Výročí svatby

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Výročí svatby

Příspěvek od jjj3 »

Jirka čekal na svou manželku, Hanku, až se připraví. Upravovala se, protože se chystali jít spolu na večeři, aby oslavili desáté výročí své svatby. Jemu je třicet pět let a ona má třicet dva. Na noc si zamluvili hezký hotel a pozdě odpoledne už na něj dorazili. Večer jejich dvě malé děti zůstaly u Hančiných rodičů.
„Jak vypadám?“ zeptala se Hanka, když vyšla z koupelny.
„Zlato jsi prostě nádherná“ řekla Jirka a přejel svýma očima svrchu dolu po jejím těle a díval se to jejího pěkného obličeje. Měla na sobě světle modré letní šaty, s ramínky ramínek, které krásně zvýrazňovaly její pěkné dvojky a žlábek mezi nima. Náhrdelník s přívěskem ve tvaru srdce, co dostala k výročí přitahoval pozornost k výstřihu.
Šaty končily deset centimetrů nad koleny a měla k jim boty s podpatkem. Její blonďaté vlasy držela za hlavou stylizovaná spona. Vypadala velmi sexy a elegantně.
„Přestaň na mě zírat!.....Cítím se trapně.“ řekla s úsměvem. Hanka byla vysoká 168 centimetrů se štíhlým tělem. Její dlouhé nohy vedly k pěkně zakulacenému zadečku. Pravidelně chodila běhat a tak se udržovala v dobré kondici.
„Nemůžu si pomoci abych se na tebe nedíval…vypadáš prostě úžasně, ostatní muži mi závidí, když tě vidí po mém boku.“ Odpověděl s pousmáním.
„Díky Miláčku, taky vypadáš velmi dobře.“ Poslala mu zářivý úsměv a na tváři se jí udělaly dolíčky.
Jirka udělal rezervaci v malé restauraci nedaleko od hotelu, kde nocovali. Rozhodl se, že vyrazí do restaurace o něco dříve, aby počkali chvíli u baru a dali si před jídlem pár drinků. Restaurace měla pěkný bar, oddělený od jídel. Dost lidí jsem zašlo prostě jen posedět v baru.
I když v baru bylo plno, našli volné místo u pultu. Hanka sedla na stoličku a Jirka stál vedle ní. Objednal koktejl pro ni a skotskou pro sebe. Rychle do sebe obrátil skleničku a řekl Hance „Musím si odskočit na záchod.“
„Určitě?“ hravě se na něj usmála a zvedla obočí. „Tak to ať si co nejdříve zpátky…. Víš, že jak mužský vidí samotnou ženu na baru, tak si myslí že je dostupná.“ Řekla měkce s přivřenýma očima.
S provinilým úsměvem odvětil „Užij si pití Miláčku…. a když ti někdo nabídne, že ti koupí drink, tak ho nech.“

…………..

