Výměna partnerek IV.

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
dr25
Příspěvky: 243
Registrován: pát 10. bře 2017 11:47:40
Pár slov o nás: neuvedeno

Výměna partnerek IV.

Příspěvek od dr25 »

Jak jsem mohla být, tak hloupá už podruhé! Proč jsem ho zase nechala, aby do mě pustil to své semeno? Vždyť už dokonce mám ovulaci a nechala jsem ho. Mirek se spokojeně sprchoval a já stále s jeho semenem hluboko v lůně přemýšlela jak s toho ven. Aby toho nebylo málo tak opět vše natočil na kameru čehož jsem si všimla až když ze mě vyjel a šel do sprchy. Má tak další památku na to jak mě zneužil. I když vlastně já to chtěla. Já mu podlehla, takže to asi bude vypadat na videu úplně jinak. “To byl asi nejsilnější orgasmus v mém životě.” Povídal Mirek vylézajíc ze sprchy. “Můj taky, ale…” Bylo mi skoro do breku, že jsem takhle riskovala. “Copak Evičko? Tobě se to nelíbilo?” Zajím se. “Právě, že taky líbilo, ale je to moc velké riziko.” Mirek chvilku uvažoval. “Vždyť nikde není psáno, že se to chytne a můžeš přece mít ty neplodné dny nebo jak se tomu říká.” Mluvil klidným hlasem a hladil mě při tom po vlasech. “Když já zrovna ovuluji.” Vyhrkla jsem se slzami v očích. Mirek se dost zarazil. “Tak proč jsi chtěla, abych do tebe stříkal?” Podívala jsem se mu do očí. “Protože to bylo to nejsilnější co jsem zatím kdy zažila. Nedokázala jsem ti odolat. Chtěla jsem to zase cítit v sobě.” Mirek se konečně pousmál. “Tak s Petrem stejně dítě máte v plánu jsi říkala ne? Tak neplakej já mu to neřeknu a pokud by s toho něco bylo, tak bude mimčo jeho. Nic se nedozví uvidíš.” Snažil se mě opět uklidnit.

Ještě chvíli jsme v koupelně debatovali až nakonec jsem vlezla do sprchy a mohla ze sebe zkusit vymýt zasychající semeno. V hlavě jsem si opakovala rozhovor s Mirkem, že dítě bude případně Petrovo. Mohla bych to vůbec udělat? Vždyť by mohl poznat, že mu nebude podobný. Co bych pak dělala, jak vše vysvětlila. A potrat už vůbec nemůžu dopustit. Ten by ani Péťa ani má rodina neschválila. Po sprše jsem zapadla do pokoje a začala nad telefonem přemýšlet zda nenapsal Petrovi, že končím. Koukala jsem na jeho fotku a věděla jsem, že ho moc miluji, ale dozvědět se co se stalo tak by byl určitě konec. Opět jsem, tak usínala s těžkou hlavou. Ráno jsem se probudila a zjistila, že Mirek již není doma. Trochu jsem si oddychla, protože ranní sex by nejspíše opět mohl končit jeho semenem ve mě.

Celý den se hrozně vlekl a mé úkoly jsme zvládala stále rychleji. Odpoledne jsem se pustila do žehlení prádla a ani jsem nezaregistrovala, že Mirek přijel. Až jeho přítomnost těsně za zády mě odtrhla od žehlení. Ovšem ani jsem se nestihla otočit a jeho polibky zasypali můj odhalený krk. Jeho ruce šmátrali po rozkroku a kozičkách. Samozřejmě mě opět tělo ihned s prvním polibkem začalo zrazovat a začala jsem pěkně vlhnout. Mlčky pokračoval ve dráždění a já ucítila jeho tvrdost na svém zadečku. Bože to mě tak dostává, že je tak tvrdý. I přes kalhoty byl prostě dokonalý a připravený a mé tělo mu oplácelo stejnou mincí a bylo stále více povolné jeho dotekům. “Zase tě chci…” Zašeptal mi do ouška jako by tu někdo s námi byl. “Víš, že by jsme neměli.” Opět marný pokus o můj vzdor, který jsem díky tělu prohrávala.

