“ Ani nevím, proč jsem tenkrát utekla jak malá holka a nenechala ho to dokončit.

Normálně poslouchám anděla, je rozumnější. Sice občas lituji, že jsem to neudělala, ale možná bych víc litovala, kdybych to udělala. Ale dnes vyhrát čertík…

Vstala jsem a dala si sprchu. Už jen voda, co mi dopadala na mé tělo, mě vzrušovala a byla jsem strašně vlhká. Když jsem se namydlila a dotýkala se prsou a kundičky, málem jsem se udělala. Naštěstí jsem se udržela, chtěla jsem si ho schovat pro něho.
Po snídani jsme odešli na pláž. Těch pár hodin, co zbývaly do poledne, byly neskutečné utrpení. Vidět jeho péro a nemoci se ho dotknout. Broskvička mi tak hořela, že jsem si musela sednout tak, aby měla co nejvíce vzduchu. Kluci si toho hned všimli. Chtěla jsem si dát už nohy k sobě, ale nakonec vnitřní žár byl silnější, přeci neshořím.

Pavel se najednou rozhodl, že už půjde, že ještě musí nakoupit. Srdce se mi rozbušilo a na Pavlovi bylo vidět, že by nejraději už Pavla vzal a vyhodil.
Když Pavel odešel, vzala jsem si lehátko a šla se slunit na moře. Jestli mě chce, ať si pro mě připlave. Netrvalo dlouho a u mých nohou vykoukla jeho hlava. Koukal se mi do očí, i když přímo před ním byla moje beruška. Nikdo z nás nic neřekl.

Teď nebo nikdy. Ruce jsem si položila na prsa, obkroužila bradavky, sevřela je mezi prsty a jemně popotáhla. Okamžitě se mi postavily. Prsa nemám nijak pevná, ale zato jsem hrdá na své dvorce a bradavky. Jak mi bradavky trčely vzhůru, Tomáš zbystřil a už se mi nedíval do očí. Jeho pohled se přesunul právě na prsa. Cítila jsem vzrůstající brnění v mé jeskyňce. Pravou rukou jsem sjela po bříšku až k ní a pohladila si ji. Trochu jsem rozevřela nohy a pomalu jsem si strčila jeden prst dovnitř. Zajel tam jak po másle. Celou dobu jsme se mu koukala do očí, jen ve chvíli, kdy mi do jeskyňky pronikl prst, jsem oči přivřela. Když to Tomáš viděl, začal táhnout lehátko ke břehu. Cítila jsem, jak to na mě jde. Začala jsem hluboce dýchat a sténat. Hbitý prstík mě dráždil na poštěváčku a občas zajel hluboko do jeskyňky.

V tom promluvil Tomáš: „Ne, že se mi uděláš. Chci si tvůj orgasmu pěkně užít, vidět tě celou a cítit tvé vzrušení.“
Přestala jsem si ji hladit jako poslušná holka. „Proboha, co to dělám!“, proběhlo mi hlavou. Ale to už jsme byli u břehu. Když se Tom postavil, byla jsem si 100% jistá, že to chci. Nikdy jsem nic takového v posteli neměla, jen v mých představách, ale tam byli spíš dlouzí. Tak tlustý a krásně žilnatý. Jak se mu postavil, tak mu žalud už koukal z předkožky. Málem jsem se udělala už při tom pohledu. Nadržená jsem byla tak, jak kdybych byla týden bez sexu.

Došli jsme na jeho deku, přeci jen, dnes to bude divoké… Jeskyňka mi tekla jak protržená přehrada, tělem mi probíhaly návaly hormonů, které mě čím dál víc rozpalovaly.

Položil si mě na záda a začal si hrát s bradavkami. Ještě mi pořád stály. Oči jsem zavřela, abych si mohla vychutnat jeho každý dotek. Cucal mi bradavky, jemně je kousal, trochu nasál a pak pustil. Ucítila jsem jeho ruku na mé broskvičce. Něžně ji hladil. Chtěla jsem jeho nástroj držet v ruce, obtěžkat si jeho koule. Nahmatala jsem ho a první co mě napadlo, bylo, že je neuvěřitelně těžký.

Tomáš se začal přemísťovat dolů. Líbal mé bříško, pupík a pomalu směřoval k ní. Každý jeho polibek byl jak ocejchování. Miluji lízání, Pavel v tom je vážně moc dobrý, tak jsem rozevřela nohy a nadzvedla zadeček, aby měl lepší přístup. Nejdřív přejel po celé buchtičce jazykem do široka. Už jen při tom pomyšlení jsem se málem udělala a čekala, až mi ho tam zaboří. Jazyk mi do ní zabořil a já cítila, každý jeho pohyb. Párkrát jazykem kmitl a mě se zmocnil mocný orgasmus. Tělem mi projížděl snad kulový blesk. Přestala jsem na chvíli vnímat svět kolem sebe.