Stručná historie k páru

Jirka a Hanka se potkali na koleji na párty a zamilovali se. Když byli rok manželé, byli spolu na vánoční párty u něj v práci. Nechal Hanku samotnou na chvíli a když se vrátil, viděl, jak se nějaký muž snaží zatáhnout ji do hovoru. Namísto aby k ní přišel a přivlastnil si místo po jejím boku, nepochopitelně se držel zpátky. Jeho srdeční tep vzrostl, když pozoroval pokusy muže sbalit manželku. Žárlivost se v něm míchala se strachem, ale zároveň ho to velmi vzrušovalo. Nakonec se muž pokusil sáhnout jí na zadek. To byla chyba, odstrčila jeho ruku a něco mu zlostně řekla, než od něj odešla pryč. Jirkovi se ulevilo, ale cítil se i zklamaně. Ten den v sobě objevil že je uvnitř voyer co se týká vlastní ženy.
Po tomto dni zkoušel vytvářet situace kde by mohl pozorovat svou manželku tím že ji nechával samotnou na baru, nebo na párty. Ale ona byla chytrá a vnímavá žena a brzy zjistila že se něco děje s jejím manželem. Konfrontovala ho a přes jeho neochotu to z něj dostala. Bál se jak bude Hanka reagovat, co si u něm bude myslet.
Byla šokovaná, když ji řekl o svých voyerských touhách. Jirka byl v mnohém alfa samec a tak slyšet od něj, že chce vidět jak je jeho žena centrem pozornosti jiných mužů, bylo překvapivé. Celý rozhovor začal být nepříjemný, jak Hanka nevěděla co si to tom má myslet. Oba se na to snažili zapomenout.
Za několik měsíců byla Hanka těhotná a najednou se vše v jejich životě začalo točit okolo syna a vše ostatní bylo zapomenuto. Po porodu prvního dítěte byl najednou život plný starostí okolo něj. Oba byli starostlivými rodiči a stejně usilovali o pokrok ve svých pracovních kariérách. Když dítěti byli dva roky, Hanka znovu otěhotněla a měli druhého syna. Až to tak brzy neplánovali, byli štastní, když zjistili že je těhotná podruhé.
Jak šly roky, tak jejich čas byl vyplněn dětmi a prací. Přátelili se většinou s páry, co také měly děti a trávili čas s rodinami. Jejich sexuální život se stal zaběhlou rutinou a jen zřídka měli čas sami pro sebe.
Zjistili, že život ve vyjetých kolejích není to nejlepší pro jejich vztah, Hanka se rozhodla udělat nějaké změny před několika lety. Nyní když oba jejich synové trochu povyrostli, se cítila bezpečně, když je nechala hlídat chůvou nebo jejími či Jirkovými rodiči.
Začali spolu vyrážet na večerní rande a příležitostně se pokoušela vyjít ze své konformní zóny aby Jirku vzrušila. Začala více flirtovat s jinými muži, tak jak si to Jirka přál. Zjistila, že je jí příjemný pocit být dobývána a žádána jinými muži. Ale taky jí to vyvolávalo obavy. Spolu se o tom moc nebavili, bylo jim oběma za to trapně. Celou dobu, to probíhalo jako tiché porozumění si a Jirka doufal, že to bude dělat častěji.
Zhruba před rokem to přidal k jejich postelovým aktivitám, když Hance říkal, jak po ní touží jiní chlapi. Šeptal ji do ucha jaké neřesti by s ní jiní dělali zatímco se spolu milovali. Tyto hovory vzrušovali oba dva.
Hanka začala být v posteli více odvážnější. Na Jirkův návrh začali hrát hry s různými rolemi. Zkoušeli nové pozice. Jirka se stal více agresivním v sexu, mluvil trochu sprostě a to ji začalo vzrušovat. Nápad o tom podřídit se mu a potěšit ho Hanku velmi vzrušoval.
Aby ještě více vzrušila manžela, naučila se potlačit dávicí reflex a brát jeho penis hluboko do krku. Jirka byl v extázi, když to poprvé udělala. Učení se hlubokého hrdla byla snažší o to, že i předtím měla Hanka příjemný pocit z toho, když v ústech cítila tvrdý penis. Jirka byl velmi štastný ze změn od Hanky.
Nyní zpět do přítomnosti.

……………..