Mirek mě chytl do náručí a odnesl mě k němu do ložnice. Vlastně to byla ložnice s manželskou postelí, kde by měl spát on a jeho partnerka. Ale já bych tu rozhodně neměla být. Pohodil mě na postel a rychle ze sebe shodil vše své oblečení. Já jen koukala na jeho krásné tělo a hlavně na jeho přirození, které mi poslední dny dělá tak dobře, ale i mi činní dost morální problémy. Mirek se připojil ke mě na postel a hned se vrhnul hlavou mezi mé stehna. Měla jsem jen sukni a tričko, takže se hned jeho hlava dostala až ke kalhotkám. Ty pro něj nebyly žádnou překážkou a protože to byly jen lehké krajkové kalhotky, tak je rukou ze mě strhnul jak papír. Jeho jazyk se zaboři do mé vlhké lasturky a já zažívala krásný pocit být opravdu chtěná. Petr mě nikdy po práci, takto nepřepadl. Sex se u nás dělal spíše večer než přes den.

Mirek opravdu s jazykem kouzlil a jeho prsty, které do mě postupně vsouval byly jako třešnička na dortu. Opět jsem se nebránila, ale naopak jsem stále více roztahovala nohy a mé výkřiky slasti museli být slyšet snad až na ulici. Mirek si užíval opět svou nadvládu a dominanci, kterou vždy převezme jak mě začne svádět k milostným hrátkám. Když už to vypadalo na další nádherný orgasmus, tak Mirek přestal a přetočil mě na břicho. Vyšpulil rukama můj zadek trochu do výšky a pod pánev mi strčil obratně polštář, abych v této poloze setrvala. Vše dělal hrozně rychle a samozřejmě. Nejspíše to měl už několikrát nacvičené. Jeho tvrdý péro pak začalo prorážet cestu do mě. A jen co se jeho žalud dotkl mého čípku, tak jsem vybuchla. Moc dobře věděl co dělá a určitě to takto chtěl od začátku udělat.

Počkal chvilku než se rozdýchám a nalehl na mě svou vahou. Cítila jsem jeho péro neskutečně hluboko a polštář dokonale zabraňoval mému pokusu dát pánev níže, aby nebyl tak hluboko. Jak na mě ležel, tak jednu ruku mohl krásně zasunout až k poštěváčku. Byla to obrovská slast jeho péro ve mě a ještě prsty na klitorisu, který byl po orgasmu neuvěřitelně citliví. “Jsi, tak těsná… To se nedá vydržet…” Křičel na mě, ale já měla plné ruce práce, abych vůbec stíhala dýchat. Díky zpomalení jeho rytmu jsem mohla nabrat trochu dech a sílu. “Kam to chceš dneska?” Ptal se. “Do mě!” Křičím já na něj. “Chceš miminko?” Nad touto otázkou si lámu hlavu od našeho prvního rizikového sexu. “Ano…” Zasyčím odpověď. “Ano co?” Pokračoval výslech. “Chci miminko prosím!” To byla správná odpověď. “Dobře, už to bude.” Vytáhl ruku z mého rozkroku aby se mohl o obě ruce zapřít a začít vší silou přirážet. “Připrav se Evičko už to bude… Už ti pustím celou dávku do kundičky… Do té mokré a plodné kundičky…” Jeho slovní hecování překvapivě působilo i na mě. “ANO!” Křičím několikrát po sobě. “Tak tady to máš!” Poslední věta, poslední příraz a jeho první výstřik. Již mě známe teplíčko co se do mě rozlévalo opět přehouplo i mě. Oba jsme tak již podruhé dosáhli společného cíle.

Právě tento třetí den byl pro mě asi ten zlomoví. Ten den, kdy jsem mu dovolila stříkat do mě s jasným vědomím, že chci být oplodněná. Od té doby jsem s ním spala v jejich ložnici na jejich posteli. A Mirek mě začal plnit pokaždé když měl chuť. Dokonce si vzal na poslední tři dny dovolenou, kterou jsme strávili v posteli. Ani nevím kolikrát mě naplnil a já už to neřešila. Ani sprchu jsem nepotřebovala a klidně jsem v sobě jeho semeno nechala působit celou noc. Až poslední noc jsem se přesunula zpět do svého původního pokoje. Chtěla jsem alespoň před odjezdem domů mít chvíli jen pro sebe a hlavně nechtěla jsem aby i den před odjezdem do mě Mirek stříkal. Petr by si mohl všimnout, že ze mě teče semeno a to by byl nejspíše konec.

