PP - Amsterdam trip

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
hyundai
Příspěvky: 5
Registrován: sob 09. dub 2016 16:40:00
Pár slov o nás: neuvedeno

PP - Amsterdam trip

Příspěvek od hyundai »

AMSTERDAM

S tehdejší přítelkyní Radkou a několika přáteli jsme jeli do Amsterdamu na prodloužený víkend. Měli jsme rezervovaný hostel v centru města, kde jsme se také ubytovali. Byl to takový pokoj s palandami, kde jsme se s přáteli společně naskládali. Nebyl to žádný luxus, ale poloha byla skvělá. Jedno okno do další střechy, kde leželi snad desítky použitých kondomů.
Společně s partou přátel jsme se vypravili do víru velkoměsta navštívit známa místa a konečně zažít atmosféru věhlasných kofee-shopů. Jelikož jsme v těchto oblastech byli nováčci, Ráďu napadlo, že napíše známému, kterého znala z jedné pražské diskotéky. Když byl v Praze. Jmenoval se Tom a byl rodilí Holanďan. Zanedlouho odepsal a my se na jednom z náměstí sešli. Už nevím jak se jmenovalo, ale tenkrát tam byla mega polštářová bitva. Byli jsme kompletně od peří, a to jsme se jen dívali. Tom vybral jemu známí cofeeshop a vyrazili jsme k němu. Z automatu jsme si koupili trávu a Tom nám jí ochotně ubalil. Já už jsem měl dřívější zkušenost, tak jsem za jointa zabral jako první. Ostatní krom Toma to jen tak vdechovali do úst jen aby se neřeklo. Po čtyřech kolech jsem byl totálně KO. Ale totálně. Když jsme vyšli ven byl jsem jak na vzduchovém polštáři byl sem rád, že jdu. To na mě mrkal a říkal že jsem frajer. Asi po čtyřech hodinách chození po Amstru (mě to přišlo jak dvacet minut) jsme se sešli s Tomovou partou a padl nápad, jestli nechceme všichni jít do místního rokáče, nasát tu pravou Amsterdamskou náladu. Mě, ani našim přátelům se to moc nezamlouvalo, protože jsme byli už dost unavený. Já tedy určitě. Sotva jsem se z toho rauše dostal. Ale Ráďa na mě naléhala, že je to škoda toho nevyužít, když už jsme tady. A že kdo ví, kdy se sem zase podíváme. Nakonec jsem i přes totální únavu souhlasil, a od naší české party jsme se trhnuli s tím, že v noci dorazíme na hostel sami. Následovalo občerstvení, tlachy o krásné kultuře a městě atd.
Okolo osmé hodiny jsme dorazili do toho rokáče. Vstup jedno euro byl více než příjemný. Věci jsme si odložili do šatny a po krátkém rozkoukání jsme zašli k baru a dali pár startovacích drinků. Pak následoval tanec, drinky, tanec, drinky a pořád dokola. Tak asi kolem jedenácté ke mně přišel jeden s Tomových kámošů Mike, že slyšel, že mi tu chutná tráva a že tu pro mě má něco speciálního. Úsměvně jsem se zašklibnul a šli jsme za rokáč někam k popelnicím. Mike vytáhl jointa a placatku absintu, že je to ta nejlepší kombinace v Amstru. Kecali jsme o Praze, Amstru, ženských. Došla řeč i na Toma. Odkud ho známe a že je to místní vyhlášenej hřebec, že mu žádná neunikne. Na to jsem mu odpověděl, že Ráďa je v tomhle nezdolná. Ráda flirtuje, ale nic víc by si nedovolila. Tom se pousmál a jakoby napůl mrknul. Vyhulili jsme to, a k tomu vypili tu placatku. Pak jsme se (?asi popůlhodine?) vrátili do rokáče. Potom blik a už si z rokáče nic nepamatuju. Poslední vzpomínka je na rozmazaný hlouček tančících lidí.
Probudil jsem v totální tmě, jen jsem slyšel oddechování někoho dalšího ve spánku. Instinktivně jsem šáhl okolo sebe a hledal Ráďu. Byl jsem na nějaký pohovce a sám. Hlavou mě začali běhat myšlenky a snažil se vzpomenout co se stalo. To že nejsem u nás v Hostelu jsem poznal hned. Našátral jsem v kapse mobil a kouknul kolik je hodin. Bylo tři ráno. Po rozsvícení displeje jsem dostal alespoň trochu orientaci. Byl jsem v nějakém bytě, místnosti. Potichu jsem se vydal hledat Ráďu. Hlavou mi proběhly snad všechny hrůzné scénáře. V Pravém rohu jsem našel postel a podle zvuku a tvaru na ni někdo spal. Pomalu odhrnuji peřinu a vidím Ráďu. Najednou jsem si oddechnul srdce mi bušilo jak o závod. O to víc mě tlak vstoupnul, když jsem v šeru uviděl Toma vedle. Hlavou mě proběhlo. Proč, neleží u mě? Co se sakra stalo? Hned mě napadlo, že došlo na nejhorší. Tom je opravdu hřebec, co dostane každou. Zhasnul jsem display a pomalu jsem zajel Rádě do rozkroku. Má kalhotky. Dobrý. Nic se nestalo. Tak jsem si na půl oddechl. Zavedl jsem ruku do rozkroku a polil mě studený pot. Totální potopa. Kalhotky v rozkroku úplně mokré a stehna částečně taky. Ruku jsem vyndal, že si přičichnu. Je to sperma. To je jasný. Bylo toho tolik, že jí musel vojet s nad deset krát. Kalhotky byly kompletně nasáklí a stehna drsný od zaschlého semene. Ve mně se začali mísit pocity. Nasrání, žárlivost, strach ale obrovské vzrušení. Péro mi stálo jak stožár. Zajel jsem pomalu zpátky na její kundičku a strčil jí tak čtyři prsty. Srce mi neuvěřitelně rychle bušilo. Skoro jsem se zalykal. Prsty tam zmizeli jakoby nic, byla neuvěřitelně roztažená. Takhle jsem ji nikdy nezažil. Takhle jsem chvilku pokračoval a pomalu jsem si ho honil. Pořád jsem přitvrzoval, jako by bych se chtěl pomstít. Byla úplně KO. Vůbec se nepohnula a ni na to nijak nereagovala. Když jsem měl v ní snad celou ruku. Najednou se něco pohnulo, ale Ráďa to nebyla. Rychle jsem se stáhnul do rohu a za skoro infartu čekal. Tom se probudil a vstal. Odešel někam dveřmi a nechal je otevřený. V další místnosti se rozsvítilo slabé světlo. Rychle jsem se vrátil zpátky na pohovku a dělal že spím. Slyším jak tam vedle močí a snad i zvrací nebo co. Po pár minutách se vrací. Je nahý a přistupuje k pohovce. Mám oči zavřené a jen mžourám. Pomalu oddychuji. Jde to ztěžka, moje srdce buší na plné obrátky. Vidím je chlupaté nohy a pomalu jsem pohnul očima směrem nahoru. Vidím jeho chloubu tak z dvaceti cenťáku. No to je teda kláda, a to byla v klidu. Teď už chápu toho „hřebce“. Zkouší se mnou cloumat. Já však vůbec nereaguji. Najednou zhasíná světlo ve vedlejší místnosti a on se vrací zpět do postele.
Krve by se ve mně nedořezal. Byl klid. Jen jsem slyšel tlukot mojí pumpy.
Asi za dvě minuti jsem zaslechl mlaskavý zvuk, který se začal opakovat. On jí snad ještě píchá nebo co? Za nedlouho už zvuk přidal na intenzitě a popravdě to byl docela rachot. Stál mě, jak snad ještě nikdy jindy. Nenapadlo mě nic jiného, že se zase v tom rachotu pomalu přiblížím. Že mě nemůže vidět. Byl jsem u její hlavy. O ničem vůbec nevěděla. Bral jí s pořádnou vervou z boku. Byla směrem ke mně. Začal jsem jí olizovat rty a líbat. Byla úplně hotová, asi jí něco přimíchal do pití. Byl to opravdu zvláštní zážitek. Jen jsem tam klečel, její rty narážely do mých a já si ho honil a jinej týpek ji tvrdě bere zezadu. Pak jsem vystříknul někam k posteli a pomalu jsem se odebral zpátky a čekal, až celá show skončí. Trvalo to snad ještě půl hodinu než „zařechtal“ a bylo zase ticho. Ještě jsem tak hodinu koukal a pak někdy v průběhu noci usnul.
Ráno jsem se vzbudil a na posteli byl jen Tom. Již byl ve spodním prádle a triku . Zeptal jsem se co se stalo a kde je Ráďa. Tom mi odpověděl, že jsme to včera trochu přehnali a že Ráďa je ve sprše. Povídal, že mě našli spícího v rokáči. Pak mě odvedli k němu domů, protože by jsme do hostelu sami nedošli. Když jsem se později ptal jak dopadla ona a kde spala, odpověděla mi, že v průběhu noci se zeptala Toma a si lehla na postel, protože jsem jí několikrát vystrčil z pohovky.
…tady odstartovala moje další sexuální éra
wuua
Příspěvky: 254
Registrován: pon 04. dub 2016 17:30:41
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: PP - Amsterdam trip