„Dobře, nechám… ale přijď zpět a zachraň mě.“ Zašeptala Hanka nervozně. I když si užívala pozornosti a balení, stejně se cítila nejistě.
„Přijdu…. zatím si užívej.“ Řekl Jirka a odešel, zanechal svou manželku na vysoké barové stoličce.
Cítila malou nervozitu a tak rychle dopila svůj koktejl. Když přemýšlela, jestli si má objednal další tak se na ní ozval velitelský hlas co řekl barmanovi, „Ta krásná paní si dá ještě jednou to samé.“ Muž ukázal na její skleničku a podal barmanovi peníze.
„Doufám že nevadí, že jsem koupil pití…. viděl jsem že si nejseš jistá, tak jsem se rozhodl ti pomoci.“ Hanka se otočila za sebe a viděla dobře vypadajícího muže, který se na ní usmíval. Posunul se, aby stál vedle ní, tam kde byl před pěti minutami její manžel.
„Trochu jsem se zamyslela…díky za drink“ řekla s úsměvem a otočila se na stoličce, aby se lépe podívala. Byl starší, s širokými rameny a robustně hezký. Jeho pohled prozrazoval čistou touhu.
„Já jsem Mirek….a ty?“
„Hanka“
„Co tady dělá taková nádherná žena sama?“
„Jen čekám se svého manžela, jsme tu na večeři…vyšel ven s telefonem, nějaký hořák z práce.“ Zalhala mu a jeji puls se zrychlil.
„To je dobré pro mě….než se vrátí zpátky budu dělat společnost nejvíce krásné ženě jakou jsem kdy viděl a budu odhánět nadržence na lovu, kteří by rádi měly krasavice jako jsi ty za kořist.“ Usmál se na ní a přisunul se blíže. Dotknuli se.
„Co děláš?“ upila Hanka ze skleničky.
„Jsem právník…. měli jsme ve městě jednání.“
„Jsi tu sám, nebo s kolegy?“
„Čekám na kolegu.“ Chvilku posečkal a pak se zeptal „Tak večeře s manželem, při jaké příležitosti?“
„Dneska máme desáté výročí od svatby.“
Naklonil se dopředu a položil ruku na její koleno. „Taková škoda, že v tak speciální den, tvůj manžel se musí zabývat prací…a nechá takovou krásku o samotě. Škoda že tvůj manžel tráví více čas s telefonem než s tebou.“ Jeho prsty pomalu kroužili nad kolenem po stehně. Pocítila záchvěv vzrušení. Rozhlédla se okolo, tušila že manžel ji musí odněkud pozorovat.
„To se stává, není to jeho vina, bude brzy zpátky“ řekla na obranu manžela.
„To je pravda…jen jsem říkal, že pro mě by bylo těžké tě tu takto nechat.“ Řekl s okouzlujícím úsměvem a pokusil se pohnout s rukou výše. „Zatraceně, tvoje nohy jsou tak příjemné na dotek.“
Položila svou ruku na jeho a odstrčila ji pryč. „Stop!...pamatuj že jsem vdaná….dnes je moje desáté výročí svatby.“ Ukázala mu levou ruku, na které byly zásnubní a snubní prsten.
„Pěkné prsteny!“ vzal její levou ruku do své a předstíral že si prohlíží prsteny. „Takové pěkné ruce, tak hebké…“ Pevně stáhnul její ruku mezi ně, přitisknul její ruku na svůj rozkrok. Byl tvrdý. „Štastný muž tvůj manžel….když může cítit jak se kolem něho sevře taková pěkná ruka.“ Pronesl Mirek s úsměvem. Citit erekci jiného muže vyvolalo chvění v její pičce.
„Jsi pěkně drzý.“ Uhnula jeho pronikavým očím. Hanka zkřížila nohy a šaty ji popojely výše.
Když se snažila šaty stáhnout dolů, Mirek chytil její ruku. „Nech to…nohy jako tyhle by se neměli schovávat.“ Z nějakého důvodu, kterému sama nerozuměla, se podvolila. Mirek položil zpět ruku na její nohu nad koleno.
„Dej nohy od sebe.“
„Zbláznil jsi se?...někdo to může vidět…můj manžel se může vrátit.“ Nemohla věřit tomu, že namísto aby řekla NE, tak se vymlouvá.
„Neboj se…dívej se jestli tvůj manžel nejde….tady je teď plno, budeš ho vidět dost dopředu než sem dorazí…rozevři nohy.“ Přikázal. Její nohy se chvěly, když je dala mírně od sebe. Tak jak seděla a s těmi lidmi okolo, bylo těžké vidět, že ji Mirek osahává. Ale jak se podívala okolo, Hanka si všimla že se někteří muží dívají směrem k ní. Divila se jestli si o ní nemyslí, že je „easy“ a ta perverznost ji vzrušila.
Pomalu hladíc, se Mirkova ruka posouvala výše. Když se pokusil zajet pod lem šatů, chytla ho za zápěstí. „To stačí… zastav.“ Její hlas byl směsí vzrušení a nervozity.
„Roztáhni nohy trochu víc Hanko.“ Řekl starší muž autoritativně. Byl to typ muže, který je zvyklý se prosadit.