Poslední den a já mohla začít balit své věci. V hlavě už jsem se hrozně těšila na svého Péťu a doufala, že na to co se stalo během výměny zapomenu a Petr, že se to nedozví. “Už máš sbaleno?” Vylekal mě Mirek ve dveřích. “Ano můžeme jet. A nezapomeň co jsi slíbil!” Připomínala jsem mu dohodu mlčení o našem sexuálním řádění. “Neboj ani já nechci přijít o svojí holku. Co se stalo zůstane navždy tajemstvím.” Usmála jsem se a věřila mu. “Kameru jsi promazal?” Radši jsem se ujišťovala. “Samozřejmě jsou tam jen nudné záběry vaření, povídání a jiných kravin.” Kufr Mirek naložil do svého auta a vyrazily jsme směr společného setkání. Cesta pěkně ubíhala a Mirek na mě neustále pokukoval svým mrduchtivím pohledem. Za jednou malou vesničkou sjel na polní cestu. “Kam sakra jedeš?” Lekla jsem se. Auto zajelo jen kousek a pak prudce zabrzdil. “Musím tě ještě jednou mít.” A už mě líbal. Ruka zajela pod šaty a kontrolovala mou vlhkost. Ta se zatím ještě neprojevila, ale mé nohy neposlouchali hlavu a pěkně se mu roztáhly. “Teď už nemůžeme.” Mumlala jsem do jeho pokusů o líbání. “Pššš naopak je to naposled co můžeme.”

Než jsem se nadála, tak už jsem ležela na zadních sedačkách a Mirek mě naposled lízal jako bůh. Pak si stoupl z auta ven a mě si povytáhl ke dveřím. Roztáhl mi nožky a zajel do mě. “Néé, že to do mě pustítš!” On dál pokračoval jakoby neslyšel. “ Není tu sprcha… Petr by to poznal…” Ovšem Mirek do mě dál přirážel v rytmu jaký mu evidentně dělal nejlépe. “Neboj nic nepozná…” Věřila jsem, že to znamená, že v čas vytáhne a uvolnila se a užívala si poslední opravdové mrdání. “Od začátku jsem věděl, že budeš úžasná kurvička…” Hodnotil můj pobyt u nich. “A jako správnou kurvičku tě i vrátím…Pěkně použitou... A PLNOU!” Vykřikl a nabodl mě naposled. Jeho ruce mě obepnuly boky a já nemohla nic dělat. Jen jsem cítila pravidelné záškuby jeho péra a věděla jsem, že už bude. “Nééééé do...” Ovšem větu jsem nedořekla a už do mě proudilo jeho semeno. Počkal až dostříkne i poslední kapka a rychle ze mě vyjel ven. Sám mi natáhl zpět kalhoty. “Tak teď můžeme jet.” Nevěřícně jsem zůstala ležet na zadním sedadle. Mirek mě jen posunul více dovnitř a zavřel dveře. On sedl k volantu a rozjel se.

Ten parchant to měl celé naplánované. Chtěl mě vrátit plnou jeho mrdky. Nebylo už cestou, kde se pořádně očistit. Použila jsem alespoň kapesníčky. Na společné schůzce už se choval Mirek normálně a dodržel i slib a neprásknul mě, že jsem podlehla a měla s ním pravidelně sex. I druhá strana tvrdila, že se nic nestalo. Ovšem to zda to tak je jsem nemohla nijak ověřit. Po schůzce jsem se těšila hlavně na sprchu, kde jsem se chtěla zbavit posledního důkazu mé nevěry. Ovšem Petr mě hned na chodbě zastavil a začal líbat. Byl nezvykle nedobytný a vášniví. “Miláčku dám si jen sprchu jsem spocená.” Snažila jsem se odvrátit to kam vší aktivitou směřoval. “Mě to nevadí. Už tě musím mít. Deset dnů bez sexu byla věčnost.” Líbal mě a postupně svlékal mě i sebe. Položil mě na zem přímo na chodbě a jeho hlava přes moje prsa a bříško mířila dolů. Sakra pozná to! Lekla jsem se, ale odpor už byl marný. Jeho jazyk už se dotkl klitorisu. Bože jak já byla zase nadržená. “Ale copak to je?” Poznal to blesklo mi hlavou. “Ty jsi miláčku, taky pěkně nadržená po deseti dnech co?” Pokračoval dál. “Takhle jsi nebyla snad nikdy mokrá.” Díky bohu si Mirkovo semeno spletl a myslel si že po pauze tolik teču. “Ano miláčku bylo to hrozné… Vylízej mě prosím…” Tak a bylo to poslední důkaz nevěry, tak nekončil ve sprše, ale pěkně ho ze mě můj Péťa lízal. “Chutnáš skvěle lásko…” Liboval si. Jen kdyby tušil.

