Výročí svatby

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Pavel7474
Příspěvky: 34
Registrován: ned 24. led 2016 23:24:34
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Výročí svatby

Příspěvek od Pavel7474 »

Je fakt, že první díl byl hodně reálný a hodně vzrušující (a ne prvoplánově!), druhý díl už ustřelil trochu víc do porna (nereálností), ale i tak dobrý :-)
patrikjan
Příspěvky: 42
Registrován: stř 31. kvě 2017 18:48:26
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Výročí svatby

Příspěvek od patrikjan »

První díl byl super, druhý už je horší, asi z důvodu času jsi to tolik nepromyslel, třeba nelogické mi přijde připojení těch dvou chlapíků. Dej si na tom víc záležet, my určitě počkáme. Pokračuj, je to po dlouhé době super povídka na tomhle foru.
Uživatelský avatar
diner22
Příspěvky: 191
Registrován: pon 22. srp 2016 20:43:02
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: sex je náš koníček
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1141

Re: Výročí svatby

Příspěvek od diner22 »

Oba dva díly hodně vzrušující, spousta z nás by to chtělo prožít tak se nenech odradit a napiš třetí díl. D.
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Výročí svatby III

Příspěvek od jjj3 »

Jirka neodpověděl, pouze přikývnul. Stále byl ochromen z toho jak se díval na tři muži jak použili jeho manželku pro svůj chtíč.
Hned jak Mirek odešel, Jirka zakleknul mezi její nohy. Chytil ji za boky na polštářích a zvednul ji do kleku na kolena. Natěšeně zíral na její použité díry. Obě byla zapatlané směsí semene a štáv. Její kunda byla rudá a rozevřená. Stejně tak byl roztažený zadek. Z obou vytékalo další sperma na nohy. Sehnul se dolů a prolíznul naběhnuté zčervenalé pysky. Její píča vydávala silně pičmové aroma. Hanka roztouženě zasténala. „Miláčku, to je příjemné…..lízej mě.“
Jirka zabořil svůj jazyk do rozcapené kundy svojí manželky. Šukal ji jazykem. Byl mimo z touhy jako nikdy předtím a vůbec mu nedošlo že ochutnává směs štáv a semene tří mužů z píči své ženy. Vše po čem toužil bylo vychutnal si jak chutná dobře omrdaná kunda jeho manželky. Zanedlouho se na jeho jazyku udělala.
„Hanko, potřebuji vyzkoušet tvůj zadek….tak dlouho jsem na to čekal.“ Řekl když její orgasmus opadnul.
„Dobře…ale buď jemný“ řekla stydlivě. Vložil poprvé svůj čurák do její ulepené kundy. Pomalu zajíždět tam a zpět. Obalil svého ptáka směsí jejích štáv a semene. Potom srovnal ocas s rozetou zadní dírky a zatlačil. S lehkým tlakem vnikl žalud dovnitř. Hanka zasténala.
„Miláčku, tvůj zadeček je stále těsný….i po dvou čurácích co tady byly….stále se mi nechce věřit že už tady nejsi panna.“ Zasouval svůj ocas dokud nezajel celou délkou dovnitř. „Sakra, tvůj zadek je neuvěřitelný….tak těsný…..ocas tvého manžela je třetí ve tvém análu, byla jsi velmi nezbedná ženuška.“ Byl velmi vzrušený. Začal ji pomalu šukat.
Díky předchozím dvěma, čurák jejího manžel vniknul snadněji. Ale stále to jemně bolelo. „Ano Lásko….ošukej mi anál….omrdej prdel svojí manželce….dneska jsem byla hodně zlobivá manželka, tak jak jsi po mě chtěl.“ Řekla přerývaně mezi jeho přírazy.
„Ano byla jsi velmi zlobivá… nechala jsi se omrdat od tří neznámých cizinců, ani neznáš jejich jména….proměnila jsi se v naprostou děvku.“ Bylo toho na něj už moc tak začal stříkat.
Oba byly zpoceni a dýchali ztěžka. Hanka byla vyčerpaná a ležela na břiše. Jirka lehl na záda vedle ní a popadal dech. Po několika minutách zašel do koupelny se umýt. Jak si omýval penis, znovu mu ztvrdnul jak si v hlavě přehrával scény jak jeho manželku šukají tři muži.
Když vyšel z koupelny, viděl jak Hanka stále leží tváří dolů. Jirka se díval na její červené půlky zadku. Lehl k ní a položil ji ruku na záda. „Jsi v pořádku Zlato?“
Otočila tvář na manžela. Měla provinilý výraz a vypadala vyčerpaně. „Ano jsem v pořádku….myslím že bych se měla umýt….dát si sprchu.“
„Pořád tě potřebuji Miláčku….“ jemně ji otočil na záda. Hanka roztáhnula nohy a on se nad ni přesunul. „Miluji tě Srdíčko.“
„Taky tě miluji….. pomiluj mě Jirko.“ Šeptala když ho její paže obejmuly okolo krku zatímco jeho kláda projížděla její zmáčenou kundu. Miloval ji jemně a šeptal ji sladká, milující slovíčka o tom co pro něj znamená. Když Jirka skončil milování, byla Hanka kompletně vyčerpaná. Cítila se špinavě se semenem vytékajícím ze zadku a píči. Jak z ní Jirka slezl, otočila se na svojí stranu postele. Jirka ji obejmul zezadu a šeptal „můžeš se vysprchovat zítra ráno….teď prostě spi.“
„Ne Zlato, musím se umít….cítím se špinavá.“ Vstala a odešla do koupelny.