Když jsem se trochu probrala, viděla jsem ho, jak ho do mě chce strčit. "Tak to ne chlapečku, šukat se bude podle mě." pomyslela jsem si a odstrčila ho a to co jsem si myslela, jsem řekla i nahlas Rukou jsem ho strčila do prsou, aby si lehl na záda.

Bože, ten je velký, uvědomila jsem si, když jsem ho vzala do ruky. Stáhla jsem mu předkožku a vykoukl na mě ten největší žalud, co jsem kdy viděla. Krásně do špičky, jak ledoborec, postupně se rozšiřující do neskutečných rozměrů. Úplně jsem si představila, jak mě bude dráždit, až ho bude vytahovat. Chvíli jsem ho musela honit, abych si rozmyslela, co s ním vůbec budu dělat.

Miluji kouření a tak jsem začala tím, jenže do mé malé pusinky se skoro nevešel a tak to pro něj nemohlo ani být něco extra. Najednou mě ten prevít chytil a donutil mě, abych na něj vystrčila prdýlku a lasturku. Nemám ráda anál a jestli mi do zadku strčí prst, tak přísahám bohu, že mu ho ukousnu, pomyslela jsem si. Ucítila jsem jeho prsty, jak mi ji pohladily, a jeden do mě zajel. Už jsem byla tak vzrušená, že jsem ho skoro ani necítila. Tomáš ale přidal ještě další dva, aby si mě hezky roztáhnul. Tohle moje úzká pipinka nikdy nezažila a nevěřila jsem, že se mi tam tři prsty vejdou. Začala jsem přirážet a cítila, jak se mi houpou prsa do rytmu.

Od kouření už mě bolela pusinka a potřebovala jsem pauzu. Uslyšela jsem ale nějaký šramot, zvedla hlavu a úplně ztuhla. V křoví byl schovaný Pavel a koukal se na mě. Dlouze jsem mu pohlédla do očí, a když jsem viděla, jak si to užívá, strašně mě to vzrušilo. Začala jsem mu ho rychle honit. Tom mě přestal prstit a já cítila, že už bude. Znovu jsem si strčila jeho péro do pusy. Udělal se neskutečně. Druhý výstřik mě málem udusil. Pusu jsem měla plnou, a i když nepolykám, musela jsem, nechtěla jsem ho pustit ze sevření a přestat cítit jeho tepající penis v mé puse.

Znovu jsem se podívala směrem k Pavlovi a udělala, co nikdy předtím. Dívala jsem se mu do očí a svoji frndičku přemístila na špičku Tomova penisu. Nebyla jsem zvyklá na takovou šířku a tak šel dovnitř ztuha. Mé představy byly slabé kafe proti tomu, co jsem cítila. Když jsem ho měla po kořen v sobě, byl to nepopsatelný pocit. Byla jsem ho plná.

Rozjela jsem to, co mi jde nejlépe. Šukala jsem ho na koníčka a přitom se stále koukala Pavlovi do očí. Kombinace velikosti a Pavlových pohledů brzy vyústili v druhý orgasmus, ještě mocnější než ten první. Ani to slovy nejde popsat. Nemohla jsem tělo vůbec kontrolovat, zmítalo se v křečích, kundička se mi stahovala. Přísahala bych, že jsem cítila i krev, co mu proudila v jeho péru.

Z orgasmického opojení mě vyrušily jeho nové přírazy. Když viděl, že jsem opět při sobě, řekl mi, ať si kleknu na všechny 4, že mi to chce udělat zezadu. Poslechla jsem. Frndička mě už dost bolela, ale když do mě znovu vnikl, přestala jsem to vnímat. Chytil mě za vlasy a šukal mě jak pes fenu. Držela jsem mu a přála si, aby to do mě nastříkal. Chtěla jsem cítit jeho sperma uvnitř, ten tlak, když se udělá s ptákem uvnitř, záškuby, jak to do mě pumpuje. Dlouho to nevydržel, a když už byl na vrcholu, tak ho vytáhl a postříkal mi záda, zadeček a lasturku. Bastard! Když jsem se opět podívala Pavlovým směrem, už tam nebyl…
romanec
Příspěvky: 49
Registrován: sob 11. čer 2016 6:54:56
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Soused z pláže

Příspěvek od romanec »

Moc pěkné :)
childe
Příspěvky: 236
Registrován: úte 20. pro 2016 13:52:18

Re: Soused z pláže

Příspěvek od childe »

Velmi hezký příběh a i reálný. Příjemné je že k tomu máš i foto. Piš dál.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: bajzic, wuua, Zmijak 127812 a 213 hostů