“Tak co mám to použít.” Ptal se s mávajícím kondomem v ruce po tom co ze mě vše důkladně vylízal. “Nesmíš to použít.” Usmála jsem se a Petr mi úsměv opětoval. Poprvé mohl do mé kundičky naostro. Náležitě si to užíval, ale deset dnů udělalo své a po několika přírazech mě plnil. “Tak… To byla várka… To budou dvojčata…” Spokojeně konstatoval svůj výkon. Ovšem já už dávno věděla, že ve mě bylo během deseti dnů semene rovnou na paterčata.



Tímto příběh prozatím končí :-) ale možná napíšu ještě jeden díl, který by mohl odhalit jak vše po výměně dopadlo. Pokud je o to tedy zájem :-)
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Re: Výměna partnerek IV.

Příspěvek od jjj3 »

Hezke uzavirani serie ale ten dil s dohrou po vymene si rad prectu. Ted si jen tak predstavuji co se stalo s temi videonahravkami a jestli otehotnela nebo ne :)
tomasa
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 05. led 2017 17:08:25
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Výměna partnerek IV.

Příspěvek od tomasa »

Nahravky jsou k videni dal jsem odkaz do nejakeho dilu. Tusim do dvojky
tomasa
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 05. led 2017 17:08:25
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Výměna partnerek IV.

Příspěvek od tomasa »

spankbang.com/126z4/video/czech+wife+swap+2+part+5+of+5+1080p
druhy dil celkem 5 videi
petr10000
Příspěvky: 464
Registrován: ned 19. čer 2016 12:18:55
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno
Bydliště: břeclav

Re: Výměna partnerek IV.

Příspěvek od petr10000 »

Nádherná sěrie.taky bych si rád přečetl jak to dopadlo
tomasa
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 05. led 2017 17:08:25
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Výměna partnerek IV.

Příspěvek od tomasa »

napis jak to dopadlo ...........chci si precist jak to dopadlo .....divam se nekolikrat za den zda je tu pokracovani....
dr25
Příspěvky: 243
Registrován: pát 10. bře 2017 11:47:40
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Výměna partnerek IV.

Příspěvek od dr25 »

Pokračování napíšu o víkendu :)
tomasa
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 05. led 2017 17:08:25
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Výměna partnerek IV.

Příspěvek od tomasa »

Budeme se tesit.....
Pokud by jsi chtel dokoncit povidku po mag99
Budeme radi. Uz rok nenapsal zaverecny dil....
Pokud chces posluti do mejlu povidky tusim 10 dilu a posledni nemi.
dr25
Příspěvky: 243
Registrován: pát 10. bře 2017 11:47:40
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Výměna partnerek IV.

Příspěvek od dr25 »

Rád se na to podívám ale nevím zda bych to dokázal napsat :) ale za podívani to určitě stojí pár povídek od něj jsem četl a bomba
tomasa
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 05. led 2017 17:08:25
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Výměna partnerek IV.

Příspěvek od tomasa »

Je to serie povidek kdyby lenka vedela. Na serveru kandaulisti.cz je 10 dilu, tady je jich mene. Je to pekne rozpracovane na min dalsich 5 dilu. Psal jsem magovi a nema cas. Rok uz nepsal.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Anancelonar, bukva, lukas5-5, Milkas, ota65, Semrush [Bot] a 200 hostů