Za několik minut vyšla s ještě mokrými vlasy. Jirka byl ještě vzhůru. Usmála se na něho a lehla si vedle zády k němu. Přesto že byla unavená, nemohla usnout a Jirka také ne.
„Takže když jsem šla z baru na záchod, tak to ti Mirek řekla o svých dvou kamarádech?“
„Ano“ odpověděl měkce. Z jejího tonu hlasu ihned věděl že je naštvaná.
„To by bylo špatné rozhodnutí Jirko….ani jsi mi nedal šanci, já jsem souhlasila se sexem s Mirkem a jen proto že jsi to chtěl po mě ty…..neměl jsi právo nechat ty další dva, aby se mnou mrdali.“ Teď když opadlo vzrušení, zaplavily Hanku výčitky svědomí.
„Já vím Lásko…..já se na tebe prostě hrozně moc chtěl dívat. Mirek to navrhnul a já to odkývnul…byl jsem prostě.“ Zkoušel vysvětlit až nevěděl jak to říci.
„Nemůžu uvěřit že jsem měla sex se třemi muži naráz….to je tak zvrhlé….tak perverzní…nikdy v mých nejdivočejších představách jsem si nepředstavovala takový sex a ještě k tomu se mnou měli anální sex…..zacházeli se mnou jak s děvkou, kurvou….a tak hrubě…“ Rozpomínala se a jak to vyslovovala cítila jak se jí zachvěla pička. Její dech se taky změnil. Cítila, jak manželův penis taky znovu tuhne.
Hanka se ohlédla zpátky na svého manžela, který se na ni chtivě díval. Pokrčila nohy a horní koleno zvednula. „Splnila se tvoje fantazie vidět mě s nějakým mužem?“ zeptala se, když nastavoval kundičku.
„Dívat se na tebe s jiným mužem bylo šíleně vzrušující..“ řekl a vniknul ocasem do její mokré pičky a zároveň políbil její rty. Líbali a Jirka se zvolna zasouval do ní a ven. „Vypadala jsi tak rajcovně Miláčku jak do tebe mrdali, tak zvrhlá…bylo ta tak erotické dívat se jak jsi děvka pro cizí chlapi.“
„Bože, ten tvůj mozek je tak zvrácený…tobě se líbí dívat se jak je tvoje manželka za kurvu pro čuráky, to je tak špatné.“ Řekla krutě jak ji manžel šukal zezadu.
„Ano, líbilo se mi dívat se, jak jsi úplná děvka….a jak ten ocas zajel do tvého panenského zadečku.“ Cedil skrze sevřené zuby. Jirka byl velmi vzrušený. Kleknul si a začal přirážel zezadu tvrději. Hanka zavřela své oči, kousala se do dolního rtu jak ji její manžel intenzivně šukal. „Ano, pěkně mi podrž, ty kurvo co miluje cizí čuráky.“ Vypadlo skrze jeho přerývavý dech jak zuřivě do ní přirážel. Nečekaně brzy se mu ji povedlo znovu udělat. Nevydržel ale dlouho po ní a ejakuloval.
Vytáhnul z ní měknoucí ocas a položil se zpět za ní, obejmul ji. Držel ji zamilovaně. „Omlouvám se Zlatíčko….nevím co do mě vjelo, že jsem ti řekl sprostý ponižující slova.“ řekl těžce dýchajíce.
„V pohodě, byl jsi jen vzrušený…..mě se líbí tě vzrušovat Miláčku a dneska už jsem slyšela horší od tří úplných cizinců.“ Řekla měkce.
„Vadilo ti to vůbec?“
„Vadilo….bylo to ponižující jak se nade mnou povyšovali….ale cítila jsem se tak špinavě….více jako děvka a to vzrušovalo.“ Zněla velmi uvěřitelně „Co se to se mnou děje?“
„Nic s tebou není špatně…někdy prostě lady hodí vše za hlavu….a je v posteli děvkou….to je co se stalo.“ Uklidňoval ji, těsně ji objímal. Oba krátce potom usnuli.
Když se ráno Jirka probudil, Hanka nebyla v posteli. Jak se ospale posadil, slyšel její hlas z předsíně. Pomalu vylezl z postele a zašel tam. Hanka byla už vysprchovaná a měla na sobě krásné elegantní šaty s lemem po kolena. Telefonovala.
„Mami …počkej chvíli…Jirka vstal.“ Řekla do telefonu, když viděla manžela. „Ahoj Zlato.. dobré ráno…chceš objednat něco na pokoj?...už jsem objednala snídani….byla jsem moc hladová když jsem vstala.“ Řekla manželovi. Usilovně se snažila znít nonšalantně, ale bylo zřejmé jak moc se snaží.
„Ne… nejsem hladový…sním něco cestou domů. Mluvíš s matkou? Jak se mají děti?“ řekl rozespale. Bylo mezi ními znát napětí, jako kdyby si jeden vedle druhého nebyli jisti sebou.
„Děti jsou v pohodě…chybíme jim. Dej si sprchu a půjdeme.“
„OK….vypadáš že jsi už chvíli vzhůru.“
„Jasně, chtěla jsem usnou, ale nešlo to.“ Vypadala velmi nervozně.
„Dám si sprchu a půjdeme.“ Jirku odešel sebejistě. Všechno, co se stalo minulé noci, mu teď připadalo neskutečné. Jak stál ve sprše, nemohl uvěřit tomu, že nechal tři naprosté cizince mít sex se svojí manželkou. U dvou z nich ani nevěděl, jak se jmenují. Cítil se provinile, jak bez myšlení vylizoval semeno tří mužů z její kundičky. Nepředstavitelně odporný skutek. Ale jeho ocas se naléval, jak si vzpomněl na tu zvrhlost.
Když vylézal ze sprchy Hanka už balila jejich věci. Byla ohnutá nad malým kufrem, co byl na posteli. Díval se na rozválenou postel a všimnul si zaschnutých fleků na povlečení. Jeho pulz se zrychlil. Podívala se naň, usmála se potěšeně a otočila tváří pryč.