Zkusila ho zastavit, ale byl na ni příliš silný. Násilně zajel rukou pod lem šatů. Teď ji hladil po hladkých vnitřních stranách stehen. „Nedělej to….tohle nesmím dělat jsem vdaná žena…stop, přivedeš mě do problémů.“ Její srdce bušilo tisíci úderů na minutu a její pička se chvěla. Připadala si nereálně, jak tam seděla v plném baru s rukou cizince pod šaty.
„Jen roztáhni nohy, užij si ten pocit….a dívej se jestli nejde tvůj manžel.“ Řekl ji Mirek naléhavě.
Připomenutí jejího manžela ji zalilo pocitem viny. Ihned se rozhlédla okolo a zarazilo jí že její muž je mnohem blíže než tušila. Jejich oči se potkala a viděla, jak jsou naplněny chtíčem. Její manžel viděl, kde je Mirkova ruka. Náhle rozevřela nohy, zatímco její oči se zamknuly do manželových.
Jirka byl velmi vzrušený, když pozoroval jak je jeho manželka osahávána cizincem v plném baru. Starší muž, co vypadal že je starý tak že by mohl být Hančiným otcem. Ale také byl naplněný strachem a žárlivostí. Jeho manželka se na něj dívala a jemně se kousalo do dolního rtu, když Mirek hladil její citlivou kůži. Oči se jí rozevřely do široka a ostře se nadechla jak Mirkovi prsty přejely přes její kalhotkami zakrytý klín. Nikdo se jí takto intimně nedotknul od té doby, co byla s Jirkou. Jirka také věděl, že teď je ruka cizince na kalhotkách jeho manželky.
Mirek přejel po lince mezi jejími pysky přes materiál kalhotek. Potom zatlačil na látku do její mokré štěrbiny a hulvátsky pronesl, „Pojď odsud pryč…musím ošukat tuhle vdanou píču.“
Ta hláška vyburcovala Hančiny smysly. Věci zašly příliš daleko. „Konec prosím…můj manžel se vrací.“ Řekla s naléhavostí a chytila ho za ruku. Když slyšel o manželovi Mirek rychle vytáhnul svou ruku z pod šatů.
Hanka seskočila ze stoličky, ale když chtěla odejít, Mirek jí blokoval cestu. „Dej mi své telefonní číslo…můžeme se sejít příště když budu ve městě.“
„Nemyslím si, že to je dobrý nápad Mirku.“ Odpověděla.
„Co kdybychom si prostě vyměnili čísla, zůstali v kontaktu a rozhodli se příště až budu ve městě jestli je to dobrý nápad potkat ne, nebo není“ řekl s šarmantním úsměvem. „Jsi kouzelná žena…a já bych tě rád znovu potkal.“
„Nemyslím, že je to dobrý nápad.“ Řekla nervozně a otočila se k odchodu. Trochu strnula, když Mirek položil ruku na její zadek a jemně stisknul. Ohlédla se a on se jen roštácky zašklebil. Odešla pryč bez toho, aby nějak reagovala. Po zádech jí přejelo zachvění.
Jirkou zmítaly protichůdné emoce, když se jeho žena k němu blížila. Cítil úlevu, ale zároveň se cítil trochu zklamaný.
„Pojď Jiří… je čas na večeři.“ Řekla nervozně. Sobecky vzal její ruku do své a vedl ji ke stolu.
„Jsi v pořádku Miláčku?.... jsi naštvaný?“ ptala se znepokojeně.
„Proč?..jsem v pohodě…jen stále myslím na tebe a toho chlapa…byla to jedna z nejžhavějších věcí, které jsem kdy viděl.“ Stále v jeho mysli zápasily protichůdné emoce. Bylo to poprvé co viděl jiného muže dotýkat se své manželky tak intimně. Vidět naživo, co ti tak často představoval byl šok. Ale jeho vzrušení bylo silnější, než strach který cítil. „Kdo byl ten muž?...vypadal že je tebou pěkně okouzlený.“
„Nějaký právník co je ve městě na jednání…..udělala jsem to pro tebe Zlato, abych tě vzrušila, potrápila…líbilo se ti to?“
„Zatraceně to byla nejvíce erotická scéna, jakou jsem kdy viděl…zpočátku bylo šokující vidět jak se tě dotýká jiný muž, ale bylo to zároveň velmi vzrušující…líbilo se mi to moc.“ Řekl upřímně.
„Hezké výročí Miláčku.“ seděli u stolu tak se k němu naklonila a políbila ho. „Myslím ale….že to zašlo moc daleko.“
„Řekni mi jak daleko to zašlo….kde všude se dotýkal mé manželky?“ ptal se Jirka chraplavě a položil ruku na její koleno.
Jemně kousla do dolního rtu „Zlato, dotýkal se tvé manželky na noze, dal ruku pod její šaty a hladil stehna.“ Pokaždé když byla vzrušená, mluvila o sobě v třetí osobě.
„To jsi byla velmi hříšná manželka…. rozevřela moje manželka nohy pro toho cizince?“ posunul svou ruku výše po stehně pod šaty. Hanka dala nohy od sebe pro svého muže.