Příspěvek od wuua »

Pekne napsane
childe
Příspěvky: 236
Registrován: úte 20. pro 2016 13:52:18

Re: PP - Amsterdam trip

Příspěvek od childe »

Hezká povídka.
vlaji
Příspěvky: 544
Registrován: ned 27. lis 2016 14:43:27
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: jsme pár a mě začína moc lákat představa,že ji někdo svede
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1184

Re: PP - Amsterdam trip

Příspěvek od vlaji »

moc zajímavé a když to je pravda,tak super.doufam,že bude pokračováni.řekl si ji někdy o tom co si viděl?
kan
Příspěvky: 40
Registrován: stř 11. úno 2015 15:29:11

Re: PP - Amsterdam trip

Příspěvek od kan »

Výtečné!!!!! Tenhle pocit miluji nejvíce. Být blízko a přitom neprozrazen. Díky!!
Uživatelský avatar
kanda11
Příspěvky: 78
Registrován: pon 11. dub 2016 15:52:20
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: som Kanda cakatel
Bydliště: Trnava

Re: PP - Amsterdam trip

Příspěvek od kanda11 »

Super
Uživatelský avatar
Rarach
Příspěvky: 244
Registrován: pon 07. srp 2017 18:21:29
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1210
Kontaktovat uživatele:

Re: PP - Amsterdam trip

Příspěvek od Rarach »

Skvělá povídka a určitě super zážitek...
zvědavec
Příspěvky: 1065
Registrován: pon 28. črc 2014 20:02:01

Re: PP - Amsterdam trip

Příspěvek od zvědavec »

Kdyz neumis rict ze uz nechces , tak se nediv, kolik ti je let?
seedLover
Příspěvky: 1048
Registrován: čtv 11. kvě 2017 15:28:49
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: PP - Amsterdam trip

Příspěvek od seedLover »

Dobrá povídka. Vzrušující
96tom
Příspěvky: 419
Registrován: pát 01. pro 2017 18:46:47
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: PP - Amsterdam trip

Příspěvek od 96tom »

Rajcovní
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: 96tom a 193 hostů