Usmál se na ni, když se natáhnul pro své oblečení. Vyhýbali se pohledu na sebe, když se oblékal a Hanka balila. Díval se na svou manželku a přemýšlel na tím jak upraveně a cnostně vypadá. Kdokoli kdo se bude dívat na jeho elegantní manželku by nikdy nepomyslel na to že mrdala jak poslední šlapka se třemi naprostými cizinci. Poté co dobalila, odnesla zavazadla do předsíňky. Posadila se na gauč a čekala na Jirku.
Když Jirka vyšel z ložnice, vstala. „Připraven?“ zeptala se, vyhýbajíc se jeho očím jak stála.
„Ano..jsem“ odpověděl. Jirka neměl rád to napětí mezi nimi. „Zlato…cítíš se v pohodě?“ ptal se o obavou. Vzpomněl si jaké dostala výprasky. Prsa pomlácené a pokousané. Drsně omrdaná do zadku.
„Jsem v pohodě Jirko….jen se cítím odřená, speciálně zadek…ale jsem okay.“ Odpověděla zahambeným tonem.
„Muselo to hodně bolet, být šukaná takovou tlustou kládou? Bylo neuvěřitelné že se to tebe vešel celý.“ Jirkův hlas byl naplněn obdivem.
„Ano, bylo to velmi bolestivé.“ Přiznala a tváře jí znachověly.
„Ale svým způsobem se ti to líbilo…nebo ne?“
„Nevím Jirko…bylo to bolestivé, ale takovou erotickou bolestí…podobně když mi naplácali, to bolelo a zároveň vzrušovalo.“ Řekla stydlivě. „Bože…musíš si myslet že jsem zvrácená.“
„Ne to si nemyslím, jsi prostě úžasná….a já jsem rád že to pro tebe nebyl jen bolestivý zážitek….trochu jsme to vzrzali Zlato, dokonce je nechali bez kondomů.“ Připomněl jí.
„Vím Jirko, zavolám gynekologovi a objednám se, ale myslím že to bude v pohodě…jsem blízko, ale ještě neovuluji.“ Řekla ostýchavě.
Jirka nečekaně měl pocit zklamání, když slyšel svojí manželku, že neovuluje a to rozhodilo jeho myšlenky. „Chceš si promluvit o včerejší noci?“
„Nevím…nemyslím že o tom chci mluvit právě teď.“ Řekla nervozně.
Měli bychom Hanko…nechci abychom kolem sebe kroužili jako teď.“ Odmlčel se. „Víš…včera se to trochu vymknulo z ruky..myslím, že jsem ve skutečnosti nedomýšlel na co jsem myslel, představoval si, že by se mohlo ve skutečnosti stát a stalo…dokonce ještě extrémněji.“ Opravdu se snažil zformulovat to co se mu táhlo hlavou.
„Můj bože….ty jsi naštvaný….vážíš si mě teď míň Jirko?.....ještě mě miluješ?“ panikařila a do očí ji vyhrkly slzy.
„Ne…ne…Lásko…miluji tě a nikdy si tě nebudu vážit méně….jsi moje všechno.“ Uklidňoval ji a láskyplně stíral její slzy.
„Je to špatné Jirko…tolik špatné. Jsme vdané ženská, neměla bych mít sex s jinými muži…a navíc se třemi naráz.“ Řekla nevěřícně. „Pořád nemohu věřit že jsem měla sex s cizinci….a dokonce anální sex, to je hrozné.“
„Neudělala jsi nic špatně Hanko…je to moje chyba.“
„Zatraceně že je to tvoje chyba“ řekla se zlostí ve hlase. „Jak jsi mohl pozvat ty dva další bez toho abys se mě zeptal? S tím jsem nesouhlasila.“
„Omlouvám se….tak moc jsem tě chtěl vidět s jiným mužem…..moje perverzní touha nade mnou převzala vládu. Měl jsem se tě zeptat.“ Řekl omluvně.
„Ano měl jsi se zeptat… naprostí cizinci, ani neznám jejich jména.“ Doplnila. „A navíc…..mě ponižovali, týrali mě a já i přesto všechno jsem se s nimi udělala….co je se mnou špatně?“ cítila se velmi zarmoucená.
„Hanko, nic s tebou není špatně….jsi velmi citlivá, sexuální žena…užíváš si sex. Já jsem rád, že jsi si to užila včera v noci.“
„Ale neměla jsem….oni se na mě dobývali…donutili mě k análnímu sexu.“ Její píča se rozechvěla jak si vybavila jak ji násilně mrdali do zadku. Instinktivně se sevřela. „Nelituješ toho co se stalo včera v noci? Nejsi naštvaný na svou manželku, matka tvých děti byla použitá jako šlapka třemi starými chlapi?“ její dech se zrychlil vzrušením.
„Hodně jsem žárlil….ale ještě více mě vzrušoval způsob jakým tě mrdali….a ty ses dělala znova a znova s nimi….bylo úžasné vidět jak stříkáš s tím tlustým čurákem zabořeným do tvého zadku.“ Odpověděl natěšeně. Políbil ji tvrdě. Byl to polibek na otevřená ústa, mokrý, vášnivý.
Přerušujíc polibek, Hanka se ptala „Proč Zlato? Proč jsme z toho tolik vzrušení?...tohle se nemělo stát…neměli bychom to dělat…jsme respektovaní, vzdělaní profesionálové…. Dovedeš si představit kdyby to někdo zjistil? Její hlas byl směsí zděšení a vzrušení.
„Je to špatné….ale tak rajcovní…líbilo se to to že Zlato?.... být hračkou na šukání pro tři cizince, starý chlapi…..líbilo se ti být pro ně děvka.“ Byl zase mimo ze vzrušení. Hanka cítila jeho tvrdý ocas opírající se jí o břicho. Její píča byla rozechvělá a úplně mokrá.
„Neříkej to Jirko“ šeptla a děla mu paži okolo krku, přitáhla si jako tvář. Políbila svého manžela toužebně. „Pomiluj mě Lásko“ byla vzrušená. Znovu jeden druhého líbali. Jak se líbali, ozvalo se klepání na dveře.