Její dech se změnil. „Ano… udělala to…věděla že je to co si přeješ.“
„Bože..Hanko ty jsi opravdu zlobivá manželka.“ Jeho ruka polaskala její kůži a zajela do klína. Prsty zatlačily na látku zakrývající pičku. „Dotýkal se kundičky mé manželky?“
„Dotýkal…stejně jako teď ty, přesně tam byla jeho prsty.“ Dala mu ruku za hlavu a přitáhla si ho na dlouhý polibek. „Nemůžu tomu uvěřit, že jsem takhle blbnula s jiným mužem…starším mužem.“ Řekla nevěřícně.
„Bylo to více vzrušující, protože byl starší?...cítila jsi se více zvráceně? Ptal se Jirka chraplavě.
Jen přikývla stydlivě v souhlasu „Jirko, pojdme pryč… chci se s tebou pomilovat.“
„Ne..najezme se, potom můžeme jít zpátky na bar na chvilku, než zamíříme na pokoj.“ Jirka chtěl znovu pozorovat svou ženu. Pozorovat, jak za ní pálí další muži.
Hanka cítila že její manžel chce jít zpět na bar a flirtovat. „Jirko“ zasténala zděšeně. „Nechci jít zpátky….Mirek tam stále může být, nechci si ani představit na co myslí.“
„Tak tak se jmenuje tvůj ctitel…pokud tam bude, bude to v pohodě.“ Jirka by nebyl proti vidět ji s Mirkem znovu.
„Znervoznuje mě…. Je to dominantní chlap.“ Řekla znepokojeně. „Neměli bychom chodit zpátky.“
„Ale Miláčku… byla to zábava, prosím udělej to pro mě.“ Naléhal.
„Jirko, dneska máme naše desáté výročí a ty chceš abych tu flirtoval s jiným mužem …..nemohu tomu uvěřit… ale dobře… udělám to.“ Souhlasila neochotně prosbě manžela.
Díky nervozitě Hanka jedla velmi málo, ale snědla celý dezert. Po večeři zamířila zpátky na bar, ten byl plnější než předtím. Našli místo na stání a objednali pití. Jirka se rozhlédnul okolo a viděl několik mužů co okukovali jeho ženu. Hanka nervozně konverzovala s Jirkou, tušící, že za nějaký čas ji nechá samotnou na baru. Za deset minut se uvolnila barová stolička nedaleko konce baru tak k ní zamířili.
Jak se Hanka posadila, Jirka řekl, „Dobře, za chvilku budu zpátky.“
Chytila ho za ruku a prosila ho „Nechoď, prosím zůstaň se mnou.“ Díval se na její sladkou, nevinně nádhernou tvář. Vypadala velmi nervozně.
Její výraz změkčil jeho srdce. Zastavil se, políbil ji. „Dobře, zůstanu s tebou.“ Položil sovu ruku na její koleno, políbil ji znovu. Jak ji líbal, koutkem oka Jirka zahlédnul, jak se k jeho ženě přiblížil muž. Byl to Mirek.
Oba na něj překvapeně pohlédli. „Ahoj…jsi zpátky!“ řekl Mirek potěšeným tónem. „Ahoj.. jmenuji se Mirek“ podal ruku Jirkovi.
„Já jsem Jirka.“ Jejich oči se potkaly na moment. Mirek cítil, že zde něco probíhá a otočil se, aby pohlédl obdivně na jeho ženu.
„Dělal jsem tvé manželce společnost, když jsi jí tu nechal samotnou předtím“ řekl s úsměvem a mrknul na něho.
„Díky to bylo kavalírské“ odpověděl Jirka s úsměvem.
„Ty jsi tu ještě?“ Hanka vypadala nejistě v přítomnosti Mirka. „Kolegové se nepřišli?“
„Ne zdržel se, potkal ho nějaký známý….mimochodem jsem ti ještě nepogratuloval k výročí, ale teď jste tu oba a tak můžu popřát vám oběma….blahopřeji k vašemu desátému výročí svatby!“ řekl Mirek.
„Ty jsi ženatý Mirku?“ zeptal se Jirka.
„Jo…skoro třicet tři let…mám kluka a holku, už dospělé.“ Odpověděl „Co vy dva?... plánujete mít děti brzo?“
Jirka se usmál tuše co bude následovat. „Máme dva kluky… jeden má osm a mladšímu je pět.“
„Dvě děti… to nevypadá v pořádku…Hance je dvacet…dvacet dva?“
„Jak staré jsou tvoje děti?“
„Starší je syn, tomu je třicet dva a dceři je dvacet osm, oba už mají rodiny… a nemám problém vám prozradit, že mě je padesát sedm.“ Pronesl s šarmantním úsměvem.
„Vypadáš dobře na svůj věk.“ Obdivně Jirka. „Hanka je skoro stejně stará jako tvůj syn.“ Dodal laškovně. „Miláčku!“ pronesla podrážděně. „Nemáš říkal jiným lidem kolik mi je.“
„Nikdy bych neřekl, že máš dvě děti.“ Vstoupil Mirek a podíval se dolů na Jirkovu ruku, která lehce laskala Hanky nohu u okraje šatů. Podíval se Jirkovi znovu do očí. Zafixováné pohledy, dívali se jeden na druhého a Jirkova hlava se pohnula v neznatelném přikývnutí. Nyní Mirek neměl pochyby, že mu nabízí vlastní manželku.