„Objednala jsi pokojovou službu?“ ptal se Jirka, když ji přestal líbat.
„Ne neobjednala….nechtěl jsi nic jíst?“ odpověděla Hanka když se Jirka šel podívat kdo klepe.
Otevřel dveře, tam starý chlap co se naň usmíval. Chvilku Jirkovi trvalo než ho poznal a jeho oči se rozšířily. „Hej chlape….sorry za vpadnutí…nebyl jsem si jistý jestli tu ještě budete řekl Onřej.
„Co tu děláš?“ ptal se Jirka nejistě.
„Ani jsme se včera pořádně nepředstavili….a stalo se toho tolik, chtěl jsem se jen zastavit a pozdravit…chtěl jsem vám poděkovat za krásný zážitek, víš co myslím.“ Usmál se na něj odzbrojujícím úsměvem.
„Jsme na odchodu…trochu spěcháme.“ Řekl Jirka nepříjemně.
„Rozumím…nebude to moc vašeho času, jen vám chci poděkovat, představit se tobě a tvé kouzelné manželce.“ Trval na svém Ondra. „Mohu vejít?“
„Dobře tedy.“ Ustoupil Jirka na stranu a pustil ho dovnitř. „Kde ji Mirek a ten druhý chlap?“
„Ten další je Robert, ale už odjeli brzy ráno, já jsme místní, nevím jestli to Mirek zmínil.“ Vysvětloval Ondra jak vcházel.
Hanku zarazilo když viděla Ondřeje. „Co se děje?“ tohle bych chlap co si vzal její anální panenství.
„Nechtěl jsem že překvapit…jen se zastavit abych pozdravil a představil se…včera jsme se pořádně k tomu nedostali.“ Usmíval se na ni. „Měli jsme spolu důvěrnosti a ani neznáš moje jméno.“
Hanka se začala červenat. „Není proč se stydět…. Mimochodem jmenuji se Ondřej a musím říci že jsi byla prostě úžasná… díky za nádherný zážitek včera večer…. Jirko jsi velmi štastný muž, že máš za manželku takovou nádhernou lady. Usmíval se.
Když viděl jakých chtivým pohledem se Ondřej dívá na Hanku, Jirka ucítil svíravý pocit v břiše. „Ano …. Máš pravdu je.“ Odpověděl. „Sedni si….promluvíme si na chvilku.“ Oba Ondra i Hanka byly zaskočeni tím co řekl. Podívala se na manžela tvrdým pohledem, který ale on ignoroval.
„Jasně chlape….rád se s vámi trochu seznámím.“ Byl Ondra potěšen obratem událostí. Sedl na opěradlo. „Tak Hanko, co děláš?“
„Já pracuji v marketingu: odpověděla vyhýbavě, jak přisedla na gauč a Jirka přisednul k ní.
„Takže pracuješ se statistikou a pravděpodobnostma…..kráska s mozkem?“
„A co děláš ty Ondro?“ ptal se Jirka
„Mám malou firmu na likvidaci odpadů.“ Řekl jim starší muž. Pokračovali v rozhovoru o trochu déle a potom se Ondřej zeptal „Ptám se sám sebe….už jste někdy podnikli předtím to co včerejší noci?“
Manželé se podívali znepokojeně na sebe a potom Jirka odpověděl „ NE….bylo to prvně.“
„Och…poprvé?“ Ondra zněl opravdu překvapeně. „Vy jste to teda plánovali?.....včera bylo vaše desáté výročí svatby, plánovali jste něco speciálního, něco hříšného?“ zvedl obočí udiveně.
„Ne opravdu….tak nějak to vyplynulo z běhu událostí.“ Odpověděl Jirka prostě.
„Musím říci že to je zvláštní….museli jste o tom alespoň spolu mluvit ne?“ ptal se překvapeně.
„Jasně mluvili jsme o to,….ale nikdy nemysleli že bychom to někdy udělali.“ Řekl Jirka divně a pohlédl na Hanku, která se červenala.
„Co si o tom myslíte teď?....byla skutečnost ještě více žhavější než jste si představovali?....divat se na tvojí krásnou blonďatou manželku s jiným mužem….staršími muži.“ Usmíval se Ondra.
„Realita byla pěkně intenzivní, víc než jsem očekával…..velmi vzrušující.“ Odpověděl Jirka.
„Takže to předčilo tvoje očekávání….dobře že jsi si užíval svoji zkušenost jak se dělíš o svou krásno manželku a taky dobré pro nás chlapi, které baví mrdat manželky jiných mužů.“ Zasmál se. „Musím říci že tvoje manželka je ta nejnádhernější žena jakou jsem kdy měl…..fantastická, správná ženská….kdokoli by se na ní teď podíval viděl by jen elegantní nádhernou lady….vzdělanou a inteligentní ženu.“ Díval se na Hanku s neskrývaným chtíčem. „Nikoho by ani nenapadlo ani pomyslet že je ten typ ženské co nechá tři cizí chlapi aby ji omrdali jako děvku….měla v sobě tři čuráky naráz ve všech jejich vdaných dírách…..nechala úplného cizince aby si vzal její anální panenství na její desáté výročí svatby zatímco její manžel přihlíží.“ Pronesl Ondra krutě. Hanka cítila, jak jí stoupá horkost do tváře a že se červená.
Ondra pokračoval v chtivém koukání na Hanku. Jeho čurák byl tvrdý jako kámen a vzpínal se v kalhotách. „Tak….Hanko co ty?.....co cítíš o včerejší noci?.....bavila jsi se?“
„Opravdu se o tom nechci bavit…..Jirko, musíme jet domů, děti čekají.“ Odpověděla příkře a otočila svůj zrak na svého manžela. Jeho tvář měla pohled, který znala velmi dobře. Byl velmi vzrušený. Její srdeční tep se zrychlil.
„To je ok….ještě máme čas, řekni Ondrovi jaké to pro tebe bylo.“ Poznamenal chraplavě.
„Ne Zlati…musíme jet, jinak přijedeme pozdě.“ Její hlas se třásl a vstala. Cítila, jak dole její píča zvlhnula.
„Nestyď se Hanko….není za co se stydět.“ Ondra taky vstal s stoupnul si před ni. „Tvůj manžel chce, aby všechny tvoje vdané díry byly dostupné pro další muže….a já vím že jsi si užívala být jen dírou na píchání pro naprosté cizince, starší chlapi.“ Řekl ponižujíce a dal své paže okolo krásné blonďaté manželky.
„Ne Ondro….moje děti na mě čekají, musíme jet.“ Šeptala a snažila se vykroutit z jeho rukou.
„Děti budou mít svoji děvku matku hned jak s ní skončím a vystříkám se to ní.“ Zasyčel na ni.
„Jirko chceš se dívat, jak tvoje blonďatá manželka zase omrdá tlusté péro?“ Jirka jen přikývnul na souhlas, zatímco si třel přes kalhoty tvůj tvrdý ocas. „Omrdám tuhle čubku pořádně.“ Poznamenal, když se obrátil na Hanku. „Chceš můj čurák děvenko?“
„Bože…ne Ondro,….tohle není správné:“ protestovala slabě když si ji Ondra přitáhl blíže. Jeho ruce chytili její zadek přes šaty. Cítila jeho tvrdého čuráka na svém břiše až to její píču rozechvělo.
„Možná to není správné, ale tvůj manžel chce aby byla kurva…a já vím že to chceš taky.“ Ondra spojil své rty s jejími. Vnutil se mezi její rty a jeho jazyk vnikl do jejích úst. Vzdala to a začala ho líbat zpátky, sála jeho jazyk.
Jirka vstal a sundal si kalhoty a spodní prádlo. Osvobodil svůj bolestivě tvrdý klace a začal si ho honit. Zíral na scénu před sebou kde jeho manželka byla chtivě líbána starým mužem. Poprvé si pořádné Ondru prohlédnul. Byl o půl hlavy vyšší než Hanka, měl oholenou hlavu. Byl svalnatý s menším bříškem.
Poté co líbal Hanku po dvě či tři minuty, přestal. Odtrhnul se od Hanky, rychle si sundal své oblečení. Hodně chlupů na jeho těle už bylo šedivých. Jeho tlustý ocas odstával od jeho těla. Jeho koule vypadaly veliké a plné. Předkožka se lehce napínala.
Hanka se upřeně dívala na velkého čuráka a její píča se stala ještě více mokrou. Cítila se nepříjemně že něco tak velkého pojmula do svého zadku. „Líbí se ti do vidíš děvenko?“ ptal se Ondra a honil si ho. „To je ten co byl první ve tvém zadku….chceš ho znova do své prdele?“
Poplašeně se na Ondru podívala. „Ne…jsem moc odřená…..tam ho znova nechci.“
„Tak příště děvenko….budou mi dneska stačit tvoje dvě zbylé vdané díry.“ Řekl krutě. Hanka se cítila zahanbeně, že pro tohoto muže je jen dírou na mrdání do které zastrčí čuráka a z nějakého nevysvětlitelného důvodu ji to vzrušovalo. Její píča se chvěla pomyšlením že je sexuálně otevřená tomuto cizinci aby na ní ukojil svoje pudy, zatímco se její manžel bude dívat. Nejvíce byla znechucena ze svého vlastního vzrušení.
Ondra chytil její levou ruku a položil ji na svůj ocas. Instinktivně se okolo něj prsty sevřela. Jirkův pohled sledoval její snubní prsten. Ondra zahlédl jeho pohled na ruku manželky. „Zvykej si na to…teď když se tvoje manželka proměnila v děvku, budeš vidět její ruku sevřenou okolo hodně různých čuráků….bude svýma vdanýma rukama a dírama obsluhovat mnoho ocasů.“ Držel její tvář ve svých rukou a jemně ji přitáhnul blíže. Vrazil znovu své rty na její. Hladově se líbali. Jejich jazyky se proplétali. Pro Jirku to byl velmi erotický pohled.
Ondra položil ruce na její ramena a zatlačil ji dolů do kolen. „Udělán z tebe svojí čubku…jdi dolů a lízej mě na koupích.“ Křiknul na ni.
Pižmově sladký pach ji plnil nosní dírky, cítila znechucení, ale zároveň do zvyšovalo její vzrušení. Lízala jeho chlupatý pytel. „Jirko tvoje manželka vypadá dobře s mojema koulema v puse.
„Ano, vypadá velmi rajcovně.“ Odpověděl Jirka a pokračoval si honit svůj ocas.
Ondra chytil hrst jejích vlasů a pozvednul její hlavu. Hanka se submisivně dívala na staršího muže. Štouchnul ji do rtů svojí kládou a ona otevřela pusu aby dovnitř pustila jeho žalud. Pomalu ji začal mrdat do pusy a ven. Stále držela svůj pohled vzhůru do jeho očí jak ji jeho ocas projížděl ústy.
Začala sát jeho ocas. Olizovala jeho žilnaté péro. Stáhnula předkožku a přejela po jeho žaludu. Slízávala první kapky jeho vzrušení. Ondra si užíval její péči. Zvolna zkoušela vzít více a více jeho klády do svých úst. Starší muž hlasitě vzdychal. „Zatraceně…nejlepší kouření jaké jsem zažil.“ Dal své ruce za její hlavu a držel ji na místě. Polovinu svého čuráka měl zabořeného v jejím krku.
Hanka sténala a snažila se stáhnou zpět, ale Ondra ji držel silně na místě. Začala mí problémy s dýcháním a zápasila o více místa. Po pěti nebo deseti vteřinách ji Ondra nechal. Cuknula zpět a vyndala ho z pusy a začala kašlat.