„Vsadím se, že jsi pyšný na to když si další muži prohlíží tvojí rajcovní manželku.“ Řekl Mirek vyrovnaným hlasem. „Takový pěkný obličej, štíhlé tělo….a k tomu je pěkně hříšná.“ Položil svoji ruku na její druhé koleno. „Řekla ti jak mě nechala hladit její nohy předtím?....jak je pro mě hezky roztáhla?“ přisunul se blíže k ní.
„Mirku, prosím ne.“ Zašeptala stydlivým tónem jak se jeho ruka posunula výše. Pro ní bylo vzrušující a zděšující, že na ní mají ruce dva muži v plném baru.
„Ano…řekla.“ Na Jirkovi bylo vidět jak se cítí nepříjemně jak to přiznával. Cítil, jak se mu v břiše stahují strach a obavy.
„Hádám, že je to pro tebe v pohodě.“ Řekl Mirek hladce a pokusil se vyjet rukou výše. Hanka je sevřela nervózně k sobě a chytila ho za zápěstí.
Podívala se na manžela a zlehka zavrtěla hlavou jako by chtěla říci ne. Její dech se změnil a vypadala velmi nejistě. „Otevři nohy Hanko, stejně jako posledně.“ Syknul na ni Mirek.
„Udělej to Miláčku.“ zašeptal zastřeně Jirka.
Mirek silou přitáhnul její stehno k sobě. Kousla se do dolního rtu, dívala se do očí manželovi, když ji další muž dával nohy od sebe v plném baru. Jirka se rozhlédnul, jestli je nikdo nepozoruje. Nikdo jim nevěnoval pozornost.
Mirek posunul svojí ruku výše na vnitřní stranu stehna pod šaty. „Sakra….její stehna jsou tak příjemná na dotek, tak hebká a hladká….už jste dělali něco podobného dříve?“ ptal se Mirek když srovnal oči s Jirkou.
„Ne….tohle je poprvé.“
„Jaké to je pozorovat jiného muže, jak strká ruku pod šaty tvé manželky? Intimně se jí dotýká? Její nohy rozevřené neznámému cizinci?“ usmál se Mirek.
„Představoval jsem si to několikrát….a dneska reálně, mám úplně sevřené vnitřnosti, ale je to taky velmi vzrušující.“ Řekl upřímně. Hanka vzdychla, jak se prsty staršího muže znovu přitiskly na její kalhotky.
Hladil její pičku a řekl „Víš, to je typické pro manžely, co se chtějí rozdělit o svou ženu, že mají protichůdné emoce, žárlivost jim zvyšuje vzrušení…byl jsem už s jinými páry, je pro vás dobré, že vaše poprvé je se mnou.“
„Hanko, posuň se trochu dopředu.“ Přikázal starší muž a ona poslechla. Jirka se podíval dolů. Stehna jeho manželky byly rozevřené doširoka. Její šaty byly vyhrnuté na horní část stehen. Část jejích růžových kalhotek byla vidět.
Jirka fascinovaně sledoval, jak starší muž zastrčil svůj prst za okraj kalhotek a dva strčil do její mokré kundy. Hanka jemně sténala a její ruka se chytila Mirkovy paže. Zachytila se o košili, prsty se zaklesly do látky, nervózně s ní tahaly. Jirka viděl jak se Mirkovo předloktí zatíná jak si hrál s pičkou jeho manželky v plném baru. Chlap, co byl pro ně naprostý cizinec.
Hanka se otočila a podívala na manžela tupým výrazem. Její druhá ruka pevně stiskla jeho paži. Rychle dýchala. „Pojďte odsud, než přitáhneme něčí pozornost“ řekl Mirek nonšalantně když vyndal ruku z Hanky klína a olíznul si lesknoucí se prsty. Byla na cestě k vyvrcholení a tiše sténala zklamáním. „Bydlím u Černého orla.“ Informoval je Mirek.
„Dobře….my jsme tam na noc také.“ Slabě reagoval Jirka. Pocity strachu a úzkostí se vrátily. Skoro se mu chtělo říci, že oni nemohou. Ale jeho chtíč dívat se na svou manželku s jiným mužem, byl stejně nepřekonatelný.
„Bezva…tak půjdeme do vašeho pokoje….vyzkoušet vaši postel.“ Mrknul na ně. „Pojďme tedy.“
Hanka se stále tisknula k paži svého manžela a cítila se velmi rozpačitě. Vyhýbala se pohledu na Mirka. „Miláčku, můžu si s tebou promluvit?“ zašeptala.
Přikývnul na ní a potom řekl k Mirkovi „Setkáme se venku…dej nám pár minut.“
„Jasně….počkám na vás venku.“ Opustil je, aby si mohli promluvit.
„Bože…nevěřím tomu co děláme.“ Vypadala velmi ustaraně. Podívala se do manželových očí a zeptala se nervozně „Opravdu chceš abych to udělala?...abych porušila svůj manželský slib?“
„Ano Srdíčko moje….opravdu chci abys to udělala.“
„Jasně že ty to chceš, nevím proč se tě na to ptám….mluvil jsi o tom takovou dlouho dobu…..sakra, jsem prostě vystrašená…Zlato, dneska je naše výročí…..musíme to udělat právě dneska?“