Submisivně se podívala na Ondřeje. Těžce dýchala a snažila se popadnou dech. „Jsi pěkně rajcovní čubka….zkurvená šlapka co ji omrdám do krku.“ Zachrčel na ni. Dal své ruce opět za její hladu a přirazil do její pusy. Aby měla lepší oporu, dala své ruce za něj a chytila ho za zadek. Ondra začal pomalu a jemně mrdat její pusu. Ale brzy zvýšil tempo. Hrbě vrážel čuráka do jejího krku.
Ondra brutálně mrdal její pusu. Dávila se a dusila na jeho tlusté kládě. Když se dávila, povolil jí než chytila dech a potom ho do ní znova vrážel.
„Líbí se ti dívat se, jak je tvoje nádherná manželka mrdaná jako laciná šlapka.“ Ušklíbal se Ondřej. Pokračoval dokud nezabořil celou svojí kládu dolů do jejího krku. Silně ji držel u svého podřišku. Její nos byl zabořený do jeho chlupů a jeho pytel visel pod její bradou. Bojovala o dech a plácala Ondru dlaněmi. Za několik vteřin ji nechal odtáhnout se. Dívala se submisivně na Ondru s očima zaplavenýma slzama.
Ondřej ji hrubě chytil za vlasy a vytáhnul ji na nohy. „Ohni se přes opěradlo židle…..musím omrdat tu sladkou vdanou kundu.“ Plesknul ji přes zadek když se otáčela a přehýbala přes židli. Ondra chytil lem šatů a přehrnul ho nad její boky. Měla malé kalhotky. Hanka nahlas vykřikla jak ji starý muž tvrdě udeřil na zadek. Nechal na něm červeně otisknuté prsty na její porcelánově bledé kůži.
„Bezva Zadek čubko.“ Řekl Ondra chtivě když ji stahoval kalhotky. Hanka zvednula po jednu po druhé nohy, aby je mohl sundat. Její píča se chvěla očekáváním. Plesknul na vnitřní strany stehna a ona ihned rozkročila nohy více od sebe. Jirka se přesunul za opěradlo. Hanka se podívala vzhůru na svého manžela a kousla se do dolního rtu. Ztěžka dýchala.
Ondra dřáždil její zmáčenou píču a vrazi do ní dva prsty. „Sakra…ta kunda ale hezky teče….chce mě do sebe….že jo děvko?....chceš být moje čubka?“ mohl cítit její vzrušení a to ho dráždilo ještě více.
„Řekni mu Lásko, že chceš jeho čuráka….že chceš být omrdaná.“ Chraplavě žádal Jirka a vzal její tvář do dlaní.
„Ano….mrdej mě.“ Řekla stydlivě jak se dívala do manželových očí.
„Zasraná kurva…..prosí cizího chlapa aby ji omrdal před svým manželem.“ Utrhnul se na ní a vrazi svojí kládu do její mokré, ochotné píči. Tady nebyla žádná jemnost a ohledy. Prostě si chlap bral ženkou aby ukojil svůj suxuální chtíč. Bylo to jen o něm.
Hanka vzdychla hlasitě jak ji tlustý čurák zaplnil a jeho břicho narazilo o její zadek. „aaach…Jirko Zlato.“ Sténala nahlas. Jirka se sklonil dolů a začal se líbat se svou manželkou zatímco ji jiný chlap mrdal. Cítil ho z jejích rtů a jazyka. Jeho vlastní ocas ukapával vzrušením. Intenzita jejich polibku vzrostla.
Náhle Hanky hlavy vyletěla vzhůru, přerušujíc polibek. Ondra ji táhnul za vlasy. „Jsi moje čubka?“ dožadoval se a plesknul ji několikrát tvrdě přes zadek až sténala.
„Ano….nandej mi to….udělej ze mě svoji čubku.“ Řekla vzrušeně a on zase začal tvrdě mrdat její mokrou kundu. Vzala do pusy kládu svého manžela jak ji Ondra šukal zezadu.
Hanka sténala a vzdychala hlasitě jak byla plná z obou stran zároveň. Byla napíchnutá jak nejsprostší děvka.
Hotelový pokoj se plnil mokrými zvuky a nárazy masa o maso jak byla její píči mrdaná tvrdým čurákem. Pevně se chytila o opěradlo židle, když na ni přišel silný orgasmus. Nechala vyklouznout z pusy manželům ocas a sténala hlasitě. Její píča se stáhnula výstřikem.
Ondra se vytáhnul aby se ještě neudělal. „To bylo něco…..vemem tvojí děvku manželku na postel, ty lehneš pod ní jako v 69, já ji budu mrdat a ona tě bude kouřit….myslím že se ti bude líbit pohled zblízka na to jak je píča tvojí manželky roztažená tlustým čurákem, můžeš ji u toho dokonce lízat zatímco bude mrdaná. Z toho bude šílet.“ Navrhnul starší muž s úšklebkem.
Jirku jeho návrh zaskočil. Představa že by byl tak blízko genitálií jiného muže ho zarazila. Nebyl homofob, ale muži ho nepřitahovali. Ale znovu to že centrem zájmu bude jeho žena převážilo nad blízkostí jiného muže.
„Okay, jdem na to.“ chvěl se Jirkův hlas souhlasem.
Ondra se na něj usmál potěšeně. Otočil se a plesknul Hanku přes zadek. „Čubko slez ze židle….budu tě mrdat na posteli, zatímco budeš kouřit čuráka svého manžela.“ Štěknul na ní.
Hanka pomalu vstala a otočila se na svého manžela. Jak vstala její šaty spadly dolů a zakryly její nahotu. Stále vypadala upraveně, kromě vlasů a rozmazané rtěnky.
„Taková kráska, dobře vypadající manželka, ale uvnitř špinavá kurva.“ Vrazil ji Ondra krutě. Hanka cítila jak ji při těch slovech do tváře stoupá horkost.
„Pojď Zlato“ Jirka ji vedl k posteli a honil si bolestivě nalitý ocas. Hank zaklekla na čtyři nad svého manžela v pozici 69. Ondra vyhrnul její šaty okolo jejích boků. Zatlačil ji dolů a ona snížila píču na čekající ústa manžela. Jirka ji chytil za boky a jeho lízání Hanku rozsesténalo.
„Kuř mu čuráka“ Ondra přikazoval a ona ihned vzala Jirkův ocas do své pusy. Kleknul si za ni, srovnal se s jejími pysky a zasunul na kousek. Jak zajížděl, jeho chlupatý pytel zavadil o Jirkovo čelo.
I když Jirka věděl že to přijde, když se to stalo byl to šok. Nikdy nebyl tak blízko pohlaví jiného muže. Trochu změnil pozici a začal lízat poštěváček své manželky.
Ondra projel jejími pysky nahoru a dolů. Potom se pomalu zasunul do její zmáčené píči. Jirka fascinovaně přihlížel jak tlustý žalud vniknul do píči jeho manželky, lesknoucí se předkožka se přehrnula a ocas zajel to její píči. Byl to velmi erotický pohled jak se červené pysky rozevřely a přivinuly na žilnatý ocas. Pomalu Ondra zasunul až na konec až jen jeho pytel vysel u jejích pysků.
Hanka zasténala jak byla opět zaplněna tlustou kládou a sála ocas svého manžela. Zlehka kroužila boky jak ji manžel lízal poštěváček. Starší muž začal rychleji mrdat. Jeho pytel narážel do Jirky jak nabíral tempo. Hanka reflexně přirážela nazpátek.
Díky těm všem pohybům občas Ondrům ocas přejel přes Jirkovi rty a jazyk. Jirka se prostě nemohl vyhnout a lízal spodek čuráka spolu s tím jak se snažil lízat poštěváček manželky. Ve víru vášně nic neřešil. Všechno, co chtěl bylo lízat poštěváček své manželky spolu s její píčou. Potěšit svou manželku.
Hanka sténala hlasitě jak do ní Ondra přirážel do její vdané píči znovu a znovu. Náhle jeho ocas vypadnul z její píči a Hanka zasténala zklamaně. Ulepený ocas skončil na tváři Jirky a žaludem na jeho rtech. Jirka byl zaražený a pohlédl na staršího muže co se nad ním usmíval.
„Dej mého čuráka zpátky do kundy své manželky……ta děvka ho moc chce.“ Řekl autoritativně.
Jako v omámení, Jirka chytil ocas do ruky a vložil žalud dovnitř kundy své manželky. Bylo tak surreálné držel ve svých rukou erekci jiného muže. Zrudlé pysky jeho manželky se otevřely, aby znovu vpustily tlustý žalud dovnitř.
„Dobře… jsi hodný manžel….co nabízí svůj manželku jiným chlapům aby si ji použili na mrdání.“ Užíval si Ondra dominanci a chytil ji za boky. Plynule se jedním tahem znovu zarazil do Hanky, až ostře vzdychla. Nechala ocas svého manžela vypadnout z úst, prohnula se a přirazila dozadu na čuráka.
Spokojeně sténala, když starší muž začal znovu pravidelně přirážet. Pokaždé více naléhavě. Bolelo to trochu, ale cítila se dobře. V ruce držela chvějící se ocas manžela a zvrátila hlavu dozadu.
Jirka byl naprosto unešený pohledem na tvrdou kládu co skoro celý vyjela a potom se opět zabořila do píči jeho manželky znovu a znovu.
Ondra chmátnul po jejích vlasech, ostře přitáhnul její hlavu a tvrdě přirážel. Silný záchvěv ji proběhl tělem. Křičela v orgasmu. Starší muž ji mrdal rychlým tempem bez ohledu na její záchvěvy. Potom zachroptěl a zarazil se co nejhlouběji. Jirka viděl, jak koule v pytli pulzují jak semeno stříkalo dovnitř píči jeho manželky.
Jak její orgasmus trochu opadnul, Hanka vzal manželovu tvrdou kládu opět do pusy. Její hlava jezdila nahoru a dolů. Jirka byl velmi vzrušený a nevydržel dlouho. S povzdechem začal ejakulovat do úst své manželky.
Hanky rty se pevně sevřely okolo ocasu a polykala jeho teplé sladké semeno. Byla překvapena že ocas jejího manžela zůstal tvrdý i po výstřiku. Byl příliš vzrušený.
Pomalu starší muž vytáhnul svém měknoucí čurák s Hanky píči. Jak to udělal, směs semene a jejích štáv začala vytékat z její píči. Bez váhání ji Jirka chytil za boky a stáhnul ji těsně dolů. Přisál své rty na její upatlanou, použitou, semeno vypouštějící kundu. Strčil svůj jazyk hluboko.
„Ano,….Zlato….lízej mě, očisti mi píču.“ Mumlala slastně. Netrvalo dlouho a jeho úsilí ji zkroutilo v dalším orgasmu. Jirka pokračoval v lízání, až ji to z té intenzity bolelo předrážděním.
„Stop Lásko…..potřebuji přestávku.“ Prosila. Nakonec ji Jirka pustil ze své tváře. Lehla si vedle něj a z hluboka dýchala. Její tělo se chvělo.
Ondra byl udivený z pohledu na Jirkovu akci. Pomalu slezl z postele. „Nejlepší sex jaký jsem kdy měl….by dva jste báječní….jsem úplně hotovej chlape.“ Poznamenal jak vstával. „No kdyby něco…tady je moje vizitka s kontaktem, kdyby jste se někdy chtěli sejít ozvěte se….tvoje manželka je rajcovní čubka, rád ji znovu omrdám spolu s několika mými přáteli.“ Prohodil nonšalantně a potom odešel.
dr25
Příspěvky: 243
Registrován: pát 10. bře 2017 11:47:40
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Výročí svatby