Jirka se k ní sehnul a políbil ji. „Je to v pořádku….speciální zážitek ve speciální den…nic co bychom dělali běžně.“ Usmíval se „Já se cítím taky vynervovaně.“
„Miluješ mě Jirko?....budeš mě milovat Zlato, i po dnešním večeru?“ šeptala
Rozuměl, že si říká o uklidnění „Ano Hanko….vždycky tě budu milovat.“
„Musím na záchod…osvěžit se a zklidnit se trochu.“ Sjela ze stoličky a zastavila se jako by si na něco vzpomněla. „A musí použít kondom. Jsem blízko nebezpečného období.“ Nebrala prášky, protože jí nedělaly dobře. A více si užívala sex bez. Sledovala místo toho cyklus a používali kondom, když ovulovala.
„Dobře…počkám na tebe venku.“ Láskyplně ji obejmul a políbil na čelo.
Když Jirka vyšel ven našel čekajícího Mirka. „Kde je žena?...dostala strach?“ zeptal se Mirek s obavou.
„Jen na záchodě…brzy dorazí.“ Odpověděl a nejistě se pousmál. Nejistý z toho být s mužem který se chystá ošukat jeho manželku. Lásku jeho života.
„V pořádku…dobře…chtěl bych se tě na něco zeptat….mám tu kolegu co cestuje se mnou, je to dobrý přítel.“ Odmlčel se „Bude v pohodě, pokud se k nám přidá?“
„Nevím chlape…Hanka je už teď z toho rozklepaná, nechci ji vyděsit aby neucuknula.“ Celý ohromený z toho, co mu ten chlap navrhuje. Jirka se cítil velmi nejistě, ale jeho pták tuhnul z představy, že jeho manželka by byla se dvěma muži zároveň.
„Bude se jí to líbit Jirko….už jsem se s ním o několik ženských rozdělil, a všem se to líbilo.“ Řekl a vpil se pohledem do Jirky. „Hanka se může zdráhat, ale bude se jí to líbit, viděl jsi jak roztáhnula pro mě nohy v plném baru, zkus si představit co bude dělat za zavřenými dveřmi….plus tobě se bude taky líbit dívat se jak si tvojí manželku podají dva chlapi, co si ji napíchnou z obou stran, dva chlapi co se na ní vystřídají.“ Řekl s úsměvem.
„Sakra, nevím, co na to říci chlape…“ řekl slabě, ale uvnitř ho to velmi vzrušilo.
Cítil, jak slábnou kolena a hrdlo se svírá když řekl „Ale není tvůj kolega teď s nějakým známým?“
Mirek se zašklebil, cítil že Jirka je nalomený „Můžu mu říci ať sebou vezme i toho známého…budou to tři chlapi pro tvojí manželku…pěkně se na ní vystřídáme tři a pořádně ji pro tebe omrdáme.“
„Hanka je teď hodně nervózní a silně pochybuji, že s tím bude souhlasit….pokud se zeptám, může se cuknout a zruší celou akci.“ Řekl znepokojeně.
„Tak jí nic neříkej….pohraju si s ní….až bude rozpálená do běla, bude tvoje manželka prosit o mrdání, nebude schopna říci ne…zatímco já ji rozehraju, ty mu pošleš smsku a tiše otevřeš dveře.“ Řekl spiklenecky.
„Jsi si jistý, že ji dokážeš vzrušit tak moc?“ zeptal se a srdce mu divoce bušilo.
„Neboj chlape, už jsme s pár ženskýma byl…když ti dám signál, prostě jen vezmeš můj telefon a pošleš jim to.“ Mrknul. Potom zavolal svého kolegu Roberta a vysvětlil mu situaci. Taky mu řekl, aby vzal sebou svého známého Ondřeje.
Když Mirek schoval telefon, vyšla Hanka z restaurace. Bylo vidět, že si upravila makeup. Pousmála se a šla k nim. Začervenala se když viděla jak po ní Mirek hladově kouká, jako kdyby ji svlékal očima.
„Nedívej se na mě tak… znervoznuje mě to.“ Řekla Mirkovi.
„Sladká Haničko….jsi tak nádherná mladá žena…že těžké tě neobdivovat.“ Mirek ji vtáhnul so svého náručí. „Nemohu se dočkat až z tebe sundám šaty a budu se moci pořádně podívat na tvoje vláčné tělo.“ Vtisknul své rty na její a políbil ji. Jeho ruce sjely po zádech dolů na zadek a uchopili ho.
Jirka se nervozně rozhlédnul jestli na ně někdo nekouká. Jako kdyby mohli vědět, že cizí muž líbá jeho manželku přímo před ním.
Po polibku Mirek řekl „Jdeme“. Rukou sjel okolo boků Hanky a položil ji na zadek. Nervozně se podívala na manžela a natáhla se pro jeho ruku. Společně šli k hotelu a Hankou mezi dvěma muži. Jak procházeli recepcí, Jirky byl velmi vděčný, že byla skoro prázdná.
Pavel7474
Příspěvky: 34
Registrován: ned 24. led 2016 23:24:34
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Výročí svatby