Příspěvek od dr25 »

Pro mě zatím nejlepší díl :)
subway
Příspěvky: 82
Registrován: úte 16. úno 2016 11:32:20
Role ženy: ženu nemám
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Jsem třicetiletý muž, který si rád užije submisviní roli, hledající trvalý vztah.

Re: Výročí svatby

Příspěvek od subway »

Jsem zvedavy jestli si zacnou podrizovat i toho manzela a ponizovat ho
Uživatelský avatar
diner22
Příspěvky: 191
Registrován: pon 22. srp 2016 20:43:02
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: sex je náš koníček
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1141

Re: Výročí svatby

Příspěvek od diner22 »

Pěkný , čím dál lepší, jen pokračuj. D.
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Re: Výročí svatby

Příspěvek od jjj3 »

no další díl se nemůže jmenovat výročí svatby, ale tak možná např. týden po výročí :)

maximálně o tom jak si Hanku půjčí Ondra s přáteli?
dr25
Příspěvky: 243
Registrován: pát 10. bře 2017 11:47:40
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Výročí svatby

Příspěvek od dr25 »

Klidně to asi může být zde podle mě :)
Uživatelský avatar
subkanda
Příspěvky: 2654
Registrován: čtv 24. črc 2014 19:57:50
Pár slov o nás: ...
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=110

Re: Výročí svatby

Příspěvek od subkanda »

Taky si myslím, že na názvu až tak nesejde. Jednou je to název povídky a je to vícedílná povídka, tak bych další díl pouze označil číslem a hotovo :-)
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], sluhapromadam a 50 hostů