Příspěvek od Pavel7474 »

Dokonala povidka!!! Stoji mi pero, tesim se na pokracovani!
Parvychod
Příspěvky: 34
Registrován: úte 11. dub 2017 18:46:18
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1066

Re: Výročí svatby

Příspěvek od Parvychod »

Pokračovanie urcite potesi kazdeho :-)
dr25
Příspěvky: 243
Registrován: pát 10. bře 2017 11:47:40
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Výročí svatby

Příspěvek od dr25 »

Paráda. Snad bude brzké pokračování :)
vlado1974
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 24. zář 2015 16:49:14
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1056

Re: Výročí svatby

Příspěvek od vlado1974 »

Perfektni doufam ze pokracovani bude brzo.
Uživatelský avatar
subkanda
Příspěvky: 2654
Registrován: čtv 24. črc 2014 19:57:50
Pár slov o nás: ...
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=110

Re: Výročí svatby

Příspěvek od subkanda »

Ty vole to je dlouhé... nechce mi to někdo přečíst? :lol:
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Re: Výročí svatby

Příspěvek od jjj3 »

subkanda píše:Ty vole to je dlouhé... nechce mi to někdo přečíst? :lol:
Nemohu za to ze si mnoho lidi zvyklo cist texty maximalne v delce smsky :)
Uživatelský avatar
subkanda
Příspěvky: 2654
Registrován: čtv 24. črc 2014 19:57:50
Pár slov o nás: ...
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=110

Re: Výročí svatby

Příspěvek od subkanda »

A nechceš to namluvit? Že bych si to pouštěl při práci do uší :-D
Uživatelský avatar
subkanda
Příspěvky: 2654
Registrován: čtv 24. črc 2014 19:57:50
Pár slov o nás: ...
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=110

Re: Výročí svatby

Příspěvek od subkanda »

Teď mě napadlo, že se dá použít text to speech program... Nebo třeba překladač od google a kliknout na přečíst :-)
Uživatelský avatar
Sarinka69
Příspěvky: 51
Registrován: pát 21. říj 2016 21:10:12
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Pokud nás někdo zná, prosím, respektujte nás a naše soukromí, děkujeme. :) Jsem mladá, milá, dominantní (pouze doma a sexuálně), blonďatá, prdelatá HotWife. Hledám jen milence na klasický sex. :) Všechno, co dělám, dělám se souhlasem mého přítele.
Bydliště: Vsetín
Kontaktovat uživatele:

Re: Výročí svatby

Příspěvek od Sarinka69 »

Hodně dobré čtení! :) Snad bude pokračování co nevidět! :)
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: bajzic, wuua, Zmijak 127812 a 213 hostů